03 / 05 / 2024

Atatürk Deniz Köşkü

Atatürk Deniz Köşkü

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, Florya sahildeki sosyal tesislerle Atatürk Deniz Köşkü arasındaki arazi için imar iznini onayladı...

Erzurum Atatürk Üniversitesi, kız yurdunu bedelsiz olarak geri alacak!

Sayıştay raporuna göre; Erzurum Atatürk Üniversitesi'nde bulunan kız yurdunun üniversite bünyesine bedelsiz olarak girilmesine karar verildi. 

Yalova'da Atatürk'ün köşkünün olduğu arazi millet bahçesi oluyor!

Atatürk’ün Türk milletine bağışladığı Yalova’daki çiftlik Millet Bahçesi oluyor. İçinde Atatürk'ün köşkünün de yer aldığı arazi, Çevre Bakanlığı tarafından TOKİ’ye tahsis edildi...

Atatürk Kültür Merkezi'ne ilişkin soru önergesi hazırlandı!

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, Atatürk Kültür Merkezi'nin yıkılarak yeniden yapılacağı açıklamalarını meclis gündemine taşıdı..

Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu yerleşkesinin ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara’nın Çankaya İlçesi Beytepe Mahallesi’nde hayata geçireceği Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu yerleşkesinin ihalesi yapıldı.

Atatürk İnşaat Gıda Dayanıklı Tüketim Malları Kırtasiye Paz. Tic. ve San. Ltd Şti. İstanbul Şubesi açıldı!

Atatürk İnşaat Gıda Dayanıklı Tüketim Malları Kırtasiye Paz. Tic. ve San. Ltd Şti. İstanbul Şubesi 500 bin TL sermaye ile bugün açıldı. 

Atatürk Kültür Merkezi'nin yerine opera binası geliyor!

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Atatürk Kültür Merkezi ile ilgili projeyi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önümüzdeki günlerde açıklayacağını söyledi..

İzmir Atatürk Stadı yıkılacak mı?

İzmir'de depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılan Alsancak Stadı'ndan sonra Atatürk Stadı tartışması gündeme geldi. Peki, İzmir Atatürk Stadı yıkılacak mı?

Trabzon Atatürk Köşkü'nde tadilat soruşturması!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Atatürk Köşkü'ndeki tarihi avizenin tamiri için yapılan uygulama nedeniyle ilgililer hakkında soruşturma başlatıldı. Belediye, konu ile ilgili açıklama yaptı.

Çankaya Atatürk Kültür Merkezi'nin inşaatı devam ediyor!

Çankaya Belediyesinin yatırımları ilçenin dört bir yanında yükselirken, görünümü ve işlevi ile Başkent’in en önemli yapıları arasına girecek Atatürk Kültür Merkezi’nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

Atatürk Kültür Merkezi yıkılmalı!

Sabah Gazetesi köşe yazarı olan Yavuz Donat bugünkü yazısında 19 Mayıs Stadı ve Atatürk Kültür Merkezi'nin yıkımıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Bursa Atatürk Stadyumu'nda yıkım başladı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından meydana dönüştürülen Bursaspor’un tarihi stadyumu Bursa Atatürk Stadyumu’nda kapalı tribünün yıkım çalışmalarına başlandı.

Pendik Atatürk Kültür Merkezi yeni sezona yetişecek!

Pendik'teki Atatürk Kültür Merkezi'nde çalışmalar son sürat sürüyor. Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, merkezin yeni sezonda hizmete gireceğini belirtti.

Atatürk'ün Çanakkale Bigalı köyündeki evi restore ediliyor!

Çanakkale’de, Atatürk’ün Anafartalar Grup Komutanı iken 19. Tümen Karargahı olarak kullandığı Bigalı köyündeki evi yenileniyor.

Atatürk Deniz Köşkü Haberi

Atatürk Deniz Köşkü

Florya sahilinde turistik tesislerin inşası için imar izni İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden geçti. Büyükşehir Belediyesi, Florya Sahildeki sosyal tesislerle Atatürk Deniz Köşkü arasındaki arazi için hazırladığı yeni plan Büyükşehir Belediye Meclisi'ne sunuldu ve plan değişikliği oy çokluğuyla kabul edildi. 230 metrekarelik alana turistik tesisler, otel - motel, alışveriş üniteleri, akvaryum, açık spor, oyun - dinlenme alanları, rehabilitasyon merkezleri, ibadethane, kütüphane, sergi ve gösteri alanları...