20 / 05 / 2024

Aterenerji afrika projeleri

Aterenerji afrika projeleri

İnşaat sektöründe taahhüt, uygulama, toptan & perakende satış konularında faaliyet gösteren Atergrup, güneş enerjisi sektöründe de büyüme kararı aldı. Aterenerji, Ortadoğu ve Afrika'da sorumluluk aldı.

Türk müteahhitler, Ortadoğu ve Afrika'daki yeni projeleri üstlenecek!

Açıklanan proje tutarı 5,2 trilyon dolara ulaşan Ortadoğu ve Afrika pazarları, Türk müteahhitler için büyük potansiyel taşıyor. En büyük pazarların Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri ve Nijerya olması beklenirken, en büyük müşterinin Suudi Arabistan Kamu Yatırım Fonu olması bekleniyor.

THY Afrika'ya bağlayınca Türk müteahhitlerinin projeleri 84 kat arttı!

Türk müteahhitlerinin Afrika'da üstlendiği projelerin toplamı 64 milyar doları aşarken, bu artışın en başta gelen nedenlerinden biri de THY´nin Afrika'da 35 ülkede 53 kente uçması oldu....

Türkiye'nin Afrika'daki müteahhitlik projeleri 64 milyar doları aştı!

DEİK Türkiye-Afrika İş Konseyleri Koordinatör Başkan Yardımcısı Volkan Kazova, Türkiye'nin Afrika'daki müteahhitlik projelerinin toplamı 64 milyar doları aştığını söyledi.

Afrika'dan umutlu dönen Türk müteahhitlerin gözü ABD'de!

Türk inşaat firmalarının Afrika kıtasındaki faaliyetlerine ilişkin açıklamalarda bulunan Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Mithat Yenigün, "ABD ile iş birliği yapılırsa, Türk şirketlerinin projeleri için sınırsız kredi açılacak" dedi..

Aterenerji endüstriyel tesislere odaklandı!

İnşaat sektöründe taahhüt, uygulama, toptan & perakende satış konularında faaliyet gösteren Atergrup, güneş enerjisi sektöründe de büyüme kararı aldı. Aterenerji, Ortadoğu ve Afrika'da sorumluluk aldı.

Aterenerji güneş enerjisinde endüstriyel tesislere odaklandı!

İnşaat sektöründe taahhüt, uygulama, toptan ve perakende satış konularında faaliyet gösteren ve Schmid Pekintaş Enerji’nin çözüm ortağı olan Atergrup şirketlerinden Aterenerji, Ortadoğu ve Afrika'da sorumluluk aldı.

Afrika kıtasında Türkleri 400 milyar dolarlık inşaat projeleri bekliyor!

Dünyanın en büyük danışmanlık şirketleri ve finansal kurumlarının tavsiyelerine göre hızla gelişen Afrika ülkeleri, Türk şirketlere büyük fırsatlar sunuyor. Kıtada Türkleri 400 milyar dolarlık inşaat projeleri bekliyor.

İstanbul Avrupa Yakası yeni konut projeleri 2013!

Avrupa Yakası'nda Mayıs ayında satışa çıkan konut projelerini araştırdık. Fiyatlar 80 bin TL'den başlıyor. İşte tüm detayları ile Avrupa Yakası yeni konut projeleri...

Anadolu Yakası yeni konut projeleri 2013!

Anadolu Yakası yeni konut projeleri ile ilgili tüm detayları bu haberde sizler için bir araya getirdik. İşte yeni satışa çıkan konut projelerinde fiyatlarlar, ödeme seçenekleri, sosyal imkanı ve daha fazlası...

Çeşme için bir fikrim var yarışmasına fikir projeleri yağdı!

Çeşme Turistik Otelciler Birliği'nin geçen yıl açtığı "Çeşme için bir fikrim var" yarışmasına fikir projeleri yağdı

Türk müteahhitler Afrika'da 400 milyar dolarlık iş yapacak!

2020 yılı sonuna kadar Afrika kıtasında 400 milyar dolarlık iş üstlenmeye hazırlanan Türk müteahhitlik sektörü, tecrübe birikimini Afrika ülkelerinin yatırımcı kuruluşlarıyla paylaşıyor.

Afrika ülkelerine 400 milyar dolarlık altyapı yatırımı yapılacak!

Türk müteahhitler 2020'le kadar Afrika ülkelerine 400 milyar dolarlık altyapı yatırımı gerçekleştirmeyi planlıyor...

Türk müteahhitler Afrika'ya 400 milyar dolarlık yatırım yapacak!

Türk müteahhitler 2020 yılına kadar Afrika'ya 400 milyar dolarlık altyapı yatırımı yapmayı hedefliyor...

Aterenerji afrika projeleri Haberi

Aterenerji afrika projeleri

Schmid&Pekintaş Enerji'nin çözüm ortağı olan Atergrup şirketlerinden Aterenerji, Ortadoğu ve Afrika'da sorumluluk aldı. İnşaat sektöründe taahhüt, uygulama, toptan & perakende satış konularında faaliyet gösteren Atergrup, güneş enerjisi sektöründe de büyüme kararı aldı. Schmid&Pekintaş Enerji'nin çözüm ortağı olan Atergrup şirketlerinden Aterenerji, özellikle endüstriyel tesislere fokuslandı. 


Önümüzdeki dönemde fotovoltaik yatırımlara ağırlık vereceklerini belirten Aterenerji Genel Müdürü Seıkan Gümüş, "150 yılı aşkın bir geçmişi ile güneş enerjisi sektöründe lider ekipman üreticisi Sehmid firması ile 1959'dan beri inşaat sektöründe faaliyet gösteren Pekintaş, Diizce'de ortaklaşa 100 milyon euro'luk panel fabrikası kurdu. Biz de bu işbirliğinin çözüm ortağıyız. Panellerin uygulanması ile ilgili Ortadoğu ve Afrika'yı kapsayan bölgede çok önemli bir sorumluluk üstlendik" diye konuştu. Soma'da yaşanan felakette fosil yakıttan enerji üretmek için çaba gösteren insanların zarar...