27 / 04 / 2024

Ataşehir Metropol İstanbul avm ne olacak 

Ataşehir Metropol İstanbul avm ne olacak 

Varyap ve GAP İnşaat ortaklığında inşa edilen Metropol İstanbul projesi Ataşehir'de  800 bin metrekare alanda hayata geçirildi. Projenin içerisinde yer alan AVM 1.3 milyar TL'ye satıldı.

Novada Ataşehir AVM'nin yeni sahibi Fenerbahçe Üniversitesi oldu! 

Novada Ataşehir AVM satıldı. AVM’nin yeni sahibi Fenerbahçe Üniversitesi oldu.  AVM'nin 60 milyon doların üzerinde bir fiyatla satıldığı iddia ediliyor. İşte ayrıntılar...

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

Metropol İstanbul AVM 30 Ağustos'ta kapılarını açıyor!

Metropol İstanbul AVM, 30 Ağustos'ta tüm ziyaretçilerine kapılarını açıyor. AVM'nin açılışı bir festival ile kutlanacak. 

Sinpaş Time Ataşehir'de 1+1'ler 532 bin TL'ye! Yeni proje!

Sinpaş Time Ataşehir projesi İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin yanı başında hayata geçiriliyor. Topraktan satışların başladığı projede 1+1 dairelerin ortalama fiyatları 532 bin TL olarak belirlendi. 

Metropol İstanbul AVM'yi Kefeli-Dekorsel İş Ortaklığı aldı!

Ataşehir'de yer alan Metropol İstanbul AVM Kefeli-Dekorsel İş Ortaklığı'na 1 milyar 361 milyon 898 bin TL bedelle satıldı. Böylece Ömer Faruk Çelik ile Ahmet Kefeli ortak oldu.

Metropol İstanbul AVM 1.3 milyar TL'ye satıldı!

Varyap ve GAP İnşaat ortaklığında inşa edilen Metropol İstanbul projesi Ataşehir'de  800 bin metrekare alanda hayata geçirildi. Projenin içerisinde yer alan AVM 1.3 milyar TL'ye satıldı.

Oktay Kaynarca, Ataşehir Water Garden AVM'de oto yıkama açtı!

'Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinin 'Çakırbeyli'si Oktay Kaynarca, televizyondan kazandığı parayla oto yıkama ve vale işine yatırım yapmaya devam ediyor. Ataşehir Water Garden AVM'nin vale ve oto yıkama işini aldı

Artaş Avrupa Office Ataşehir Projesi!

Avrupa Office Ataşehir projesi İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin karşısında Artaş İnşaat tarafından hayata geçirilecek...

Ataşehir Metropol İstanbul ofislerinin satışları Cityscape Türkiye'de başlayacak!

Emlak Konut güvencesi ile Varyap- GAP İnşaat Ortak Girişimi tarafından Ataşehir’de inşa edilen Metropol İstanbul projesindeki ticari ofislerimizin satışına ilk olarak Cityscape Türkiye Fuarı’nda başlanacak.

Loft Up Ataşehir ne zaman teslim?

Toplam 45 bin metrekare arsa üzerinde yükseldiği Loft Up Ataşehir projesi İstanbul Uluslararası Finans Merkezi' nde hayata geçiriliyor. Peki Loft Up Ataşehir ne zaman teslim?

Palladium Ataşehir AVM 4 ödül birden kazandı!

Palladium Ataşehir AVM, Hermes Creative Awards 2015’te, katılım gösterdiği iki projeyle toplam 4 ödül aldı. Alışveriş ve eğlenceyi tek bir potada eriten Palladium Ataşehir AVM, renkli ve eğlenceli etkinliklerini yıl boyunca sürdürüyor.

Watergardens İstanbul Ataşehir bu ay tanıtılacak!

Dükkanlardan meydana gelecek olan Watergardens İstanbul Ataşehir AVM ve gusto merkezi projesinin tanıtımı bu ay içinde yapılacak. Projede konut ya da ofis için kule düzenlemesiyle ilgili henüz net bir karar verilmedi...

Ataşehir Metropol İstanbul Evleri!

Ataşehir Metropol İstanbul Evleri 'nde yüzde 1 peşinatla ödeme yapılabiliyor. Fiyatların 406 bin TL'den başladığı projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler yer alıyor.

Ataşehir Metropol İstanbul avm ne olacak  Haberi

Ataşehir Metropol İstanbul avm ne olacak 

İstanbul'un Anadolu yakasında Ataşehir'de yer alan Metropol İstanbul projesi  Varyap ve GAP İnşaat ortaklığında inşa edildi.  800 bin metrekare alanda hayata geçirilen Metropol İstanbul Ataşehir projesi  3 blok halinde yükseliyor. Projede toplam 1.500 adet bağımsız birim bulunuyor. 


Metropol İstanbul projesinin AVM'si 1 milyar 361 milyon 898 bin TL'ye satıldı.  İstanbul'daki 471 bağımsız bölümünden oluşan AVM'nin satışı Emlak Konut'tun Borsa İstanbul'a yaptığı açıklama ile bildirildi. 

İşte o açıklama; 
 

"Metropol İstanbul projesinde toplam 103.020,33 m2 brüt satılabilir alana sahip; 471 adet bağımsız bölümden oluşan AVM, KDV hariç 1.154.150.847,46 TL (KDV dahil 1.361.898.000 TL) bedelle satılmıştır.  Söz konusu satışın Emlak Konut payı tutarı  587.658.987 TL (KDV Dahil) dir. Emlak Konut payının 114.347.500 TL si peşin kalan  473.311.487 TL,  27 eşit taksitte tahsil...