17 / 06 / 2024

Atlantik Okyanusu ile Pasifik Okyanusunu birbirine bağlayan proje

Atlantik Okyanusu ile Pasifik Okyanusunu birbirine bağlayan proje

Orta Amerika ülkesi Nikaragua'daki 39 milyon dolarlık çılgın proje yaşama geçiriliyor...

Okyanusu geçen gümüş, derede boğuluyor! Elinde avucunda gümüş olanlar hemen baksın!

Gümüş fiyatları 13,00 TL ile en yüksek rakama ulaşarak rekor kırdı. Hızla yükselen gümüş fiyatları 13,50 TL seviyesine kadar yükseldikten sonra tekrar düştü. Okyanusu geçen gümüş şu günlerde derede boğuluyor. Elinde avucunda gümüş olanlar hemen baksın!

Dünyanın en yalnız evi 5 milyon TL'ye satışa çıktı!

Amerika Birleşik Devletleri'nde dünyanın en yalnız evi tanınan ve Main eyaletinde konumlanan Atlas Okyanusu ile iç içe olan ev satışa çıktı. Fiyatı ile ise dudak uçuklattı.

İngiltere'nin hangi bölgesinde konut satışları patladı?

Londra’daki birçok şirket artık çalışanlarının her gün ofiste olmasını zorunlu tutmuyor ve uzaktan çalışan insanlar Londra’dan 5 saat uzaklıkta yer alan ve Atlantik Okyanusu’nun kıyısında bulunan Cornwall’a yoğun bir ilgi gösteriyor. 

Donald Trump'ın St.Martin'deki evi zararına satılıyor!

ABD Başkanı Donald Trump, Kuzey Atlantik Okyanusu'nda Karayip Denizi'nin kuzeydoğusunda 20 milyon dolara satın malikanesini 28 milyon dolara satışa çıkartmıştı. Trump, alıcı çıkmayına fiyatı indirdi.

Atlantik Life'ın yüzde 75'i sahiplerini buldu!

İstanbul’da markalı ve nitelikli konut projeleri üreten Atlantik Yapı, Life projesi ile Pendik’te emsalsiz bir yatırım fırsatı sunuyor.

Donald Trump St.Martin'den 19 milyon TL'ye ev aldı!

Sabah Gazetesi köşe yazarı olan Pelin Kaya bugünkü yazısında Kuzey Atlantik Okyanusu'nda Karayip Denizi'nin kuzeydoğusunda bulunan St.Martin'deki yatırımları anlattı. Turizm sektörünü değerlendiren Kaya, Donald Trump'ın ev aldığı söyledi.

Atlantik Tünelcilik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Atlantik Tünelcilik İnşaat Anonim Şirketi, Mustafa Öztürk Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 3 Mayıs'ta Şişli, Kaptanpaşa Mahallesi,Darülacaze Caddesi, Famas İş Merkezi'nde kuruldu.

Atlantik Life'ta peşin ödemlerde yüzde 12 indirim!

Atlantik Yapı tarafından Pendik’te hayata geçirilen projede 1+1 ile 4+1 arasında farklılık gösteren daire seçenekleri yer alıyor. Atlantik Life'ta fiyatlar 237 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Atlantik Life'ta 237 bin TL'ye 1+1! 40 ay 0 faizle!

Geniş ve ferah şekilde tasarlanan Atlantik Life'ta daireler 67 metrekare ile 223 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Projede ayrıca daire tiplerine göre iki araçlık park imkanı da sunuluyor.

Atlantik Life Pendik'te peşinde yüzde 12 indirim!

Atlantik Life Pendik projesinde daire tipleri 1+1 ile 4+1 arasında farklılık gösteriyor. Fiyatların 237 bin TL'den başlangıç gösterdiği projede satış süreci devam ediyor.

Pendik Atlantik Life Evleri'nde 3+1 daireler 403 bin TL!

Banka kredisi ile ödemelerin yapılabildiği Atlantik Life projesinde dairelerin fiyatları 247 bin TL'den başlıyor. Projede 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar tüm daire alternatifleri yer alıyor.

Atlantik Life Pendik'te teslimler Nisan 2017'de!

Daire büyüklüklerinin 67 metrekare ile 223 metrekare arasında değişiklik gösterdiği projede Atlantik Yapı imzası bulunuyor. 150 milyon yatırım bedeliyle yükselen Atlantik Life Pendik'te satış süreci devam ediyor.

Pendik Atlantik Life Evleri'nde 226 bin 500 liraya!

Daire fiyatlarının 226 bin 500 liradan başladığı Atlantik Life Evleri, 150 milyon TL yatırım bedeli ile yükseliyor. Projedeki dairelerin büyüklükleri minimum 67 metrekare, maksimum 223 metrekare olarak tasarlandı.

Atlantik Okyanusu ile Pasifik Okyanusunu birbirine bağlayan proje Haberi

Atlantik Okyanusu ile Pasifik Okyanusunu birbirine bağlayan proje

Nikaragua komşu Panama'daki ünlü kanala rakip olacak projeyi duyurdu. Çin'in finanse edeceği proje ile Nikaragua Gölü üzerinden Atlantik Okyanusu ile Pasifik Okyanusu birbirine...