19 / 05 / 2024

bim hediye kartı

bim hediye kartı

Suriye'de 2011 yılında başlayan iç savaştan Türkiye'nin Hatay iline kaçan göçmenler bir ilke imza atarak şehirde BİM'in hediye kartını dağıttı. 800 lira değerindeki hediye kartını dağıtan Suriyeli göçmenlerin derneğinin söz konusu parayı nasıl temin ettiği açıklanmadı

Opel'den Kasım kampanyası! Corsa Elektrikli araç alana 20.000 TL Eşarj kartı hediye!

Opel kasım ayına özel kampanyasının detaylarını açıkladı. Bu kapsamda Opel Yeni Corsa'da 200 bin TL 12 ay yüzde 0,99 faiz fırsatıyla satılacak. Ayrıca Corsa Elektrikli araç alana 20.000 TL Eşarj kartı hediye olacak.

Bu banka kartına sahip olanlara müjde! Tam 500 TL hediye verilecek!

Hem emekli maaşlarına hem de asgari ücrete gelen zamlar sonrasında müşteri kaybetmek istemeyen bankalar kampanyalarını da peş peşe duyuruyor. Bu banka kartına sahip olanlara 500 TL hediye verilecek. İşte detaylar...

İş Bankası'ndan 1.000 dolar müjdesi!

İş Bankası, YUVAM Hesabı açan veya yenileyenlere 1.000 USD'ye varan THY Hediye Kart hediye ediyor. İşte ayrıntılar...

İş Bankası'ndan son dakika müjdesi! 1.000 USD'ye kadar Hediye Kart verilecek!

İş Bankası, YUVAM Hesabı müşterilerine Türk Hava Yolları'ndan 1.000 USD'ye kadar Hediye Kart kazanma imkanı sunuyor. Kampanya kapsamında döviz mevduatlarını YUVAM Hesabı'nda değerlendiren müşteriler, birikimlerine ek olarak Türk Hava Yolları'ndan özel hediyeler elde edebilecekler. Detaylar haberimiz

Ziraat Bankası kartıyla alışveriş yapana 790 TL değerindeki bu çanta hediye! Son tarih 3 Temmuz 2023!

Ziraat Bankası Bankkart ile alışveriş yapan kişilere 790 Türk Lirası değerindeki kanvas çantanın hediye edileceği ifade edildi. Ayrıca +4 taksit imkanı daha verileceği de belirtildi. İşte detaylar…

Akbank’tan Axess’lilere tamı tamına 1.000 TL hediye!

Akbank, Axess kartı olan müşterilerine güzel bir haber verdi ve bin TL hediye edeceğini duyurdu. Bu nedenle, Axess kartı olan müşteriler bu parayı nasıl alacağını sorgulamaya başladı.

Samsung büyük kampanyasını duyurdu! Buzdolabı alana migrodalga veya 3 bin TL değerinde Para Yüklü Kart hediye!

Dünyanın en büyük elektronik alet üreticilerinden Samsung, evini yenilemek isteyenlere veya yeni evlenecek çiftlere özel çok ses getirecek bir kampanya başlattı. Samsung, buzdolabı alana migrodalga ve 3 bin TL hediye edeceğini duyurdu.

Halkbank Paraf Ticari kart sahiplerine müjdeyi verdi! Hemen bakın!

Türkiye Halk Bankası, Paraf Ticari kart sahipleri için özel bir kampanya sunuyor. 03 - 31 Mayıs 2023 tarihleri arasında yapacakları 5.000 TL ve üzeri harcamalar için 750 TL ParafPara hediye edilecek.

Garanti BBWA resmen hızır gibi yetişti! Bonus Kart müşterilerinin hesabına tek tek para yatacak!

Garanti BBWA, Bonus Kart müşterilerine özel büyük bir kampanya başlattı. Market sektörüne özel düzenlenen kampanya büyük ilgi gördü. Banka, kampanya kapsamında müşterilerine 200 TL bonus hediye edileceğini paylaştı.

İş Bankası Maximum Kart sahiplerine özel akaryakıt kampanyası!

Maximum Kart sahipleri dikkat! İş Bankası ve TotalEnergies işbirliğiyle, 1 Nisan - 15 Mayıs tarihleri arasında 300 TL ve üzeri 4 farklı akaryakıt veya otogaz alışverişine, 60 TL MaxiPuan hediye! İşte ayrıntılar...

Akbank kart Yemeksepeti Mahalle'nden yapılan alışverişlerde 100 chippara hediye! Kampanya şartları!

Akbank müşterilerine Yemek Sepeti kampanyası sunuyor. Kampanya kapsamında Akbank kartı ile yemeksepeti, yemeksepeti market ya da yemeksepeti mahalleden alışveriş yapıldığında 100 TL chippara kazanma şansı sunuyor.

Vakıfbank gıda alışverişlerinde 250 TL'ye kadar hediye ediyor! Hediye 250 TL için yapılması gerekenler!

Vakıfbank, müşterilerine önemli bir fırsat sunarak para kazanacakları bir kampanya başlattı. Vakıfbank kartı sahipleri, bankanın yeni kampanyası kapsamında 700 TL'ye kadar hediye kazanabilecekler.

Dikkat, son günler… Akbank’tan dev kampanya! Başvuru yapana 1.000 TL hediye!

Akbank’ın yeni müşterisi olacaklara özel başlattığı kampanya kapsamında kart başvurusu yapan herkese tam 1.000 TL hediye ediyor. Peki başvuru şartları neler?

bim hediye kartı Haberi

bim hediye kartı

Hatay Reyhanlı'da Suriyeli göçmenlerin kurduğu bir dernek Türklere 800 liralık BİM mağazalarının hediye kartını dağıttı. Söz konusu derneğin yardım için gereken paranın nereden finanse edildiği ise açıklanmadı. 

Reyhanlı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın belirttiği adreslerdeki yardıma ihtiyacı Türklere yardımda bulunan Suriyeli derneğin kaç kişiye 800 liralık hediye kartı dağıttığı ise bilinmiyor.

Yardımlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın araçlarıyla dağıtıldı.

ESAD'IN SERVETİ ABD RAPORUNDA

ABD Dışişleri Bakanlığının Kongreye sunduğu bir raporda, Beşar Esad ve ailesinin tahmini mal varlığının 1-2 milyar dolar olduğu ifade edildi.

Kongre tarafından talep edilen raporda, Dışişleri Bakanlığının, Esad ailesinin varlıklarını paravan isimler altında veya şeffaf olmayan mülkiyet anlaşmaları yoluyla elinde tuttuğu ve net mal varlığı hakkında ancak "kesin olmayan bir tahmin" sağlanabileceğini kaydettiği belirtildi.

Bir kısmı gizli olan raporun kamuya açıklanan...