04 / 05 / 2024

Atayıldız Gmp Proje Müdürü Nalan Başarı

Atayıldız Gmp Proje Müdürü Nalan Başarı

Yatırımda 'lokasyonun' önemli olduğunu söyleyen Atayıldız Gmp Proje Müdürü Nalan Başarı, "Ekonomide, yatırımlar.değerleme üzerine yapılır. Olumlu beklentiler, gelecekte olması gündemde olan yeni yaptırımlar, yatırım stratejilerine yön verir'' dedi.

E Yıldız Yapı Proje Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

E Yıldız Yapı Proje Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Yıldız tarafından kuruldu!

Ankara Next Level Yıldız satış ofisi!

Ankara Next Level Yıldız satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Pasifik İnşaat tarafından hayata geçirilen proje mimar Brigitte Weber tarafından hazırlanacak.

Next Level Yıldız projesi detayları!

Next Level Yıldız projesi detayları haberimizde yer alıyor. Proje Ankara Dikmen Vadisi'nde yer alıyor.

Next Level Yıldız projesi!

Next Level Yıldız projesi Pasifik İnşaat tarafından Ankara Dikmen Vadisi'nde inşa ediliyor. Satışların henüz başlamadığı proje 400 bin metrekare inşaat alanına sahip.

Pasifik İnşaat Next Level Yıldız projesi yolda! Yeni proje!

Next Level Yıldız projesi Ankara Dikmen Vadisi'nde Pasifik İnşaat tarafından hayata geçirilecek. 400 bin metrekare inşaat alanına sahip projede satışlar henüz başlamadı. 

Üçyıldız Solutions Mühendislik Proje Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Üçyıldız Solutions Mühendislik Proje Tasarım Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mamoun Al Fara tarafından kuruldu. 

Altındağ Yıldız Park fiyat 2018!

Altındağ Yıldız Park fiyat 2018 bilgisi haberimizde yer alıyor. Ankara Altındağ'da hayata geçirilen proje 181 daire 7 ticaret alanından oluşuyor.

Nidapark Ayyıldız ödeme seçenekleri!

Nidapark Ayyıldız ödeme seçenekleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. İstanbul Kâğıthane'de hayata geçirilen proje Tahincioğlu Gayrimenkul imzasını taşıyor.

Ayyıldız Nidapark satış ofisi!

Ayyıldız Nidapark satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen proje Kağıthane'nin en merkezi konumunda, metro istasyonun hemen yanında yükseliyor. 

Ankara Yıldız Şehir Konutları geliyor!

Yıldız Şehir İnşaat Ankara Çankaya'da Lodumu Mahallesi'nde 283 konutluk yeni proje inşa edecek. Proje inşaatı 30 ay içinde tamamlanacak..

Altındağ Yıldız Park fiyatları!

Peşinde yüzde 10 indirim sağlanan Altındağ Yıldız Park Evleri Yıldız Park İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Proje 181 daire 7 ticaret alanından oluşuyor. işte Altındağ Yıldız Park fiyatları...

Tahincioğlu'ndan Nidapark Ayyıldız projesi geliyor!

Türkiye’deki gayrimenkul sektörünün önde gelen isimlerinden olan Tahincioğlu yepyeni bir proje hayata geçirmeye hazırlanıyor. Tahincioğlu'ndan Nidapark Ayyıldız projesi geliyor.

Yıldız Teknik öğrencilerinden Kartal için 40 proje!

Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü Mimari Tasarım 4 Stüdyosu öğrencileri Kartal için 40 proje tasarladı. Öğrencilerin projelerinin yer aldığı sergi 14 - 20 Nisan 2017 tarihleri arasında Kartal Belediye Başkanlığı binası fuaye alanında yer alacak.

Atayıldız Gmp Proje Müdürü Nalan Başarı Haberi

Atayıldız Gmp Proje Müdürü Nalan Başarı

Atayıldız Gmp Proje Müdürü Nalan Başarı, ''Konut konusunda da bazı önemli değerlemeler olmalı. örnek olarak; konut alacağınız yerin yalanında bir hastane, üniversite, alışveriş merkezi gibi binalar varsa bunlar o yerin değerli olmasını sağlar" dedi. 



Metro güzergahı önemli 

Yatırım yapılacak bölgede önemli olan bölgenin geleceği diyen Nalan Başan, "Bu nedenle konut satın alırken, o konutun bulunduğu yer-yani lokasyonbüyük önem taşımaktadır. İnşaat şirketi yöneticileri, kendi yaptıklan daireleri elbette çok üstün özellildi olarak ıralayacaklardır. Ancak konumu daha uygun ve daha düşük özellikli bir daire, daha lüks ürünlerle yapılmış daireden daha yüksek fiyatlı satılabilir ve kiralanabilir. Eğer ki konut almayı düşündüğünüz evin lokasyonu ciddi anlamda bir avantaj sağlıyorsa, biraz daha fazla para vermeyi göze alın" diye konuştu. 



"Teknolojinin üerlemesiyle birlikte metro ağlarının artması, metro yapüan bölgeleri...