12 / 05 / 2024

Atilla Yavuz savcılığa mı çağrıldı

Atilla Yavuz savcılığa mı çağrıldı

Yarım kalan Ukra City projesinin müteahhit firması Ukra İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Yavuz ve ortaklarının, “nitelikli dolandırıcılık” davası kapsamında Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı’na verdiği ifadeler ortaya çıktı....

Gül İnşaat'a 20 milyon TL'lik haciz!

İstanbul Beylikdüzü'nde bir toprak sahibi, Gül İnşaat'ın 40 kadar konutu kendisinden habersiz yabancı uyruklu kişilere sattığını iddia etti ve savcılığa suç duyurusunda bulundu. İcra Dairesi, arsa sahiplerini haklı gördü ve Gül İnşaat'a 20 milyon TL'lik icra gönderdi.

Başsavcılıktan Thodex açıklaması!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, basında Thodex'e yönelik çıkan haberler için açıklamada bulundu.

Gürültü yapan komşu savcılığa şikayet dilekçesi!

Apartmanlarda gürültü sorunu çoğu zaman bina sakinleri arasında krize neden oluyor. Peki, komşunun gürültüsünden rahatsız olan apartman sakinleri nasıl yol izlemeli? İşte gürültü yapan komşu savcılığa şikayet dilekçesi...

Site yönetimine dava açılır mı?

Posta yazarı Tamer Heper 'Bir kaza sonucu ayaklarımı kaybettim. Sitedeki sosyal tesislere gidiş için merdiven kullanarak bir kat inmek gerekiyor. Ama merdiveni kullanamamamdan dolayı yararlanamıyorum. Yönetimi savcılığa şikayet etsem, sonuç alabilir miyim? ' sorusunu yanıtladı.

Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı: Yıkılan binalarla ilgili 8 soruşturma açıldı!

Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı, Elazığ'da 6.8 büyüklüğünde meydana gelen deprem nedeniye yıkılan her binayla ilgili 7, hasar gören bütün binalarla ilgili de bir olmak üzere toplam 8 farklı soruşturma açıldığını duyurdu...

Aybars Yıldırım'ın kaçak inşaatıyla ilgili savcılığa suç duyurusu!

Çeşme Belediyesi, otel inşaatı ruhsatıyla apartmanlar yapan CHP’li Aybars Yıldırım ile ilgili savcılığa suç duyurusu yaptı. Ayrıca 25 bin lira da imar para cezası verildi.

Bodrum'daki kaçak yapılar için savcılığa suç duyurusunda bulunuldu! 

Muğla Bodrum'da imara aykırı ve kaçak yapıldığı iddia edilen yapılarla ilgili çalışmalar devam ediyor. Söz konusu yapılar hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunuldu. 

Yavuz Bingöl'ün evi 1.5 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Ünlü sanatçı Yavuz Bingöl 2016 yılında boşandığı Öykü Gürman'a ödemediği 200 bin liralık tazminat nedeniyle icralık oldu. Yavuz Bingöl'ün Ayvalık'taki evi 1 milyon 525 bin TL'ye icradan satışa çıktı.

Yavuz Bingöl'ün Ayvalık’taki 3 milyon TL'lik villası satılacak!

Ünlü türkücü Yavuz Bingöl, eski eşi Öykü Gürman’a boşanma protokolündeki 200 bin lira tazminatı ödemeyince kriz çıktı. Bingöl, borcunu ödemezse Ayvalık’taki 3 milyon TL değerindeki villası satışa çıkarılacak.

Başsavcılıktan Trump'ın iş anlaşmalarına soruşturma!

New York Başsavcılığı, bankalardan kredi almak için "mal varlığını abarttığı" iddiaları üzerine ABD Başkanı Trump hakkında soruşturma açtı. 

Savcılıktan Dumankaya ailesinin maaş talebine ret!

TMSF yetkililerinin kayyum olarak atandığı Dumankaya İnşaat firmasının eski sahibi ve ortaklarının, geçimlerini sağlayamadıkları gerekçesiyle savcılığa maaş bağlanması talebinde bulundu. Savcılık şüphelilerin taleplerini reddetti.

TOKİ Kırşehir Kaman Savcılı Tarımköy 2017 başvuruları!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Kırşehir-Kaman, Savcılı Tarımköy Projesi kapsamında 2 adet konut satışa sunuluyor. Peki, TOKİ Kırşehir Kaman Savcılı Tarımköy 2017 başvuruları ne zaman?

Ukra'ya açılan dolandırıcılık davası 24 Ocak'a ertelendi!

Ukra şirket ortakları Ahmet Ziya Balcı, Mustafa Kaya, Atilla Yavuz, Yusuf Adak'a açılan dolandırıcılık davasında 2. duruşma 8. Bakırköy Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün saat 10:00'da görüldü.

Atilla Yavuz savcılığa mı çağrıldı Haberi

Atilla Yavuz savcılığa mı çağrıldı


Esenyurt'taki Ukra City projesinin müteahhit firması Ukra İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Yavuz'un Esenyurt Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği aracılığıyla Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı’na verdiği ifade ortaya çıktı. 


Ukra City Komşuları Derneği’nin (UKOM) sosyal paylaşım sitesi facebook üzerinden paylaştığı ifadelere göre Esenyurt’taki imar krizi nedeniyle Ukra İnşaat’ın ekonomik sıkıntı yaşadığı için iflas erteleme kararı alındığı, projenin devri için Özyurtlar İnşaat ile mutabakat sağlandığı ve 45 gün içinde projenin Özyurtlar İnşaat tarafından devralınacağı ifade edildi.



İşte Atilla Yavuz'un savcılık ifadesi:










Özyurtlar İnşaat ile ilgili olan bölüm:



Ceren...