02 / 05 / 2024

Atılımcı İş Adamları Derneği ulaş erenkaya

Atılımcı İş Adamları Derneği ulaş erenkaya

Atılımcı İş Adamları Derneği Başkanı Ulaş Erenkaya, konut alacaklara verilecek desteğin sektörü olumsuz etkileyeceğini savundu..

2023 yılının en çok kazandıran yatırım aracı gümüş mü olacak? Altının pabucu dama atılıyor! Yatırımcılar hemen bakın!

Emtia uzmanı Haluk İzzet Mutlu 2023 yılının en çok kazandıran yatırım aracının gümüş olabileceğini belirtti. Altının pabucu dama mı atılıyor! Altın ve gümüş yatırımcıları baksın, iste son dakika gümüş yorumu...

Bolu'da 7 milyon TL harcanan bungalov evler atıl kaldı!

Bolu Gölcük Tabiat Parkı'nda İdare Mahkemesi tarafından iptal edilen  bungalov ve dağ köşkü projesinde inşaatı biten evler atıl durumda kaldı. Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, evlerin durumu hakkında açıklama yaptı. 

Strazburg'daki Eyüp Sultan Camisi'nin temeli atılıyor!

Fransa'nın Strazburg kentinde yer alan  Eyüp Sultan Camisi'nin temeli atılıyor.  Külliye şeklinde yeniden inşa edilecek caminin temel atma törenine Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ da katıldı.

Giresun Çotanak Arena Stadyumu'nun temeli atılıyor!

Çotanak Arena Stadyumu'nun temeli Cuma günü atılıyor. Stadyuma ilk harcı, projenin mimarı Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli dökecek. Saat 14.00'te gerçekleştirilecek temel atma törenine tüm Giresunlular davet edildi.

Atıl fabrikalar üretime kazandırılacak!

BAŞBAKAN Binali Yıldırım’ın “Yatırımcının önüne turkuaz halı sereceğiz” sözlerinin ardından ekonomi yönetimi ülke genelindeki atıl fabrikaların üretime kazandırılması için çalışma başlattı.

Peliart, İstanbul Yapı Fuarı'nda katılımcılarla buluştu!

Yapı, inşaat malzemeleri ve teknolojileri zirvesi “Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul” , sektörün Türkiye ve dünyadaki en önemli oyuncularının katılımıyla Tüyap Büyükçekmece fuar alanında katılımcılarla buluştu.

Modacı Atıl Kutoğlu dekorasyonla buluştu!

Gayrimenkul sektöründeki büyümeye paralel artan eve yönelik harcamalar modacı Atıl Kutoğlu’nu dekorasyonla buluşturdu. Kutoğlu’nun ilk projesi Viyana’daki Hotel Altstadt’ın 6 süitinin tasarımı oldu.

Antakya'da atıl alanlar park oluyor!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci Saraykent Mahallesi’nde bulunan Antakya Belediyesi’ne ait 710 metrekarelik atıl alanın yeşil alan vasfında olması nedeniyle mahalleye park olarak kazandırılacağını belirtti.

Çilek'ten at ve atçılık tutkunları için Royal serisi!

Çilek, at ve atçılık tutkunları için Royal serisini üretti. Royal serisi at figürleri ve atçılığı anımsatan detaylarıyla çiftlik hayatını seven gençlerin beğenisine sundu.

KKTC su temin projesinde imzalar atılıyor!

Türkiye’den Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne (KKTC) Akdeniz altından borularla su taşıyan Asrın Projesi’nde, kullanımla ilgili imzalar yarın atılıyor.

Atıl Kutoğlu Avusturya'da otelleri dekore ediyor!

Çantaları ayakkabıları bir yana bırakın, şimdi moda tasarımcısı elinden çıkan oteller moda... Bunun son örneği de Avusturya'da otel tasarlayan Atıl Kutoğlu... Kutoğlu Avusturya'nın başkenti Viyana'da otel tasarlıyor.

MASKO yönetimi 15 yıldır atıl duran binayı aksesuar AVM'si yaptı!

MOBİLYA kenti MASKO’nun yönetimi, 15 yıldır atıl duran 27 bin metrekarelik binayı aksesuar AVM’si yaparak hizmete açtı. 32 dükkânın faaliyete başladığı bu binadan yıllık gelirin 3 milyon lira olacağı belirtildi.

İzmir Güzelyalı'da 25 yıldır atıl durumda olan arsa ne olacak?

Güzelyalı Ortaokulu’nun hemen yanında yaklaşık 25 yıldır atıl durumda olan ve tam bir mezbelelik haline dönüşen arsanın mahallenin yararına kullanılması isteniyor.

Atılımcı İş Adamları Derneği ulaş erenkaya Haberi

Atılımcı İş Adamları Derneği ulaş erenkaya

Atılımcı İş Adamları Derneği Başkanı Ulaş Erenkaya, konut alacaklara verilecek desteğin sektörü olumsuz etkileyeceğini savundu Atılımcı İş Adamları Derneği (ATİK) Başkanı Ulaş Erenkaya, devletin konut alacaklara vereceği desteğin inşaat sektöründe yarattığı endişeden bahsetti. Erenkaya şunları söyledi: "Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun açıkladığı kalkınma programında en ilgi çeken konu, konut alımlarında yapılacak olan destek programı olmuştur. Tasarruf oranlarının yetersiz seviyede olduğu, bu durumun dış kaynak ihtiyacının artmasına sebep olduğu herkes tarafından kabul görmüştür. 


TALEPLER ERTELENECEK 

Konut alımı için yüzde 1 5 tasarruf desteğinin olumlu bir adım olduğunu düşünüyoruz. Ulaş Erenkaya İlk bakışta konut sektörüne destek olarak algılansa da desteği almak isteyenlerin talepleri 3 ila 5 yıl arasında ertelenmesi ihtimali sektör için olumsuzluk yaratacaktır. Bu destek programında amacın; insanların daha rahat ev sahibi olabilmelerini sağlamaktan...