16 / 05 / 2024

Atlantik Petrol sermaye

Atlantik Petrol sermaye

Endüstriyel ve motor yağları üreticisi olan ve halka açıldıktan sonra ihracatını üçe katlayan Atlantik Petrol, Myanmar pazarına girmeye hazırlanıyor. Atlantik Petrol Çin'e girdi, sırada Myanmar var...

Vaadi Yatırım İnşaat Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vaadi Yatırım İnşaat Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi Anvi Serdar Kaya tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Bedpa Dtm Emlak İnşaat Otomotiv Petrol Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bedpa Dtm Emlak İnşaat Otomotiv Petrol Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir’de Bedir Keme tarafından 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Yorpet Petrol İnşaat Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Yorpet Petrol İnşaat Enerji Anonim Şirketi Sami Yorulmaz, Recep Yorulmaz ve Durmuş Yorulmuş tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Yedikıta İnşaat Yapı Malzemeleri Petrol Ürünleri Anonim Şirketi kuruldu!

Yedikıta İnşaat Yapı Malzemeleri Petrol Ürünleri Anonim Şirketi Gürcan Akyel imzasıyla 200 bin TL sermaye ile bugün Ataşehir'de kuruldu.

Özkarataş Hafriyat Nakliyat Petrol Ürünleri Gıda Ve Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkarataş Hafriyat Nakliyat Petrol Ürünleri Gıda Ve Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Mustafa Alpay imzasıyla kuruldu.

Mas Hafriyat İnşaat Petrol Gıda Nakliyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mas Hafriyat İnşaat Petrol Gıda Nakliyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer’de Hasan Karakaya tarafından 500 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Yd Petrol Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yd Petrol Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te Serhat Başakçi ve Yusuf Dinç ortaklığında 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Turker İnşaat Elektrik Ve Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turker İnşaat Elektrik Ve Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Ömer Türker imzasıyla kuruldu.

Cob Petrol İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cob Petrol İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Coşkun Bülbül imzasıyla kuruldu.

Çakıroğlu Altyapı İnşaat Petrol Maden Taahhüt Turizm Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Altyapı İnşaat Petrol Maden Taahhüt Turizm Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Akuranoğulları Turizm İnşaat Petrol Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akuranoğulları Turizm İnşaat Petrol Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Raci Kuran ve Süleyman Kuran imzasıyla kuruldu.

Emin Kardeşler Yapı İnşaat Petrol Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emin Kardeşler Yapı İnşaat Petrol Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 3 milyon TL sermaye ile bugün Abdulletif Yıldız ve Mehmet Emin Yıldız imzasıyla kuruldu.

Barskan İnşaat Metal Petrol Ürürnleri Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barskan İnşaat Metal Petrol Ürürnleri Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Ömer Yazıcı imzasıyla kuruldu.

Atlantik Petrol sermaye Haberi

Atlantik Petrol sermaye

Endüstriyel ve motor yağları üreticisi Atlantik Petrol, Batılı büyük markaların hakim olduğu Çin pazarına girdi. Halka açıldıktan sonra ihracatını üçe katlayan Atlantik Petrol, Myanmar pazarına girmek için de gün sayıyor.

Atlantik Petrol Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Koparan, 1959 yılında kurulan şirketin, son yıllarda hızlandırdığı ihracat çalışmaları çerçevesinde, yeni pazarlara girdiğini belirtti. Bugün itibariyle 26 ülkeye ihracat yaptıklarını anlatan Ahmet Koparan, bu ülkeler arasında Çin gibi zor pazarların yanı sıra, Myanmar gibi Türkiye için ilk olan pazarların da yer aldığını vurguladı.

Çin'de Batılı devlerle rekabet


Kısa bir süre önce Çin'e ihracat yapmaya başladıklarını kaydeden Koparan, "Çin'e bu zamana kadar Türkiye'den en çok mermer ihracatı yapılıyordu. Bunların yanına şimdi Atlantik Petrol'ün ürettiği yağları ilave oldu. Bu pazarda Shell, BP gibi dünya devleriyle kendi ürettiğimiz...