14 / 05 / 2024

Vakıfbank gıda alışverişlerinde 250 TL'ye kadar hediye ediyor! Hediye 250 TL için yapılması gerekenler!

Vakıfbank gıda alışverişlerinde 250 TL'ye kadar hediye ediyor! Hediye 250 TL için yapılması gerekenler!

Vakıfbank, müşterilerine önemli bir fırsat sunarak para kazanacakları bir kampanya başlattı. Vakıfbank kartı sahipleri, bankanın yeni kampanyası kapsamında 700 TL'ye kadar hediye kazanabilecekler.



Vakıfbank gıda alışverişlerinde 250 TL ye kadar hediye ediyor! Hediye 250 TL için yapılması gerekenler!

Gıda market alışverişlerinde hediye para kampanyaları

Vakıfbank, Worldcard sahiplerine özel bir kampanya başlattı. Bu kampanya kapsamında, Worldcard ile yapılan harcamalar sonucunda hediye para kazanmak mümkün olacak ve kazanılan bu paralar sorunsuz bir şekilde kullanılabilecek.

World kullanıcılarına özel sunulan kampanyalar sayesinde, 400 TL ve üzeri harcamalar sonucunda ilk 25 TL kazanç sağlanabilecek. 1-24 Mart tarihleri arasında market alışverişleri yaparak da kazanç sağlamak mümkün olacak. Bu kampanyalar sayesinde kazanç miktarı 250 TL'ye kadar çıkabilecek.

Giyim, ayakkabı ve aksesuar alışverişlerinde ise 250 TL'ye kadar kampanyalardan yararlanmak mümkün olacak. Vakıfbank Worldcard kampanyası ile tek seferde yapılan 400 TL ve üzeri harcamalar sonrasında 25 TL bakiyeye eklenecek.

Worldcard sahipleri, bu kampanyalar sayesinde daha keyifli bir alışveriş deneyimi yaşayacak ve kazandıkları hediye paraları gönül rahatlığıyla kullanabilecekler. Vakıfbank'ın bu kampanyası ile birlikte, Worldcard kullanıcılarına avantajlı bir alışveriş fırsatı sunuluyor.

Vakıfbank'tan emekliye özel kredi müjdesi! Düşük faizli kredi imkanını sakın kaçırmayın!

Vakıfbank kartı olanlar nefes bile almadan hemen baksın! Banka 450 TL verecek! Sakın kaçırmayın!

Vakıfbank’tan tüm bankaları kıskandıracak kampanya! Bu kampanyayla market alışverişleriniz bedavaya gelecek!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön