12 / 05 / 2024

Atay mimarlık inşaat nerede

Atay mimarlık inşaat nerede

Atay Tasarım Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Oğuzhan Atay tarafından 50 bin TL sermaye ile 6 Eylül'de Kadıköy'de kuruldu.

En çok iş ilanı veren sektörler belli oldu! Yapı sektöründe başı mimarlık, inşaat ve şantiye çekti!

2024 yılının ilk çeyreğinde pek çok sektörde iş ilanlarında artış görüldü. En fazla iş ilanı yayınlanan sektörler tek tek açıklanırken, yapı sektöründe başı mimarlık, inşaat ve şantiye çekti...

Uzay Arge Mimarlık İnşaat Danışmanlık Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzay Arge Mimarlık İnşaat Danışmanlık Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Eçin tarafından kuruldu.

Denkar Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Denkar Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla'da Fikri Taha Mete ve Yunus Çağatay Akça ortaklığında kuruldu.

Miya Dizayn Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Miya Dizayn Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ayşin Teser tarafından kuruldu.

Oua Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oua Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Özlem Ünal Atay tarafından kuruldu.

Von Id Mimarlık İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Von Id Mimarlık İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Beşiktaş'ta Çağatay Yağcı ve Oytun Erkişi ortaklığında kuruldu. 

Editds İç Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Editds İç Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Berçin Hekim ve Ceren Tan Soydemir ortaklığında Kağıthane’de 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

2a Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

2a Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 300 in TL sermaye ile bugün A. Yakup Ateş imzasıyla kuruldu.

Gürallar Mimarlık İnşaat Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürallar Mimarlık İnşaat Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 860 bin TL sermaye ile bugün Nuray Büyükelçin tarafından kuruldu.

Hakan Kıran Mimarlık, inşaat sektöründe büyümeyi hedefliyor!

Haliç Metro Geçiş Projesi, Mydonose Showland, Perili Köşk gibi birçok sembol projeye imza atan Mimar Hakan Kıran Mimarlık, inşaat sektöründe büyümeyi hedefliyor.

HCN Mühendislik Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HCN Mühendislik Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi 12 Mart 2015 'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Sancaktepe 'de Mehmet Haçin Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Yasa Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yasa Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 17 Şubat 2015 'te, 20 bin TL sermaye ile Kadıköy'de, Salim Yanmış Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Ekşi Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşi Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 16 Şubat 2015 'te, 10 bin TL sermaye ile Şişli'de, Hasan Ekşi tarafından kuruldu.

Atay mimarlık inşaat nerede Haberi

Atay mimarlık inşaat nerede

Atay Tasarım Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Oğuzhan Atay tarafından 50 bin TL sermaye ile 6 Eylül'de Kadıköy'de kuruldu. 


Atay Tasarım Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; TASARIM, MİMARLIK  a. Her türlü tasarım,mühendislik ,mimarlık hizmetleri vermek, proje hazırlamak, hazırlatmak, projeler ile ilgili uygulamalar yapmak,yaptırmak, bunlar ile ilgili tesisler kurmak, kurdurmak ,kiralamak, kiraya vermek. b. Her türlü bina, müstakil yapı veya daire, büro, tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında tasarım, mimarlık, mühendislik, bilirkişilik, teknik müşavirlik hizmetleri olarak plan, proje, teknik hesaplar, danışmanlık, etüd, araştırma, tasarım, fizibiliteler yapmak, bununla ilgili hizmet grupları oluşturmak ve işletmek. c. Durum (halihazır), kadastro, yeraltı maden ocakları, deniz dibi, Tünel ve baraj, yol, su, kanalizasyon, boru hattı gibi...