09 / 05 / 2024

Atatürk Olimpiyat Stadının zemini

Atatürk Olimpiyat Stadının zemini

Atatürk Olimpiyat Stadı'nın zeminine alttan ısıtma sistemi yapılacağı açıklandı. Danfoss firmasının Türkiye Genel Müdürü Levent Taşkın, çim zeminin yenilenmesi ihtiyacı ortadan kalkacağı için 500 bin liralık tasarruf sağlanacağını belirtti.

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden Atatürk Kent Ormanı'nın yanına otel! İstanbul'un göbeğindeki otel 21 yıllığına kiralık!

Vakıflar Genel Müdürlüğü, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ilk projelerinden biri olan İstinye’deki “Atatürk Kent Ormanı'nın yanına otel yaptırmak için kolları sıvadı.

Başakşehir Atatürk Olimpiyat Parkı 1. Etap 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Atatürk Olimpiyat Parkı 1. Etabı 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Atatürk Havalimanı'na konut mu yapılacak? Bakan Murat Kurum Atatürk Havalimanı kararını duyurdu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Atatürk Havalimanı'nı kararını resmen açıkladı. İşte Bakan Kurum'un merakla beklenen o açıklaması..

Atatürk Olimpiyat Stadı, Şampiyonlar Ligi final maçı için yenilendi!

2021'de Şampiyonlar Ligi final maçına ev sahipliği yapacak olan Atatürk Olimpiyat Stadı'nda hazırlıklar tamamlandı. TFF Tesislerden ve Yatırımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Nuri Akın, çalışmalar hakkında bilgi verdi. 

Atatürk Kent Ormanı'nın tüm etapları açıldı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 82. yıl dönümünde Sarıyer’deki Atatürk Kent Ormanı’nın açılışını yaptı. İmamoğlu, “Şehrin gerçekten kaybedilmiş yılları, kaybedilmiş alanları var. Daha önce bu alanlar niçin İstanbulluların olamadı? Herkesin oturup düşünmesi lazım” dedi.

TFF Spor Kompleksi, Gençlik ve Spor Bakanlığı’na devredilecek!

TFF, son rötuşları yapılan ve toplam 38 bin metrekare kullanım alanına sahip olan Riva’daki TFF Spor Kompleksi’nin Gençlik ve Spor Bakanlığı’na devri ve yönetim merkezini de Atatürk Olimpiyat Stadı’na taşıma konusu üzerinde çalışmalarda bulunuyor.

Atatürk Kent Ormanı açıldı!

İBB Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı, Başkan Ekrem İmamoğlu’nun 12 Ekim 2019’daki ziyaretinde, “19 Mayıs’ta açacağız” sözünü verdiği Hacıosman’daki Atatürk Kent Ormanı’nı hizmete açtı.

Atatürk Kent Ormanı 19 Mayıs’ta açılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu Atatürk Kent Ormanı’nı 19 Mayıs'ta açacaklarını müjdeledi...

DHMİ'den 'Atatürk Havalimanı salgın hastanesi' açıklaması!

DHMİ Atatürk Havalimanı'na yapılan hastanenin, havalimanı operasyonlarını olumsuz etkilemediğini açıkladı. DHMİ'den yapılan açıklamada, Atatürk Havalimanı'nındaki pistlerin, İstanbul Havalimanı iniş kalkış operasyonlarını olumsuz etkilediği için devre dışı bırakıldığı belirtildi...

Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nun son hali mest etti!

İstanbul’un önemli stadyumlarından olan Atatürk Olimpiyat Stadı, 2020 UEFA Şampiyonlar Ligi Finaline hazırlanıyor. Stat, hibrit çim ile yenilenen saha zemini, ışıklandırma sistemi ve modern soyunma odalarıyla mest etti.

Atatürk Olimpiyat Stadı Milli takımın olacak!

UEFA Yönetim Kurulu Üyesi ve TFF 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı Atatürk Olimpiyat Stadı ile ilgili olarak, "Stadın üstünü kapatarak burayı milli takım stadı yapmayı düşünüyoruz." diye konuştu.

Tekirdağ Atatürk Evi'nin temeli atıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu Belediyesi tarafından 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen "Atatürk Evi" temel atma törenine katıldı.

Atatürk Olimpiyat Stadı yenileniyor!

2020 UEFA Şampiyonlar Ligi'ne ev sahipliği yapacak Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yenileme çalışmaları devam ediyor. Stadın kapasitesi 92 bin 208'e yükseltilecek.

Atatürk Olimpiyat Stadının zemini Haberi

Atatürk Olimpiyat Stadının zemini

Atatürk Olimpiyat Stadı'nın zeminine alttan ısıtma sistemi yapılacağı açıklandı. 


Sistemi kuracak firmadan yapılan açıklamaya göre ısıtma sayesinde, zemin sıcaklığı 10-15 derece arasında sabit tutulacak ve böylece zeminin daha yeşil ve canlı kalması sağlanacak. 


Bu sistemi Türkiye'de ilk kez Konya Büyükşehir Torku Arena'da kurduklarını kaydeden Danfoss firmasının Türkiye Genel Müdürü Levent Taşkın, çim zeminin yenilenmesi ihtiyacı ortadan kalkacağı için 500 bin liralık tasarruf sağlanacağını...