10 / 05 / 2024

Ataşehirin sokakları yenileniyor

Ataşehirin sokakları yenileniyor

Ataşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, yaz mevsimi boyunca yol yapım çalışmalarını ara vermeden sürdürdü.Ataşehir Belediyesi yaz aylarındaki elverişli havalarla birlikte Ataşehir’in sokaklarını yenilemeye devam etti...

Manisa Turgutlu'da sokaklar yenileniyor!

Turgutlu Belediyesi Kurtuluş'taki Osman Öztaş Sokak yolunu yeniliyor. Çanlışmalara başlaya belediye parke ve peysaj çalışmalarıyla da sokağı yeniden inşa edecek.

Karşıyaka'nın sokakları yenileniyor!

Karşıyaka Belediyesi, Yalı Mahallesi’ndeki pazar yerinin önünde bulunan 6418 sokakta yenileme çalışmalarına başladı.

Ataşehir'deki parklar yenileniyor!

Ataşehir'e yeni park kazandırma çalışmalarını son sürat sürdüren Ataşehir Belediyesi, bir yandan da mevcut parkları yenilemeye devam ediyor.

Manisa Selvilitepe'de sokaklar yenileniyor!

Selvilitepe Mahallesi'nin sorunlarını bir bir çözüme kavuşturan Turgutlu Belediyesi, bu kapsamda mahallenin yoğun kullanım alanlarından olan Irmak, Önder ve Bayar Sokak'ı sil baştan yeniliyor.

Bitlis'te cadde ve sokaklar yenileniyor!

Bitlis Belediyesi, kent genelinde bulunan cadde ve sokaklarda başlatılan yol yapım ve düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.

Samsun Bafra'nın cadde ve sokakları yenileniyor!

Samsun Bafra Belediyesinin asfalt, kaldırım ve yama çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor. Çalışmalar Gaziosmanpaşa ve Gaziosmanpaşa Mahallelerinin çok sayıda cadde ve sokağında hız kesmeden sürüyor.

Cihangir'in sokakları yenileniyor!

Baskı beton yol çalışmaları devam eden Cihangir mahallesini ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Demircan, “Daha yaşanılabilir bir Beyoğlu için tüm ekiplerimizle birlikte gece gündüz demeden çalışmalara devam edeceğiz.” dedi.

Ataşehir'in altyapısı yenileniyor!

Ataşehir Belediyesi yol yapım-bakım ve altyapı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü’nün ilçenin muhtelif bölgelerinde yürüttüğü çalışmalarda; asfalt, yama, kaplama, ızgara, kaldırım, yağmursuyu, korkuluk ve istinat duvarı yapılıyor.

Hatay Erzin'in sokakları yenileniyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Erzin ilçesinde yıpranan ve kullanışsız hale gelen sokaklarda sathi kaplama çalışmaları gerçekleştiriyor.

Tokat'ın sokakları yenileniyor!

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu Tokat halkının isteği üzerine Cemalettin Mahallesi Dere Sokak üzerinde parke çalışmalarına başladı. Cemalettin Mahallesi Dere Sokak'ın parke çalışmalarının bayrama kadar tamamlanması öngörülüyor.

Bursa Yıldırım'ın sokakları yenileniyor!

Yıldırım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçeyi alt ve üst yapısıyla yeni görünüme kavuşturmak için cadde ve sokaklarda başlattığı kilit parke, kaldırım ve yol genişletme çalışmalarına hız verdi.

Kula sokakları yenileniyor!

Kula yatırım yılı olan 2016'ya hazırlanıyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi, yapılacak olan yatırımlar ve çalışmalar öncesinde sahaların tespiti için gerekli ön hazırlığı tamamlıyor.

Kula'nın tarihi sokakları yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyeleri işbirliğinde Manisa'nın çehresini değiştirecek projelere imza atmaya devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi işbirliğinde Kula'nın tarihi sokak ve caddeleri yenileniyor.

Ataşehirin sokakları yenileniyor Haberi

Ataşehirin sokakları yenileniyor

Ataşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, yaz mevsimi boyunca yol yapım çalışmalarını ara vermeden sürdürdü.

İlçenin pek çok noktasında ulaşımı ve yolları iyileştiren Ataşehir Belediyesi yaz aylarındaki elverişli havalarla birlikte Ataşehir’in sokaklarını yenilemeye devam etti.

Birçok noktada sürdürülen yol yapım ve onarım çalışmalarında, ekipler tarafından tespit edilen ve vatandaşlardan gelen başvurular değerlendirilerek yoğun bir çalışma yürütülüyor, özellikle ara sokaklarda yenileme ve iyileştirme çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Vatandaşlardan gelen isteklerinde yer aldığı çalışma program kapsamında yapılan çalışmalarda; Ataşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Yol Yapım Amirliği ekipleri, aynı zamanda yağmur sularının baskınlara yol açmaması için mahalle ve sokaklarda yağmur suyu kanalı çalışmalarını da...