30 / 04 / 2024

Atatürk Havalimanı kapanıyor mu

Atatürk Havalimanı kapanıyor mu

Habertürk'ten Fatih Altaylı sessizliğe gömülen Atatürk Havalimanı'nın son durumunu inceledi, TAV CEO'su Sani Şener'den Atatürk Havalimanı'ndaki son durumu ve yapılabilecekleri dinledi...

Atatürk Havalimanı ne olacak?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Atatürk Havalimanı'nın ne olacağı sorusuna da açıklık getirdi. İşte merak edilen o sorunun cevabı...

Atatürk Havalimanı dünyanın en iyi 3. havalimanı seçildi!

TAV Havalimanları tarafından işletilen İstanbul Atatürk Havalimanı, İspanya merkezli seyahat sitesi eDreams'in açıkladığı dünyanın en iyi havalimanları listesinde üçüncü sıraya yerleşti. 

Atatürk Havalimanı ile 3.Havalimanı aynı hava sahasını kullanacak!

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, İstanbul’a yapılan 3’üncü havalimanının uçuşa açılmasıyla Atatürk Havalimanı’nın kapanacağını, İstanbul’da yapımı devam eden 3’üncü havalimanın Atatürk Havalimanı'yla aynı hava sahasını kullanacağını s

Atatürk Havalimanı kapanacak!

TÜRK Hava Yolları Yönetim Kurulu (THY) Başkanı Hamdi Topçu, İstanbul’a yapılan 3’üncü havalimanının uçuşa açılmasıyla Atatürk Havalimanı’nın kapanacağını söyledi.

Atatürk Havalimanı yeşil alan mı olacak?

Başbakan Ahmet Davutoğlu: "Atatürk Havalimanı özel inişler için tanzim edilebilir. Geri kalan alan yeşil alana dönüştürülebilir diye bir düşüncemiz var. Ama bunlar istişare edilebilir” dedi

Atatürk Havalimanı Avrupa'nın 4. Büyük havalimanı oldu!

Geçtiğimiz yıla oranla yolcu sayısını yüzde oranında artıran Atatürk Havalimanı Londra Heathrow, Paris Charles De Gaulle ve Frankfurt havalimanlarının ardından Avrupa'nın en çok yolcuya hizmet veren dördüncü havalimanı oldu.

Lütfi Elvan'dan Atatürk Havalimanı açıklaması!

Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan, 3. havalimanı bittikten sonra Atatürk Havalimanı ’nın yerinde kalacağını ve özellikle yapılacak olan bölgesel imalat sonrası çapraz uçuşlarla devam edeceğini söyledi.

Atatürk Havalimanı ne olacak?

Karadeniz kıyısında inşa edilecek yeni havalimanı devreye girdiğinde Atatürk Havalimanı kalacak mı yoksa imara açılıp mazi mi olacak? herkesin kafasında olan bu soruları Milliyet yazarı Tunca Bengin köşesine taşıdı

Türkiye'nin en büyük şehir parkı Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi açılıyor!

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılacak. Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi dünyada beşinci, ülkemizde ise en büyük şehir parkı olma özelliğini taşıyor.

Atatürk Havalimanı’nın yanında 433 bin metrekarelik fuar alanı yapılıyor! İnşaat başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanı’nın yanında 433 bin metrekare büyüklüğe sahip olacak bir fuar alanı için inşaata başlandığını belirtti. İşte ayrıntılar...

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi projesi Mayıs'ta resmen başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi projesinin Mayıs ayında başlayacağını dile getirdi. İşte o açıklamalar...

Atatürk Havalimanı'da inşa edilen salgın hastanesinde son yaklaşıldı!

8 Nisan tarihinde Atatürk Havalimanı'nda inşaatına başlanan bin yataklı salgın hastanesinde son aşamaya yaklaşıldı. Hastanenin 45 günde tamamlanması amaçlanıyor.

Atatürk Havalimanı'na yapılacak hastane emlak piyasasını nasıl etkileyecek? 

