17 / 05 / 2024

Atay Uslu kimdir

Atay Uslu kimdir

Kaymakamlık, Vali Yardımcılığı, deprem koordinasyon merkezi yöneticiliği ve Göç İdaresi Daire Başkanlığı görevlerinde bulunan Atay Uslu, AKP Antalya Milletvekili Adayı oldu. Peki, Atay Uslu kimdir?

AK Parti Milletvekili Atay Uslu: TOKİ eliyle şu ana kadar 1,4 milyon konut yapıldı!

Dün milletvekilleri Meclis'te TOKİ projeleri ile ilgili konuştu. AK Parti Milletvekili Atay Uslu, TOKİ konutları ile ilgili rakam paylaşarak önemli açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar...

Temel Kamil Atay kimdir? Temel Kamil Atay ne iş yapıyor?

Temel Kamil Atay kimdir? Temel Kamil Atay'ın eğitim durumu nedir? Temel Kamil Atay'ın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Temel Kamil Atay'ın kim olduğu ve Temel Kamil Atay'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Mustafa Tansu Uslu kimdir? Alarko Şirketler Topluluğu’na ne zaman katıldı?

Mustafa Tansu Uslu kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversitede eğitim aldı? İş hayatına ne zaman başladı? Alarko Şirketler Topluluğu’na ne zaman katıldı? İşte Mustafa Tansu Uslu ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Mehmet Doğan Atay kimdir? Hangi okuldan mezun oldu? Hangi dilleri biliyor? 

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Doğan Atay kimdir? Kaç yaşında? Mehmet Doğan Atay daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Mehmet Doğan Atay'ın eğitim hayatı nasıldı?

Murat Atay kariyerine nasıl başladı? Murat Atay kimdir?

Murat Atay, Türk bankacı ve Garanti BBVA'da Genel Müdür Yardımcısı ve Kredi Riski Yönetimi Başkanı olarak görev yapmaktadır. Peki, Murat Atay kariyerine nasıl başladı? Murat Atay kimdir?

Şehzade Korkut Camisi 2021'de açılacak! 

Restorasyonu devam eden Şehzade Korkut Camisi 2021 yılında hizmete açılacak. AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu ve AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş camideki çalışmaları inceledi.

Yasin Çağatay Seçkin kimdir?

Yasin Çağatay Seçkin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı oldu. Peki Yasin Çağatay Seçkin kimdir? Yasin Çağatay Seçkin hangi işlerde görev aldı?

Çıralı koruma imar planı tamamlanıyor!

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Çıralı Koruma İmar Planı'nın tamamlanma aşamasına geldiğini açıkladı.

Antalya Alacasu-Phaselis Tüneli inşaatında son durum!

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu Kemer - Kumluca arasındaki, Alacasu-Phaselis Tüneli şantiyesini ziyaret etti. Uslu, gece vardiyasında çalışanlarla sohbet edip birlikte çay içti.

Antalya için yeni projeler yolda!

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, karayollarının Antalya’nın batısında gerçekleştirdiği yatırımları yerinde inceleyerek, yeni projelerin de müjdesini verdi.

İskender Uslu kimdir?

İskender Uslu, 1 Temmuz 2016 tarihi itibarıyla Seha Yapı Genel Müdürü olarak göreve başladı. Peki, İskender Uslu kimdir? İskender Uslu bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Kaş Batı Antalya Havalimanı'nın inşaatı ne zaman başlayacak?

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Kaş'ta planlanan Batı Antalya Havalimanı'nın yer seçimi için ilçenin doğal yapısına zarar vermeyecek şekilde yer tespit çalışmalarının sürdüğünü, bu hükümet döneminde de inşaatına başlanacağını açıkladı.

Batı Antalya Havalimanı bölgenin turizm ve ticaretini arttıracak!

Atay Uslu, Batı Akdeniz'de yapılması planlanan havalimanı ile ilgili bölge halkının nabzını tuttu. Milletvekili Uslu, "Havaalanın faaliyete geçmesi ile birlikte bölgenin turizmi ve ticareti de büyük ölçüde hareketlenecek.

Atay Uslu kimdir Haberi

Atay Uslu kimdir

Atay Uslu kimdir?

Kaymakamlık, Vali Yardımcılığı, deprem koordinasyon merkezi yöneticiliği ve Göç İdaresi Daire Başkanlığı görevlerinde bulunan Atay USLU, memleketi Antalya’dan 2015 Genel Seçimlerinde Milletvekili adayı olmak için görevinden istifa etti.


Atay USLU, Antalya’nın Batısında doğmuş, büyümüş, doğusunda da çalışmış. 


Anne Babası aslen Kaş’lı olan USLU Finike doğmuş ve büyümüş, Kumluca’lı Matematik Öğretmeni Seyhan Hanım ile de evli. Antalya’nın doğusunda da 3 yıl süresince İbradı İlçe Kaymakamlığı yapan USLU, İbradı Kaymakamlığı süresince Alanya, Manavgat İlçelerinde de zaman zaman vekaleten çalıştı.


Atay Uslu, 2015 yılında AKP Antalya Milletvekili Adayı...