27 / 04 / 2024

AtlantikLife Pendik ödeme koşulları

AtlantikLife Pendik ödeme koşulları

Atalntik Yapı tarafından hayata geçirilen projede daire alanları 223 metreye kadar ulaşıyor. 2017 yılının Nisan ayında teslimlerin gerçekleşmesi planlanan Atlantiklife Pendik projesi 150 milyon TL'lik yatırım bedeline sahip.

AtlantikLife Pendik'te 40 ay 0 faizle! 206 bin TL'ye!

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen AtlantikLife Pendik'te 40 ay faizsiz vadelendirme yapılıyor.

AtlantikLife Pendik'te 340 bin TL'ye 3+1! 40 ay 0 faizle!

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut seçeneklerinden meydana gelen AtlantikLife Pendik projesinde 40 ay faizsiz vadelendirme yapılıyor.

AtlantikLife Pendik'te 40 ay 0 faizle! 297 bin TL'ye 2+1!

2 oda 1 salon daire fiyatlarının 297 bin TL'den başlangıç gösterdiği AtlantikLife Pendik projesinin ödeme koşulları kapsamında lansmana özel indirimler ve faizsiz vadelendirme sunuluyor.

AtlantikLife Pendik'te 206 bin TL'ye! 40 ay 0 faizle!

Daire fiyatlarının 206 bin TL'den başlangıç gösterdiği AtlantikLife Pendik projesinde 40 ay boyunca faiz uygulanmadan vadelendirme yapılıyor. Projede lansmana özel yüzde 10 oranında indirim uygulanıyor.

Atlantiklife Pendik'te kişiye özel ödeme seçenekleriyle! 40 ay 0 faizle!

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen Atlantiklife Pendik projesinde kısa süre için lansman özel yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Atlantiklife Pendik'te 40 ay faizsiz vadelendirmeyle!

Lansmana özel kısa süre için yüzde 10 oranında indirim sağlanan Atlantiklife Pendik projesinde 40 ay faizsiz vadelendirme uygulanıyor. Projede ayrıca kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor.

Atlantiklife Pendik'te 40 ay 0 faizle! Kişiye özel ödeme seçenekleriyle!

Kişiye özel ödeme seçeneklerinin sunulduğu Atlantiklife Pendik projesinde lansmana özel kısa süre için yüzde 10 indirim ve 40 ay faizsiz vadelendirme yapılıyor. Projede takasla da konut sahibi olunuyor.

AtlantikLife Pendik'te satışlar başladı! 206 bin TL'ye!

Satışların başladığı AtlantikLife Pendik projesinde daire fiyatları ise 206 bin TL'den başlıyor. Lansmana özel yüzde 10 oranında indirim uygulanan AtlantikLife Pendik projesinde firma bünyesinde 40 ay 0 faizle ödemeler yapılıyor.

AtlantikLife Pendik'te ön talep sürecine özel kampanyalar!

Ön talep sürecinin devam ettiği AtlantikLife Pendik'te yer alan daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan meydana geliyor.

AtlantikLife Pendik'te ön talebe özel avantajlarla!

1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 salon seçeneklerinden meydana gelen AtlantikLife Pendik projesinde ön talep süreci özel avantajlarla devam ediyor. Proje 7. kattan itibaren deniz ve havaalanını manzarasına sahip.

Ev sahibi gibi davranıp insanlardan ön ödeme aldılar: 'Bu evi kaçırmayın' diyen fırsatçılar yakalandı!

Dolandırıcılık Büro Amirliği tarafından İstanbul Pendik'te polise gelen bir şikayetin ardından akıl almayan bir dolandırıcılık olayı ortaya çıktı. Ev sahibi gibi davranıp insanlardan ön ödeme alan 6 kişi yakalandı. İşte ayrıntılar...

Pendik'te 49 milyon TL'ye sanayi imarlı arsa satılıyor! Yatırımcılara 2 taksitle ödeme fırsatı!

Pendik Şeyhli Mahallesinde yer alan sanayi imarlı arsa Belediye tarafından satılıyor. İşte arsa ile ilgili merak edilenler ve satış ihalesi tarihi...

Köşem Sitesi yüzde 30 peşinat 72 vade farksız ödeme fırsatıyla satışa çıktı! Yeni proje!

