19 / 05 / 2024

atıl AVM özel dersaneler

atıl AVM özel dersaneler

Bilge Özdemir İstanbul’ da sayıları 1.000’ e varan özel dershaneler yakın zaman içinde kapanacak veya başarabilenler özel eğitim kurumuna dönüşecek. İzlenecek bu yolda, atıl AVM’ lerin dönüşümü önemli bir etken olabilir dedi...

Yolçatı 2 lansmana özel fiyatlarıyla satışta! Yeni proje!

Karnur İnşaat tarafından, Bursa'nın Nİlüfer ilçesi Yolçatı Köyü yolunda yükselen Yolçatı 2 lansmana özel fiyatlarıyla satışta. Peki Yolçatı 2 projesinde daire fiyatları ne kadar? Yolçatı 2'da hangi konut tipleri yer alıyor, teslimler ne zaman? İşte Yolçatı 2 ile ilgili ayrıntılar...

Kahramanmaraşlılara müjde! Elbistan'da Cumhuriyet'in 100. yılına özel 126 konut teslim ediliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından, 6 Şubat'taki Kahramanmaraş depremlerden ikincisinin merkez Elbistan'da nisan ayında temelleri atılan 126 deprem konutun, Cumhuriyet'in 100. yılına özel, hak sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Kastamonu'da atıl hastanenin kamulaştırılması önerisi TBMM'de!

Kastamonu ilinde koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında atıl durumdaki bir özel hastane binasının kamulaştırılarak hizmete sunulması önerisi meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Atıl binalar reenkarne olacak!

Şehirlerdeki atıl AVM, tütün deposu, fabrika, hangar ve binalar Heavenly dDF ile hayat bulacak. Heavenly dDF girişiminin kurucularından mimar Arhan Kayar, “Bir binanın temeli 10 milyon canlının hayatına mal oluyor. Bu çabamızla binalar reenkarne olacak’’ diyor.

Şehitkamil'de uzay çatılı pazar yeri inşaatı tam gaz devam ediyor!

Beykent Mahallesi’ne vatandaşların ihtiyacını karşılayacak uzay çatılı pazar yeri inşa ediyor. 3 bin 500 metrekare alan üzerine kurulacak uzay çatılı pazar yerinin inşaat çalışmaları hızlı bir şekilde sürüyor.

Atıl fabrikalar üretime kazandırılacak!

BAŞBAKAN Binali Yıldırım’ın “Yatırımcının önüne turkuaz halı sereceğiz” sözlerinin ardından ekonomi yönetimi ülke genelindeki atıl fabrikaların üretime kazandırılması için çalışma başlattı.

Demir İnşaat'tan 33. yılına özel kampanya!

Demir İnşaat; Beylikdüzü, Esenyurt ve Büyükçekmece’de yer alan konut projelerinde 33’üncü yılına özel kampanya yaptı.

Demir İnşaat'tan 33. yılına özel kampanya!

Demir İnşaat Beylikdüzü, Esenyurt ve Büyükçekmece'de yer alan konut projelerinde 33. yılına özel kampanya yaptı. Alıcılara kira öder gibi ev sahibi olma şansı sunduklarını söyleyen Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, "Şimdi ev almak için doğru zaman" dedi.

AGS Atılım Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Turizm Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

AGS Atılım Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Turizm Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Adnan Şahlanoğlu tarafından 200 bin TL sermaye ile 22 Haziran'da Üsküdar, Küçükçamlıca Mahallesi'nde kuruldu.

Modacı Atıl Kutoğlu dekorasyonla buluştu!

Gayrimenkul sektöründeki büyümeye paralel artan eve yönelik harcamalar modacı Atıl Kutoğlu’nu dekorasyonla buluşturdu. Kutoğlu’nun ilk projesi Viyana’daki Hotel Altstadt’ın 6 süitinin tasarımı oldu.

Antakya'da atıl alanlar park oluyor!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci Saraykent Mahallesi’nde bulunan Antakya Belediyesi’ne ait 710 metrekarelik atıl alanın yeşil alan vasfında olması nedeniyle mahalleye park olarak kazandırılacağını belirtti.

Çilek'ten at ve atçılık tutkunları için Royal serisi!

Çilek, at ve atçılık tutkunları için Royal serisini üretti. Royal serisi at figürleri ve atçılığı anımsatan detaylarıyla çiftlik hayatını seven gençlerin beğenisine sundu.

KKTC su temin projesinde imzalar atılıyor!

Türkiye’den Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne (KKTC) Akdeniz altından borularla su taşıyan Asrın Projesi’nde, kullanımla ilgili imzalar yarın atılıyor.

atıl AVM özel dersaneler Haberi

atıl AVM özel dersaneler


Bilge Özdemir İstanbul’ da sayıları 1.000’ e varan özel dershaneler  yakın zaman içinde kapanacak veya başarabilenler özel eğitim kurumuna dönüşecek. İzlenecek bu yolda, atıl AVM’ lerin dönüşümü önemli bir etken olabilir dedi.


Seçenekler son anda değiştirilmese; Özel dershanelerin önünde  az’ dan seçmeli 2 şık bulunuyor. 


a) Kapatmak


b) Özel eğitim kurumuna dönüştürmek


A SEÇENEĞİNİN TERCİH EDİLMESİ: İstanbul’ da yaklaşık 500.000 m2’ lik ticari alanın boşaltılmasıdır. Bu büyüklükteki ticari alanın açığa çıkması, merkezi noktalarda kira ve satış değerlerini olumsuz yönde etkiliyebilecektir.

Şehrin merkezi noktalarında konumlu mevcut dershanelerin; özel eğitim kurumuna dönüşüm için aranan niteliklerin sağlanması pek mümkün gözükmemektedir.

B SEÇENEĞİNİN İZLENMESİ: İzlenecek bu yolda, atıl AVM’ lerin dönüşümü önemli bir etken olabilir.Çünkü atıl AVM’ ler  özel eğitim kurumlarının ihtiyacı olan  “ dinlenme “, “ spor “,...