30 / 04 / 2024

Atış Yapı Çalı Evleri Bursa daire fiyatları

Atış Yapı Çalı Evleri Bursa daire fiyatları

Atış Yapı tarafından hayata geçirilen Çalı Evleri Bursa projesi 2 blok halinde yükseliyor. Proje toplam 22 adet bağımsız birimden oluşmakta. Atış Yapı Çalı Evleri Bursa projesinde daireler 140 bin TL'den başlıyor.

Gökkuşağı Grup Yapı Alüminyum Orman Ürünleri Otomotiv Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökkuşağı Grup Yapı Alüminyum Orman Ürünleri Otomotiv Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kutlualp tarafından kuruldu.

Perakendede büyük kriz! 80 AVM bankalar tarafından yaşatılmaya çalışılıyor!

Borçlarının yüzde 88’i döviz bazlı olan alışveriş merkezlerinin 80’inin bankaların elinde olduğu ve bankalar tarafından yaşatılmaya çalışıldığı açıklandı.

Binçat Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Binçat Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da Fatma Delikanlı tarafından kuruldu.

Uğat Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğat Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Uğat tarafından kuruldu.

Bta Çatı Yapı İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Bta Çatı Yapı İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi Ataşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Ercan İbiş Hasan Yıldırım tarafından kuruldu.

Bta Çatı Yapı İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Bta Çatı Yapı İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ercan İbiş ve Hasan Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Atın Alüminyum Metal Elektrik İnşaat Malzemesi Ahşap Limited Şirketi kuruldu!

Atın Alüminyum Metal Elektrik İnşaat Malzemesi Ahşap Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde  1 milyon  TL sermaye bedeli ile Ahmet Atın tarafından kuruldu.

Atış Yapı Bursa'da Babylon projesini hayata geçiriyor!

Atış Yapı Bursa'da dev projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. Firma ofis, otel ve rezidans projesini hayata geçiriyor. Babylon isminin verildiği projede yer alan konutlar kısa zaman içerisinde sahiplerine teslim edilecek. 

Lanse Çağ İnşaat Yapı Alım Satım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lanse Çağ İnşaat Yapı Alım Satım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Sarı tarafından kuruldu.

Antalya'daki kaçak yapı çalışması durduruldu! 

Antalya'da üçüncü derece sit alanında inşa edilen kaçak yapı çalışmaları belediye ve jandarma ekipleri tarafından durduruldu. 

Sur Yapı Marka AVM 23 Nisan'da renklenecek!

Sur Yapı Marka AVM, çocukların hayal güçleri ve el becerileriyle hem eğlenip hem de tasarlayacakları yeni bir atölye çalışmasına daha ev sahipliği yapıyor. Balon atölyesi 23 Nisan coşkusuyla daha da renklenecek.

SLM Alaçatı Yapı İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SLM Alaçatı Yapı İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 500 TL sermaye bedeli ile Cella Bencuya Bonofiyet, Metin Bencuya, Selim Levi ortaklığında kuruldu. 

Atış Yapı yeni projelere hazırlanıyor!

Son yıllarda hayata geçirdiği yatırımlarla adından sıkça söz ettiren Atış Yapı, devler liginde yerini almayı başardı. 156 milyon liralık ciroya ulaşan şirket yeni projelere odaklandı.

Atış Yapı Çalı Evleri Bursa daire fiyatları Haberi

Atış Yapı Çalı Evleri Bursa daire fiyatları

Bursa İli'nde yer alan Atış Yapı Çalı Evleri projesinde 10 adet normal 2+1 daire, 2 adet 2+1 dubleks daire, 4 adet dubleks 3+1 daire ve 1 adet dubleks 4+1 daire ve 5 adet dükkan bulunuyor.


Atış Yapı Çalı Evleri Bursa projesi bin 675 metrekare alan üzerinde yükseliyor. 2 blok halinde yükselen proje Atış Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor.


Atış Yapı Çalı Evleri Bursa projesinde daireler 140 bin TL'den başlıyor. Projedeki en yüksek fiyat ise 230 bin TL'ye kadar yükseliyor. 


Atış Yapı Çalı Evleri Bursa projesinde daire teslimleri 2015 yılının Mayıs ayı olarak düşünülüyor. Projede ödeme seçenekleri arasında yüzde 1 KDV uygulanıyor.



Atış Yapı Çalı Evleri Bursa iletişim 

Tel : +90 542 739 62 77

Email : [email protected]

Tülay...