28 / 04 / 2024

atilla saral konteyner ev

atilla saral konteyner ev

Manken - oyuncu Atilla Saral 25 yıllık kariyerinin ardından radikal bir karar verdi.Assos-Küçükkuyu yolu üzerinde arazi alan Atilla Saral artık burada yaşıyor. 15 metrekarelik konteyner ve 20 metrekarelik karavan onun yeni evi oldu.

Elazığ konteyner kentte bin konteyner kurulacak!

Elazığ’daki 6,8 büyüklüğündeki depremin ardından evleri yıkılan vatandaşlar için bin konteyner kurulacağı alanda çalışmalar başladı.

Süleyman Soylu Elazığ'da konteyner kent kurulacak alanda inceleme yaptı!

Elazığ'da meydana gelen depremin ardından evleri ağır hasar alan vatandaşlar için bölgede konteyner kent çalışmları başladı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Elazığ'da konteyner kent kurulacak alanda inceleme yaptı...

Elazığ’daki konteyner ihalesi ‘pahalı’ diye mi iptal edildi?

İçişleri Bakanlığı Kasım 2019 tarihinde, aralarında Elazığ’ın da yer aldığı kentler için depremde kullanılmak üzere konteyner almak istedi. Fakat fiyat pahalı bulundu, ihale iptal edildi.

Antalya Büyükşehir'den ihtiyaç sahibi ailelere konteyner ev!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşlara konteyner ev yardımı yapıyor.

Saral Ömerli İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Saral Ömerli İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta  444 bin 295 TL sermaye bedeli ile Cihat Salman tarafından kuruldu.

Mersin'deki konteyner limanı projesinin durumu mecliste!

Mersin'e yapılması öngörülen konteyner limanı projesinin durumu meclis gündemine taşındı. CHP'li Gökçel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Atilla Ataman'dan Trabzon Millet Bahçesi açıklaması!

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi I. Başkan Vekili Atilla Ataman, Avni Aker Stadyumu’nun yer aldığı bölgede yapılacak olan millet bahçesi ve amatör spor kulüplerinin ihtiyaçlarına yanıt verilmesi hususunda değerlendirmeler yaptı.

Atilla Seyahat Limited Şirketi kuruldu!

Atilla Seyahat Limited Şirketi Bahçelievler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Atilla tarafından kuruldu.

Atilla Çelik ve İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Atilla Çelik ve İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Büyükatilla tarafından kuruldu.

Saral İnşaat'ın acı günü! Fahira Kara vefat etti!

Saral İnşaat Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Zeki Kara'nın annesi Fehime Kara vefat etti. Saral İnşaat Grubu taziye ilanı yayınladı. 

Karmod konteyner, Almanya'da çiftlik evi olarak kullanılacak!

Karmod'un yeni nesil konteynerı, Almanya'da çiftlik evi olarak kullanılacak. Yeni nesil konteyner modeliyle hazırlanan 6 adet ev teslim edildi.

Atilla Aydıner, Bayrampaşa'da değişim için söz verdi!

Eğitimden sanata bir çok alanda yenilikler yapacağını söyleyen Atilla Aydıner “Hedeflediğim projelerin yüzde 97’sini gerçekleştirdim. AK Parti vadettiği her şeyi yapar. Sahada güzel bir seçim havası var. Bir kesim kararsız bir seçmen olsa da onlarla görüşüp kararlı hâle getiriyoruz” dedi...

Atilla Ödünç: İmar barışının ekonomiye katkısı büyük!

İmar barışı uygulaması hakkında açıklamalarda bulunan TBMM Dışişleri Komisyon Üyesi ve Türkiye & Zambiya Dostluk Grubu Başkanı Atilla Ödünç, ''İmar barışının ekonomiye katkısı büyük'' diye konuştu.

atilla saral konteyner ev Haberi

atilla saral konteyner ev


Atilla Saral uzun süredir oturduğu İstanbul'daki lüks villasını ve cipini sattı. "Her şeye sıfırdan başlıyorum, şöhretli hayatı bırakıyorum" diyerek Kuzey Ege'ye yerleşti.



Assos-Küçükkuyu yolu üzerinde arazi alan Atilla Saral artık burada yaşıyor. 15 metrekarelik konteyner ve 20 metrekarelik karavan onun yeni evi oldu.



Sevgilisi İnci Türkay ise İstanbul'daki işlerinden vakit bulduğunda soluğu Atilla Saral'ın yanında alıyor. 


Hello-Decor'a konuşan Atilla Saral 'bir daha asla dönmem' diyor...




DENİZDE DUŞ ALIYORUZ

Atilla Saral'ın 7 yıllık sevgilisi İnci Türkay yeni hayatları ve ilişkisi için şunları söylemiş:


" Onunla övünüyorum. 53 yaşında ve her şeye sıfırdan başladı. Atilla burada doğa ve hayvanlarla çok mutlu. Tavuklar, horozlar, bostanımız her şey harika. Suyumuz kuyudan geliyor, sıcak su bile yok. Denizde duş alıyoruz. Masalar, banklar, aydınlatmalar hepsi antika pazarından yada...