30 / 04 / 2024

atila menevşe projeleri

atila menevşe projeleri

Adana Ticaret Odası ( ATO ) Yönetim Kurulu Başkanı Atila Menevşe Adana için ekonomik, sosyal ve kültürel gelişimin birinci unsurunun modern kentleşme olduğunu belirtti.

TOKİ İstanbul projeleri için düğmeye bastı! 1.000'e yakın konut geliyor! Ev sahibi olmak isteyenlere ucuz konut müjdesi!

2023'e kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etme hedefi olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın İstanbul projeleri için düğmeye basıldı. TOKİ'nin İstanbul projelerinde tarih belli oldu. İşte ayrıntılar...

Atila Menevşe: Kredi paketi inşaat sektörünü canlandıracak!

Adana Ticaret Odası (ATO) Başkanı Atila Menevşe yaptığı açıklamada, inşaat, otomotiv, beyaz eşya, mobilya ve turizm gibi sektörlerde direkt, diğer sektörlerde ise dolaylı olarak canlılık sağlanacağını söyledi.

İzmir'e yönelik yatırım projeleri TBMM gündeminde!

Bakanlığın ve Bakanlığa bağlı kurum ve kuruluşların 2014-2018 yılları arasında İzmir'e yönelik yatırım projeleri ve 2019 yılı kesinleşmiş yatırımları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Fenerbahçe'nin gayrimenkul projeleri durduruldu!

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım döneminde yapılması planlanan 3 proje askıya alındı.  Fenerbahçe Üniversitesi, Fenerbahçe Tatil Evleri ve 1 milyon üye projeleri Başkan Ali Koç’un talimatıyla durduruldu.

Keleşoğlu Holding'ten Bahçeşehir'e lüks AVM!

Florya'dan Küçükçekmece'ye ve hatta Yakuplu'ya kadar İstanbul genelinde çeşitli projeleri bulunan Keleşoğlu Holding Bahçeşehir'e lüks AVM yapacak..

İzmir'de Başbakan fotoğrafıyla konut dolandırıcılığı!

İzmir'in Bornova ilçesinde yaşayan Menevşe Kar, oturduğu eve karşılık yeni yapılacak apartmandan kendisine 2 daire verilme vaadiyle dolandırıldı.

Türkiye'nin mega projeleri peş peşe tamamlanıyor!

Beş yıl önceki Gezi Parkı kalkışmasıyla durdurulmak istenen mega projeler peş peşe tamamlanıyor.

Muş'a Kültür ve Eğitim Merkezi müjdesi!

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, inşaatına yapımına başlanan  Kadın Kültür ve Eğitim Merkezi projeleri ile ilgili açıklamalar yaptı.

Kampanyalı konut projeleri Şubat 2018!

2017'yi 1.4 milyon konut satışı ile kapatan gayrimenkul sektörü 2018’e de hızlı girdi. İşte kampanyalı konut projeleri Şubat 2018...

KİPTAŞ Yeşilce Aydos ve Lal Bahçe projeleri yolda! Yeni proje!

Yeni projelerde gaza basan KİPTAŞ, Pendik'te Yeşilce Aydos, Başakşehir'de de Lal Bahçe projesine hazırlanıyor. Lal Bahçe projesinde satışlar başlarken, Yeşilce Aydos projesi çok yakında satışa çıkacak..

Emlak Konut mahalle ölçeğinde dönüşüm projeleri inşa edecek!

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, kentsel dönüşüm uygulamalarının önümüzdeki 15-20 yıl inşaat sektörünün büyüme ivmesine katkı sağlayacağını açıkladı. Kurum, kentsel dönüşümde hedefimiz mahalle ve kent ölçeğinde bütüncül projeler üretmek dedi.

Kağıthane'de konut fiyatları yükselişe geçti!

Kağıthane; merkezi konumu, ulaşım rahatlığı, çevresinin yüksek ticari potansiyeli ve yeni gayrimenkul projeleri ile çalışan nüfusun yeni odağı haline geldi. Bu kapsamda Kağıthane konut fiyatları yükselişe geçti.

Samsun'un mega projeleri Sivas'a örnek olacak!

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın'ın eşi Yurdagül Aydın yaptığı açıklamada Samsun'un projelerden oldukça etkilendiklerini belirterek, Sivas'ta da bu projeleri uygulayacaklarını söyledi.

atila menevşe projeleri Haberi

atila menevşe projeleri

Adana Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Atila Menevşe ekonomik, sosyal ve kültürel gelişimin birinci unsurunun modern kentleşme olduğunu belirterek, "Yerel yönetimler, kentin gereksinimlerini karşılayacak planlara yoğunlaşman ve Adana'yı her alanda gelişmeye açık hale getirmelidir" diye konuştu. 

ATO, kuruluşunun 120. yılı dolayısıyla gerçekleştirdiği etkinlikler kapsamında, "Adana'nın Geleceği ve Yeni Kent Modeli" konulu panel düzenliyor. Kentsel Strateji Platformu işbirliğiyle, 21 Ekim 2014 Salı günü saat 13.00'da HiltonSA Oteli Balo Salonu'nda gerçekleştirilecek panele konuşmacı olarak şehir plancıları A. Faruk Göksu ile Sıla Akalp katılacaklar. 

Paneli, Adana'daki kentsel düzenlemelerin ekonomik gelişimi de kapsaması gerektiğine dikkat çekebilme amacıyla düzenlediklerini ifade eden ATO Başkanı Atila Menevşe şunları söyledi: "Müthiş bir potansiyele sahip olan Adana ekonomisi, imar planlarının sektörel gelişimleri yeterince dikkate alınmadığı için sıkıntılar yaşıyor. Ayakkabıcılıkta...