02 / 05 / 2024

atilla üstündağ maltepe

atilla üstündağ maltepe

İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Genel Kurul Toplantısı 21 Şubat 2016 Pazar günü yapılacak. Atilla Üstündağ, İstanbul Şubesi başkanlık seçimlerine aday oldu. Peki, Atilla Üstündağ kimdir?

Vitanatur İlaç Kozmetik Bitkisel Ürünler Arge Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Vitanatur İlaç Kozmetik Bitkisel Ürünler Arge Danışmanlık Anonim Şirketi Beykoz'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Emre Şefik Çağlar, Mehmet Evren Okur ve Neslihan Üstündağ Okur ortaklığında kuruldu.

Çayır Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Çayır Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 54 milyon 99 bin 498,33 TL sermaye bedeli ile Haşim Gürdamar, Gül Gürdamar Alltıkulaç ve İpek Üstündağ ortaklığında kuruldu.

Şenova Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Şenova Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 46 milyon 527 bin 867,48 TL sermaye bedeli ile Haşim Gürdamar, Gül Gürdamar Alltıkulaç ve İpek Üstündağ ortaklığında kuruldu.

TOKİ İstanbul 2023 projesi için Mayıs 2023 müjdesi geldi! 641 konutluk yeni proje için büyük gün yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İstanbul 2023 projesi için Mayıs 2023 müjdesi geldi. Proje kapsamında Maltepe'ye 641 yeni konut inşa edilecek.

Katt Modern İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Katt Modern İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 40 bin TL sermaye bedeli ile Kasım Tuğrul Üstündağ, Şerife Canan Sağlıcak, Tamer Toprak ve Tuncay Ergün ortaklığında kuruldu.

Nexonya Fergona ön talep topluyor! 240 konutluk yeni proje!

Nexonya Fergana projesi, İstanbul’un Anadolu Yakası’nda Maltepe Esenkent’te hayata geçiriliyor. Projede toplam 240 adet konuta yer veriliyor. İşte Nexonya Fergana ile ilgili merak edilen detaylar...

Runmed 2 İnşaat Demir Çelik Hırdavat Ve Plastik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Runmed 2 İnşaat Demir Çelik Hırdavat Ve Plastik Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Serkan Üstündağ tarafından kuruldu.

Haziran Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Haziran Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de Emre Torbaoğlu ve Fatma Hediye Üstündağ ortaklığında kuruldu.

Zuhal Topal Acarkent'te 1,5 milyon dolara tripleks villa aldı!

Hürriyet Gazetesi yazarı Mehmet Üstündağ bugünkü yazısında Zuhal Topal'ın Acarkent'te 1,5 milyon dolara aldığı yeni villasını kaleme aldı. İşte Üstündağ'ın o yazısı...

Vakko, Nişantaşı’nda otel açacak!

Hürriyet Gazetesi yazarı Mehmet Üstündağ bugünkü yazısında Vakko'nun açmaya hazırladığı butik oteli kaleme aldı.

Ali Ağaoğlu 374 okul yaptırarak rekor kırdı!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Mehmet Üstündağ bugünkü yazısında Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun şimdiye kadar yaptırdığı okullarla rekor kırdığına değindi.

Artio İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artio İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Bağcılar’da  2 milyon sermaye bedeli  Furkan Can Üstündağ, Tolgahan Ayar tarafından kuruldu.

Özgün Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgün Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Özgün Üstündağ tarafından kuruldu.

atilla üstündağ maltepe Haberi

atilla üstündağ maltepe

Atilla Üstündağ kimdir?

Atilla Üstündağ, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi başkan adayıdır.


Atilla Üstündağ 1967 yılında İstanbul'da doğdu. İstanbul İmam­Hatip Lisesi'ni 1984 yılında bitirdi. Lisans ve Yüksek Lisans Eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi'nde tamamlayarak İnşaat Yüksek Mühendisi oldu.


1989 yılında özel sektörde çeşitli inşaat projelerinde görev almaya başladı. 1995 yılında inşaat ve proje işleri yapmakta olduğu kendi firmasını kurdu.


2009 Yerel seçimleriyle Üsküdar Belediye Meclisi'nde görev aldı. Atilla Üstündağ, 2010'da Maltepe İlçe Başkanı oldu.


Çeşitli sivil toplum kurumlarının yönetim kademelerinde görev almakta olan Atilla Üstündağ aslen Trabzon Of'lu olup evli ve iki çocuk...