05 / 05 / 2024

atatürk havalimanı yıllık yolcu sayısı

atatürk havalimanı yıllık yolcu sayısı

TAV açıklamasına göre, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda ocak ayında yolcu sayısı, önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 14,8 arttı. Bu sonuçla Atatürk Havalimanı, yolcu trafiği en hızlı büyüyen havalimanı oldu...

Türk müteahhitler için yıllık 10 milyar dolarlık iş potansiyeli! Suudi Arabistan ve yeni pazarlar radarda!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Erdal Eren, Suudi Arabistan'ın Türk müteahhitler için yıllık 10 milyar dolarlık iş potansiyeli taşıdığının altını çizdi ve yeni pazarların da radarlarında olduğunu belirtti. İşte Erdal Eren'in o açıklaması...

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı Büyük İstanbul Mitingi ile açıldı!

Dünyanın 5. Türkiye'nin ise en büyük şehir parkı olma özelliğini taşıyan Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilen "Büyük İstanbul Mitingi" ile hizmete açıldı.

Türkiye'nin en büyük şehir parkı Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi açılıyor!

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılacak. Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi dünyada beşinci, ülkemizde ise en büyük şehir parkı olma özelliğini taşıyor.

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı yarın açılacak!

Yarın gerçekleştirilecek "Büyük İstanbul Mitingi" ile birlikte, dünyanın beşinci, Türkiye'nin ise en büyük şehir parkı olma özelliğine sahip olan Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı hizmete açılacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da açılışa katılacak.

Maç severler dikkat! Arçelik 75'' Dev Ekran alana 1 Yıllık Digitürk Taraftar Paketi Hediye! 2 Mart 2023 fiyat listesi

Arçelik maç severleri sevindirecek bir kampanyaya imza attı. Kampanyaya göre Arçelik 75'' Dev Ekran alana 1 Yıllık Digitürk Taraftar Paketi Hediye! Peki kampanyanın içeriği neler? 

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi, Türkiye'nin birinci, dünyanın beşinci en büyük şehir parkı olacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'ndeki çalışmaları anlatan bir video yayınladı. İşte ayrıntılar...

Atatürk Havalimanı imar uygulaması askıda!

İstanbul İli Bakırköy-Küçükçekmece İlçesi Atatürk Havalimanı ve Yakın Çevresine İlişkin 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayınlandı.

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Bakırköy ve Küçükçekmece İlçeleri Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi Ve Yakın Çevresine İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği İle 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Bakan Kurum'dan Atatürk Havalimanı açıklaması: Türkiye'nin en büyük parkı olacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Atatürk Havalimanı ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Peki Atatürk Havalimanı kapanacak mı? İşte Bakan Kurum'un açıklamaları...

İstanbul Atatürk Havalimanı'nın akıbeti ne olacak? Bakanlık ve İBB'den dikkat çeken iki farklı açıklama

İstanbul'un tarihinde önemli bir yere sahip olan Atatürk Havalimanı'nda pist kırma işlemleri başladı. Çalışmalar neticesinde 'İstanbul Atatürk Havalimanı'nın akıbeti ne olacak?' sorusu gündeme geldi. Soruya hem Ulaştırma Bakanlığı hem de İBB'den iki farklı açıklama geldi.

Ekrem İmamoğlu'ndan Atatürk Havalimanı tepkisi: Dünyanın ilk 10 havaalanından birini yıkıyorsunuz!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Atatürk Havalimanı'ndaki yıkım ile ilgili tepkisini sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla dile getirdi. Peki Ekrem İmamoğlu konuyla ilgili neler dedi? İşte İmamoğlu'nun o açıklaması.... 

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi gelecek yıl açılacak!

Çamlıca Radyo ve TV Kulesi'nde Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD) üyeleriyle bir araya gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin gelecek yıl açılacağını söyledi.

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi ihalesi yıl sonunda yapılacak!

Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Atatürk Havalimanı'na inşa edilecek millet bahçesinin ihalesinin yıl sonunda yapılacağını açıkladı.

atatürk havalimanı yıllık yolcu sayısı Haberi

atatürk havalimanı yıllık yolcu sayısı


TAV Havalimanları tarafından işletilen İstanbul Atatürk Havalimanı, ocak ayında yolcu trafiği en hızlı büyüyen havalimanı oldu.


TAV açıklamasına göre, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda ocak ayında yolcu sayısı, önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 14,8 arttı. Bu sonuçla Atatürk Havalimanı, yolcu trafiği en hızlı büyüyen havalimanı oldu. 


İstanbul Atatürk Havalimanı buna ek olarak, Avrupalı havalimanı işletmecilerinin çatı örgütü Airports Council International (ACI Europe) tarafından yapılan araştırmaya göre, Londra Heathrow ve Paris CDG'nin ardından ocak ayı trafiği sonuçlarıyla Avrupa'da üçüncü sırada yer aldı.


Ocakta Avrupa'daki havalimanlarında yolcu trafiği ortalama yüzde 6,3 artarken, Atatürk Havalimanı yüzde 14,8 artışla kendi kategorisinde en hızlı büyüyen havalimanı oldu.


Açıklamada görüşlerine yer verilen TAV İstanbul Genel Müdürü Kemal Ünlü, Atatürk Havalimanı'nın havacılıkta dünyanın sayılı bağlantı merkezlerinden biri olmayı, coğrafi konumu ve...