05 / 05 / 2024

Atatürk\'ü Anma Özel Konseri

Atatürk\'ü Anma Özel Konseri

Demirli Yapı bu yıl Kartal Musiki Cemiyeti tarafından düzenlenen Dr.Arif ŞANLI şefliğindeki `Atatürk'ü Anma Özel Konseri'ne sponsor oldu

Ziraat Bankası’ndan 19 Mayıs’a özel büyük kampanya! Bu parayı hemen alın!

Türkiye’nin en büyük bankalarından Ziraat Bankası, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’na özel bir kampanya başlattı. Banka, kampanya kapsamında 190 TL hediye edeceğini duyurdu.

Beko'dan 19 Mayıs'a özel iPhone 12'de inanılmaz kampanya! İndirime inanamayacaksınız!19 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Beko'dan 9 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'na özel olarak Apple'ın en beğenilen telefonlarından biri olan iPhone 12'ye büyük bir indirim geldi! Peki, Beko'da iPhone 12 fiyatları ne kadar? İşte 19 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Arçelik'ten 19 Mayıs'a özel iPhone 12'de dev indirim! İşte 19 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Arçelik, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'na özel iPhone 12'ye büyük bir indirim düzenledi! Bu kampanyayı sakın kaçırmayın! Peki, Arçelik'te iPhone 12 fiyatları ne kadar? İşte 19 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Atatürk Havalimanı'nda yıkım işlemlerine başlandı!

Askeri uçaklar, özel jetler ve kargo uçaklarının kullandığı Atatürk Havalimanında yıkım işlemleri başladı.

Tekirdağ Atatürk Evi'nin temeli atıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu Belediyesi tarafından 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen "Atatürk Evi" temel atma törenine katıldı.

Atatürk Kültür Merkezi yeniden gençlerin buluşma noktası olacak!

TBMM Başkanı Binali Yıldırım, "İstanbul, tarihi, kültürel ve sanatsal kimliğine değer katacak bu eserle çok daha güzel olacak. Atatürk Kültür Merkezi, yeniden gençlerin buluşma noktası olacak." diye açıklama yaptı. 

Atatürk'ün Büyükada'daki Beyaz Köşk'ü satışı çıkarıldı!

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Büyükada'daki Beyaz Köşkü satışa çıkarıldı. En özel yapılardan biri olan 4 katlı köşk için 16 milyon lira isteniyor.

Atatürk Havalimanı kapanmamalı!

Eresin Topkapı Hotel Genel Müdürü Erhan Çakay, "Atatürk Havalimanı kapatılmak yerine charter seferlere, özel uçuşlara açık hale getirilebilir. Kapanmasını tekrar gözden geçirmekte fayda var" dedi...

Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi yenilendi!

Atatürk Havalimanı’nda bulunan Devlet Konukevi ve özel havacılık terminali yenilendi. 4 aydır tadilatta olan Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi için yıkım ya da taşınma söz konusu değil.

Atatürk Orman Çiftliği yapılaşmaya açılıyor!

Atatürk Orman Çiftliği'nin (AOÇ) belirlenen arazisi Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile AOÇ tüzel kişiliğine bir külfet ve yükümlülük getirmemek kaydıyla, Ankara Büyükşehir Belediyesine, 29 yıllığına ve bedelsiz olarak tahsis edilecek

Faruk Özlü, Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'ni inceledi!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Düzce'de faaliyetini sürüdüren iki özel okulu ve yapımı tamamlanarak kısmen açılan Düzce Atatürk Devlet Hastanesinin yeni hizmet binasını ziyaret etti.

Diyarbakır Atatürk Stadı yıkılıyor mu?

Diyarbakırspor'un maçlarını oynadığı Atatürk Stadı bir süre önce Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'na devredildi. TOKİ'nin de başka bir özel firmaya devrettiği stadın kısa sürede yıkılacağı belirtildi.

Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi restorasyonu yüzde 90 tamamlandı!

Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi restorasyonunu yüzde 90 tamamlandıklarını bildirdi. İl Özel İdaresinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Ayhan, müzedeki çalışmaları yerinde inceledi.

Atatürk\'ü Anma Özel Konseri Haberi

Atatürk\'ü Anma Özel Konseri

Demirli Yapı , Cumhuriyetin ve çağdaş Türkiye' nin kurucusu Atatürk'ü, ebediyete yolculuğunun 71. yıldönümünde, Orkestra şefliğini Dr. Arif Şanlı'nın , sunuculuğunu Emine Şanlı'nın yapmış olduğu Kartal Musiki Cemiyeti ile birlikte düzenlemiş oldukları konser ile bir kez daha saygı ve minnetle andı.

Etkinlik Bülent Ecevit Kültür merkezinde düzenlendi, Kartal Belediye Başkanı  Sayın Op.Dr. Altınok Öz, Kartal Kaymakamı Sayın Hasan Bağcı ve seçkin 400 konuk iştirak etti.

  Etkinlik

   Adı: Atatürk'ü Anma Özel Konseri

   Mekan/zaman: Bülent Ecevit Kültür Merkezi/Kartal 09/10/2009 - saat 20:00

   Düzenleyen :Dr. Arif Şanlı Şefliğinde Kartal Musiki Cemiyeti

   Sponsorlar :Demirlipark Yakacık Projesi/Demili Yapı

   Protokol  :Sn Kartal Kaymakamı Hasan BAĞCI ve Kartal Belediye Başkanı Sn Op.Dr.Altınok...