Çavuşoğlu Yemeler Yapı tarafından Pendik Orhangazi Mahallesi'nde yükselen Köşem Sitesi yüzde 30 peşinat 72 vade farksız ödeme fırsatıyla satışa çıktı. İşte detaylar...

Kiptaş yeni proje var mı? Kiptaş Pendik Arkatlı evlerinin fiyatları ne kadar, ödeme şekilleri nasıl?

Kiptaş yeni projeleri merakla araştırılıyor. Özellikle Kiptaş Pendik Arkatlı Evlerinin fiyatları sorgulanıyor. İşte detaylar!

Ondörtüç Pendik'te faizler 0,64'e çekildi!

Sektörün yenilikçi markaları arasında yer alan İnsay Yapı, kentin içinde müstakil yaşam sunduğu ‘Ondörtüç Pendik’ projesinde, “Şimdi değilse ne zaman?” diyerek yatırımcılara yüzde 0.64 faiz oranıyla, 12 ay ödemesiz 180 ay vadeli ödeme fırsatı sunduğu yeni bir kampanya başlattı.

Siltaş Marina ödeme planı!

Siltaş Yapı imzasıyla Pendik'te yükselen Siltaş Marina projesinde Kurban Bayramı'nda özel indirim fırsatı sunuluyor. İşte Siltaş Marina ödeme planı...

Ondörtüç Pendik'te kişiye özel ödeme fırsatı!

Kira öder gibi ev sahibi olunabilen Ondörtüç Pendik'te kişiye özel ödeme fırsatı sunuluyor. Projede fiyatlar 258 bin TL'den başlıyor..

Lens İstanbul ödeme bilgisi 2018!

Lens İstanbul ödeme bilgisi 2018 detayları haberimizde yer alıyor. 1+0, 1+1, 2+1, 2+1 loft daire, 3+1 loft daire ve 4+1 loft daire yer verilen proje İstanbul Pendik'te inşa ediliyor. 

Ondörtüç Pendik'te yaşam başlıyor!

242 konut ve 21 ticari birimden meydana gelen Ondörtüç Pendik'te yaşam başlıyor. Projede kişiye özel ödeme planları oluşturulabiliyor...

Ondörtüç Pendik'te kira öder gibi ödeme fırsatı!

İnsay Yapı'nın Pendik'te hayata geçirdiği Ondörtüç Pendik'te kira öder gibi 10 yılda 0,98 faiz ile ev sahibi olunabiliyor...

Pendik Lens İstanbul ödeme koşulları!  

Pendik Lens İstanbul ödeme koşulları hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Lens Yapı tarafından İstanbul Pendik'te inşa edilen proje  1.162 adet daireden oluşuyor.

Ondörtüç Pendik'te teslimler başlıyor!

Ondörtüç Pendik'te kira öder gibi 10 yılda ev sahibi olunabiliyor. Kişiye özel ödeme planlarının oluşturulabildiği Ondörtüç Pendik'te daire teslimleri başlıyor...

Ondörtüç Pendik'te kişiye özel ödeme planı!

Ondörtüç Pendik projesi İnsay Yapı imzası ile Pendik'te yükseliyor. Ondörtüç Pendik projesinde kişiye özel ödeme imkanı sağlanıyor. 

AtlantikLife Pendik ödeme koşulları Haberi

AtlantikLife Pendik ödeme koşulları

İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te yükselen projede daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. 


Büyüklükleri 67 ile 223 metrekare arasında değişiklik gösteren dairelerin yer aldığı Atlantiklife Pendik projesinde Atlantik Yapı imzası bulunuyor.


Peyzaj alanlarına yüzde 70'lik ticari alanları 5 bin metrekarelik alanın ayrıldığı Atlantiklife Pendik'te teslimlerin Nisan 2017'de gerçekleşmesi öngörülüyor. Projede toplamda 192 konut yer alıyor. 


Atlantiklife projesinde ödeme koşullarına göre 40 ay 0 faizli, 24 ay yüzde 20'si için 0 faizli ödemeler yapılıyor. Teslim döneminde ise banka kredisinden yararlanılıyor. 



Türk Hamamı, kapalı ve açık yüzme havuzu, fittnes salonu, buhar odası ve sauna gibi sosyal alanlara sahip Atlantiklife Pendik projesi 150 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor.


Atlantiklife fiyat...