13 / 05 / 2024

Atilla Örçer

Atilla Örçer

İkiz Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Atilla Örçer tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 26 Eylül'de Eyüp, Çırçır Mahallesi, Saya Yolu Caddesi'nde kuruldu.

O bölgeye 7 ve üzeri deprem uyarısı! Prof. Dr. Naci Görür: Er geç depremle sınanacak!

İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi ve yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Manisa’nın aktif fay hatları üzerinde kurulduğuna dikkat çekti ve bölgenin er geç depremle sınanacağını söyledi. 

Annemden miras kalan evde oturuyorum kardeşlerim çıkarır m? Miras kalan ev için diğer mirasçı kira alabilir mi?

Annemden miras kalan evde oturuyorum kardeşlerim çıkarır m? Miras kalan ev için diğer mirasçı kira alabilir mi? soruları vatandaşların aklını kurcalayan sorulardan bazılarıdır. Şimdi bu soruların yanıtlarına göz atalım!

Selçuk Geçer’den uyarı üstüne uyarı! Buna yatırım yapmayanlar çok üzülecek!

Dolar yatırımı yapmak isteyenler ne zaman dolar almaları gerektiğini araştırıyor. İşte tam da bu zamanda ünlü ekonomist Selçuk Geçer uyarıda bulundu. İşte detaylar!

Ekonomist Selçuk Geçer dolar için son kez uyardı! Bu rakam görülecek! Dolar borcu olanlar dizini dövecek

Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolar için son kez uyardı. Bu rakam görülecek! Dolar borcu olanlar dizini dövecek. İşte Selçuk Geçer dolar yorumu...

Karalar bağlayan yatırımcıya Selçuk Geçer'den doların 24 TL olacağı tarih! Hemen bakmayan sonra bin pişman olur! 

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolar ile ilgili çok önemli bir konuyu yorumladı. Borsa yatırımcılarının da yakından izlediği Geçer, doların 24 TL`ye çıkacağı tarihi açıkladı. İşte yatırımcıların heyecanla beklediği o açıklama..

Dolarda kimsenin bilmediği sır perdesi aralandı! Dolar tam anlamıyla bu kadar olacak! Selçuk Geçer son noktayı koydu!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolarda kimsenin bilmediği sır perdesini aralayarak doların tam anlamıyla ne kadar olacağını açıkladı. İşte Selçuk Geçer son noktayı koydu!

Dolar 20 gün içinde tam anlamıyla bu kadar olacak! Selçuk Geçer son kez rakam verdi! Herkes hazır olsun!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların 20 gün içinde geleceği seviyeyi rakam vererek açıkladı. Herkes hazır olsun!

Dolar Kahini Selçuk Geçer doların yarından sonra geleceği seviyeyi açıkladı! Böylesi ne görüldü ne de duyuldu!

Dolar Kahini Selçuk geçer, doların yarından sonra geleceği seviyeyi açıkladı. Bu açıklama daha önce ne görüldü, ne de duyuldu. Elinde dolar olanlar hemen bakın bakmayan bin pişman olur...

Selçuk Geçer dolarda büyük kırılma için tarih verdi!

Doların düşeceği yönündeki açıklamasıyla takipçilerini şaşırtan ekonomist Selçuk Geçer “Türkiye’nin belini kırar” sözleriyle yeni bir açıklama yaparak dolarda yaşanacak büyük kırılmanın yaşanacağı tarihi açıkladı.

Dolara yatırım yapanlar dikkat etsin! Selçuk geçer uyardı! Hemen bakıp, pozisyon alın!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolara yatırım yapanları uyardı! Selçuk Geçer'den beklenmeyen bu açıklama şok etkisi yarattı. İşte ayrıntılar...

Selçuk Geçer dolarda sır gibi saklanan formülü açıkladı! Elinde dolar olanlar pişman olmadan hemen bakın!

Elinde dolar olanlar ve dolar almak isteyen milyonlarca kişi, dolar ile ilgili uzman yorumlarını takip ediyor. Son dakika ünlü ekonomist Selçuk Geçer ise dolar ile ilgili sır gibi saklanan bir formülü açıklayarak yatırımcıları uyardı.

Dolar Kahini Selçuk Geçer asgari ücret için rakam verdi! Bu rakam ne görüldü ne de duyuldu! Küçük dilinizi yutacaksınız

Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer dolardaki 50 TL tahmininden sonra şimdi de asgari ücret için rakam verdi. Verdiği rakamı görenler küçük dilini yutacak. Bu rakam ne görüldü ne de duyuldu...

Dolar için geri sayım başladı 20,25,30,40 ve... Selçuk Geçer'den can alıcı dolar uyarısı! Yarın öbür gün bu kadar olacak

Dolar kuru dün gece tarihi rekorunu kırdı. 18,76 TL seviyesine yükselen dolar için Selçuk Geçer kritik uyarıyı yaptı. ''Yarın öbür gün'' diyerek geri sayımın başladığını söyledi. 

Atilla Örçer Haberi

Atilla Örçer

İkiz Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Atilla Örçer tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 26 Eylül'de kuruldu.


İkiz Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İZOLASYON VE YALITIM MALZEMELERİ a. Her türlü konut,fabrika, atölye ve benzeri binalara çatı izolasyonu, dış cephe izolasyonu yapmak.Isı yalıtımlı,giydirmeli dış cephe kaplama işleri yapmak. b. Her türlü binaların ısı ve su yalıtım malzemelerinin imalatı, ithalatı ve ihracatını yapmak. C. İnşaatlarda izolasyon amaçlı kullanılan malzemeler ile Alçı ve Alçı esaslı bileşenlerden inşaat amaçlı ürünlerin toptan alım satımını yapmak.  NALBURİYE a. İnşaat malzemeleri,demir, bakır, kum, çakıl, mıcır, çimento, kireç, tuğla,kiremit, seramik, çini,fayans, karo,mozaik mamulleri, tuğla, taş, mermer,yer döşemeleri, boya, nalburiye malzemelerinin toptan ve perakende olarak alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını ve...