19 / 05 / 2024

Ater grubu kentsel dönüşüm projesi

Ater grubu kentsel dönüşüm projesi

İnşaat, enerji ve yapı malzemeleri alanlarında faaliyetlerini sürdüren Ater Grup Başkanı Volkan Ceylan, "İzmir'in yüzde 47'si kentsel dönüşüm kapsamında. Bu dönüşümde fark yaratan projelerle yer alacağız" diye konuştu.

İstanbul'da kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılmalı!

Lazolini Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mimar Nurettin Sağırkaya yaptığı açıklamada Mega kent İstanbul'daki kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılması gerektiğini söyledi.

Mehmet Tevfik Göksu'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

İBB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu yaptığı açıklamada, kentsel dönüşümü artırmak için AK Parti grubu olarak UKOME'den izin alma ve para yatırma zorunluluğunu kaldırdıklarını dile getirdi.

İstanbul’da 20 bin kişiyi ilgilendiren kentsel dönüşüme 4 partiden destek!

İBB Meclisi, AKP’li Güngören Belediyesi’nin kentsel dönüşüme ilişkin imar planı değişikliği teklifini oy birliğiyle kabul etti. Mecliste grubu olan 4 partinin de desteklediği, üç mahalleyi kapsayan, yaklaşık 20 bin kişiyi ilgilendiren kentsel dönüşüm kararıyla, daha önce belirlenmiş olan imar haklar

Kentsel dönüşüm ada bazında gerçekleştirilmeli!

Mimar ve Mühendisler Grubu İzmir Şube Başkanı Abdülaziz Aydın, “İzmir’deki deprem felaketinin benzerlerini yaşamamak için kentsel dönüşüm, yörenin hassasiyetine göre parsel değil ada bazında yapılmalıdır” dedi. 

Cumhuriyet'in en cesur kararı kentsel dönüşüm!

Yüksek Mimar Kâmil Uğurlu, kentsel dönüşüm ile ilgili olarak, "Kentsel dönüşüm, mevcut bir yıkıntı alanını, bir çöküntü bölgesini tamamen kürüyüp, orada yeni bir yapılar grubu oluşturmak olarak algılanırsa, işte bu yanlıştır." dedi...

Afyon'daki tarihi binaların restorasyonu tamamlandı!

Afyonkarahisar Belediyesi Kent Konseyi İmar ve Çevre Çalışma Grubu, kentsel sit alanında kalan mahallelerde gerçekleştirilen sokak sağlıklaştırma ve cephe iyileştirme çalışmalarını denetledi.

Yalova'da kentsel dönüşüm masaya yatırıldı!

YTSO 12. Meslek Grubu Komitesi ile Yalova Çevre ve Şehircilik İş Müdürlüğü Kentsel Dönüşüm Şubesi personelleri, kentsel dönüşüm konulu toplantı düzenledi.

Türkiye’nin emniyet kemeri kentsel dönüşüm!

Yıldırım Yapı Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım, “Türkiye’de yaklaşık 7,5 milyon riskli yapı bulunuyor. Kentsel dönüşüm ülkemiz için emniyet kemeri anlamına geliyor. Kentsel dönüşüm hareketinin hız kazanması için zaman kaybetmeden harekete geçilmeli” dedi.

İstanbul’u planlı kentsel dönüşüm kurtaracak!

Kentsel dönüşüm tartışmalarını yorumlayan Yıldırım Yapı Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım, “Kapıdaki büyük depremin yarattığı gerilim ve her geçen gün artan nüfusla köşeye sıkışan İstanbul’u planlı bir kentsel dönüşüm hareketi kurtaracak” dedi.

Emin Üstün: Kentsel dönüşüm yaşam kalitesini arttıracaktır!

Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün Türkiye'deki konut sorununa ve ihtiyacına değindi. Üstün kentsel dönüşüm yaşam kalitesini arttıracaktır dedi.

Kentsel dönüşümde hak sahipleri önce firmaya bakıyor!

Vatandaş kentsel dönüşümde öncelikli olarak projeyi yapacak firmanın geçmişini titizlikle araştırıyor. Yıldırım Yapı Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım, vatandaşın firma sonrasında ise proje detaylarını bilmek istediklerini söyledi.

İbrahim Malkoç: Kentsel Dönüşüm ihtiyaçtan doğdu!

Malkoçoğulları Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Malkoç, özellikle kentsel dönüşümle ilgili bilinmesi gerekenleri ve Gebze’de ki binaların durumunu, kent yapısını ve şehirleşme için düşündüklerini anlattı.

Manisa Yunusemre'de kentsel dönüşüm binası tartışma yarattı!

Yunusemre Belediyesi'nin Ekim ayı Meclis Toplantısı'nın 3. oturumunda MHP Grubu'nun Kentsel Dönüşüm Danışma Binası'yla ilgili bilgi almak için verdiği önergede tartışmalar yaşandı.

Ater grubu kentsel dönüşüm projesi Haberi

Ater grubu kentsel dönüşüm projesi

İnşaat, enerji ve yapı malzemeleri alanlarında hizmet veren Ater Grup, geleceğin sektörleri olarak gördüğü inşaat ve enerji alanlarındaki yatırımlarına hız kazandırdı. Yönetim Kurulu Başkanı Volkan Ceylan, bünyelerindeki Atersan, Aterstore, Aterinşaat, Aterenerji şirketleri ve Atersolar, Aterbond, Atersan Akademi markaları ile inşaat, yapı malzemeleri ve enerji alanlarında ülkemizin önde gelen kuruluşları arasında olduklarını, bu yıl hayata geçirecekleri yeni yatırımlarla büyüme hedeflerinin daha da yükseldiğini ifade etti. 



Endüstriyel yapılar, alışveriş merkezleri, konut projeleri, otel-residance projeleri ve eğitim yapıları alanlarında 3000'e yakın endüstriyel-ticari proje ve 7 milyon metrekare referans uygulaması ile Türkiye yapı sektöründe atergrup öncü konumda olan kuruluş, önümüzdeki süreçte özellikle kentsel dönüşüm projeleriyle de adından söz ettirecek. 


BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ 

Ater Grup Yönetim Kurulu Başkanı Volkan Ceylan, "Global vizyonumuz içerisinde kentsel dönüşüme büyük önem...