15 / 05 / 2024

Ataşehirin ilk yükseköğretim kurumu

Ataşehirin ilk yükseköğretim kurumu

Ataşehir’in ilk yükseköğretim kurumu olma özelliğine sahip Adıgüzel Meslek Yüksekokulu’nun açılışı il ve ilçe protokolünün yanı sıra, iş ve eğitim dünyasından önemli isimlerin katılımıyla gerçekleştirildi...

Son dakika altın fiyatları: Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, gremse, Atabeşli altın bugün ne kadar?

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününe yatay seyirde başladı. Ons altın bugün 2025 dolar oldu. İşte son dakika altın fiyatları, Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, gremse, Atabeşli altın bugün ne kadar? 12 Şubat 2024 altın fiyatları.

2024'ün ilk gününde altın ne kadar oldu? İşte son dakika gram, çeyrek, ata altın fiyatları 1 Ocak 2024!

2023 yılını rekorla kapatan altın fiyatları 2024 yılına düşüşle girdi.  İşte son dakika gram, çeyrek, ata altın fiyatları 1 Ocak 2024...

Ata GYO'nun ilk 9 aydaki karı 51.9 milyon TL oldu! 

Ata GYO, ilk 9 aylık dönemde 293 milyon liraya ulaşan portföy değeri   ve 51.9 milyon TL karlılığı ile başarılı bir performans sergiledi. İşte ayrıntılar...

Altın yatırımcıları dikkat! Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, gremse altın ne kadar? 30 Ekim Pazartesi altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününde yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Hafta sonu 2 bin doları test eden altının onsu bugün güne aşağı yönlü başladı. Peki Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, gremse altın ne kadar? 30 Ekim Pazartesi altın fiyatları.

ATA GYO'dan yılın ilk yarısında 53.4 milyon TL'lik net kar!

ATA Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), 2023 yılının ilk yarısında başarılı performansını sürdürerek 53.4 milyonluk net kar elde etti.

Altın rekora koşuyor! Gram altın atağa geçti! Çeyrek altın uçtu! 5 Haziran 2023 canlı altın fiyatları

Altıun fiyatları haftanın ilk işlem gününde  yukarı yönlü başladı. Milyonlarca yatırımcı güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Bugün altın rekora koşuyor. Gram altın atağa geçerken çeyrek altın uçtu. Altın fiyatları bugün ne kadar oldu?  5 Haziran 2023 canlı altın fiyatları.

Ata GYO 2022'nin ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi'nin 30 Haziran 2022 tarihi itibarıyla hazırlanan ara dönem faaliyet raporunda yer alan finansal bilgilerin, sınırlı denetimden geçmiş ara dönem finansal tabloları belli oldu.

Emlak Konut GYO Ataşehir Doğu Bölgesi 3. Etap ihalesinin 2. oturumu 17 Mayıs'ta!

Emlak Konut GYO tarafından 28 Nisan 2022 tarihinde ilk oturumu gerçekleştirilen anbul Ataşehir Doğu Bölgesi 3. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin Pazarlık- Açık Artırma bölümünü kapsayan 2. oturumu 17 Mayıs 2022 Salı günü saat 14:30'da yapılacak. 

Emlak Konut GYO Ataşehir Doğu Bölgesi 3. Etap ihalesine 11 firmadan teklif! 

Emlak Konut GYO tarafından, İstanbul Ataşehir Doğu Bölgesi 3. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin ilk oturumu 28 Nisan 2022 tarihinde saat 11:00'de yapıldı. İhaleye 11 firma katıldı. 

Ata GYO 2021'in ilk 9 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Ata GYO 1 Ocak 2021-30 Eylül 2021 tarihlerini kapsayan dönemde 2 milyon 787 bin 960 TL hasılat elde etti.

Ata GYO 2021'in ilk yarısında ne kadar hasılat elde etti?

Ata GYO'nun 30 Haziran 2021 tarihinde sona eren hesap dönemine ait faaliyet raporu, sorumluluk beyanı ve finansal raporunu yayınlandı. 

Ata GYO'dan ilk 3 ayda 730 TL'lik satış!

Ata GYO'nun 1 Ocak 2021 ile 31 Mart 2021 dönemine ait sorumluluk beyanı, faaliyet raporu ve finansal raporu yayınlandı. 

Ata GYO 2021 yılı ilk çeyrek faaliyet raporu!

Ata GYO'nun 1 Ocak 2021 ile 31 Mart 2021 dönemine ait sorumluluk beyanı, faaliyet raporu ve finansal raporu yayınlandı. 

Ataşehirin ilk yükseköğretim kurumu Haberi

Ataşehirin ilk yükseköğretim kurumu

Ataşehir’in ilk yükseköğretim kurumu  olma özelliğine sahip Adıgüzel Meslek Yüksekokulu’nun açılışı il ve ilçe protokolünün yanı sıra, iş ve eğitim dünyasından önemli isimlerin katılımıyla gerçekleştirildi.  Açılışta konuşan Adıgüzel Meslek Yüksekokulu Mütevelli Heyet Başkanı Mevlüt Adıgüzel,  Ataşehir Adıgüzel Üniversitesi’nin temellerini de çok yakında atacaklarını dile getirdi.


Adıgüzel Eğitim Kültür Araştırma Yardımlaşma ve Sağlık Vakfı tarafından, ülke ekonomisinin ve iş yaşamının ihtiyacı olan nitelikli işgücünü, çağdaş, demokrat ve analitik düşünceye sahip, sanayi ile işbirliği içinde bireyler olarak yetiştiren bir meslek yüksekokulu olmak vizyonuyla kurulan Adıgüzel Meslek Yüksekokulu törenle açıldı.


İstanbul’un en önemli finans ve yaşam merkezlerinden Ataşehir’deki ilk yükseköğretim kurumu olan  Meslek Yüksekokulu’nun açılış törenine, İstanbul Vali Yardımcısı Harun Kaya, Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, CHP İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi(istinaf)...