Atatürk Havalimanı arazisine yapılan pandemi hastenesinin havalimanı çevresindeki ilçelerde emlak piyasasını etkileyeceği öngörülüyor. Peki emlak piyasası nasıl etkilenecek? Emlakçılar konuyla ilgili ne diyor? İşte detaylar...

Atatürk Havalimanı hastane inşaatında bazı bloklar tamamlandı!

Atatürk Havalimanı Hastanesi'nin yapımı hız kesmeden sürüyor. Hastane tamamlandığında 1.000 yatak kapasitesi ile hizmete açılacak.

Atatürk Havalimanı'ndaki salgın hastanesinin inşaatı havadan görüntülendi!

Atatürk Havalimanı'nda inşa edilen salgın hastanesinin bina yapım çalışmaları sürüyor. Hastane inşaatı havadan görüntülendi. Görüntülerde, çevre düzenlemesinin başladığı görüldü...

Atatürk Havalimanı'ndaki hastane inşaat tam gaz!

Atatürk Havalimanı yerleşkesinde geniş bir alanda oluşturulan inşaat sahasında iş makineleri ve hafriyat kamyonları ile hummalı bir çalışma yapılıyor.

Atatürk Havalimanı'nda hastane çalışmaları hızlandı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan mücadelede yapımı hızlanan Atatürk Havalimanı'ndaki 1000 yataklı hastane inşaatında zemine beton dökülüyor.

Atatürk Havalimanı'na yapılacak hastanenin inşaat çalışmalarında son durum!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında yapılacağını açıkladığı Atatürk Havalimanı'ndaki 1000 yataklı hastane inşaatında çalışmalar son süratsürüyor.

Atatürk Havalimanı işte böyle olacak!

Atatürk Havalimanı’nda hayata geçirilmesi planlanan millet bahçesi projesinin detayları belli oldu. Proje 2021 yılı sonunda tamamlanması amaçlanıyor.

Atatürk Havalimanı'nda Millet Bahçesi için ilk adım yarın atılıyor!

Millet Bahçesi hazırlıkları kapsamında Atatürk Havalimanı apronunda faaliyetleri sona eren tesislerin ve binaların 1 milyon 950 bin TL'lik yıkım ihalesi yarın gerçekleştirilecek... 

Atatürk Havalimanı'nda yıkım başlıyor!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Atatürk Havalimanı'nın belirli bir kısmının yıkım ihalesine çıkıyor. İhale günü 8 Ekim olarak açıklandı.

Atatürk Havalimanı kapanıyor mu Haberi

Atatürk Havalimanı kapanıyor mu

55 yıldır kullandığım, tüm gelişimine tanık olduğum ve çok sevdiğim Atatürk Havalimanı’nın kapanmasından sonra bizim Sermet Severöz kapanan terminalde bir veda yemeği düzenledi. (Bilmeyenler için söyleyeyim, Sermet bizde yazardır ama TAV’da da yöneticidir.) 

TAV’ın CEO’su Sani Şener’in de katıldığı yemek neşeli olmaktan çok hüzünlüydü.

En azından benim için.

Yemekten önce bomboş terminali gezerken gözlerim doldu bir ara. 

“Ulan” dedim kendi kendime, “Amma zengin ülkeyiz. Daha en az 10-15 yıl iş görecek bir yeri kapatıp yenisini yapabiliyoruz” 

Bomboş, inlerle cinlerin top oynadığı terminalin videolarını bu yazıya ekliyorum. İzleyip sizler de hüzünlenebilirsiniz. 

Yemek sırasında da Sani Şener’le epey bir muhabbet ettik.

Sorduklarımız ve aldığımız yanıtlar şöyle: 

-Sani Bey, bu terminal artık kullanılmayacak, ne olması planlanıyor? 
- Biz o tarafını bilmiyoruz. 3 Mayıs’ta buradaki tüm birimlerimizi taşımış olacağız ve...