28 / 04 / 2024

Vakıfbank gıda alışverişlerinde 250 TL'ye kadar hediye ediyor! Hediye 250 TL için yapılması gerekenler!

Vakıfbank gıda alışverişlerinde 250 TL'ye kadar hediye ediyor! Hediye 250 TL için yapılması gerekenler!

Vakıfbank, müşterilerine önemli bir fırsat sunarak para kazanacakları bir kampanya başlattı. Vakıfbank kartı sahipleri, bankanın yeni kampanyası kapsamında 700 TL'ye kadar hediye kazanabilecekler.



Bankanın başlattığı kampanya kapsamında, Vakıfbank kredi kartı veya banka kartı sahipleri belirli bir tutar üzerinden alışveriş yaparak hediyelerini kazanabilecekler. Kampanya süresince 2.000 TL ve üzeri alışveriş yapanlar 200 TL, 3.000 TL ve üzeri alışveriş yapanlar ise 300 TL hediye kazanacaklar.

Kampanya kapsamında, en yüksek hediye tutarı olan 700 TL ise 5.000 TL ve üzeri alışveriş yapan Vakıfbank kartı sahiplerine verilecek. Hediye tutarları, müşterilerin alışveriş tutarlarına göre otomatik olarak hesaplanacak ve müşterilerin Vakıfbank hesaplarına yatırılacak.

Vakıfbank'ın yeni kampanyası, müşterilerinin finansal hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olmayı amaçlıyor. Kampanya süresince kart sahipleri hem alışveriş yaparak hem de hediye kazanarak ekonomik açıdan avantaj sağlayabilecekler.

Vakıfbank gıda alışverişlerinde 250 TL ye kadar hediye ediyor! Hediye 250 TL için yapılması gerekenler!

Vakıfbank 3000 TL Harcamaya 200 TL İndirim!

Vakıfbank, müşterilerine 700 TL ödeme yapacağı kampanyası ile dikkatleri üzerine çekiyor. Banka, Troy Worldcard sahiplerine özel olarak başlattığı kampanyada, 3000 TL ve üzeri alışveriş yapan müşterilere 200 TL indirim yapacak.

Ayrıca, gıda market alışverişlerini Vakıfbank kartları ile yapan müşteriler, 250 TL hediye puan kazanabilecekler. Kampanya kapsamında, müşterilerin alışveriş tutarlarına göre otomatik olarak hesaplanacak olan hediye tutarları, Vakıfbank hesaplarına yatırılacak.

Vakıfbank'ın müşterilerine sağladığı bu fırsatlarla, artık alışveriş yaparken de kazanç sağlanabilecek. Banka, müşterilerinin finansal hedeflerine ulaşmalarına destek olmayı amaçlıyor.

Kampanyadan yararlanmak isteyen Vakıfbank müşterileri, hemen başvurularını yaparak avantajlı fırsatlardan yararlanmaya başlayabilirler. Vakıfbank, müşterilerine her anlamda sevindirecek güzel gelişmelere imza atarak, müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmayı hedefliyor.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön