26 / 05 / 2024

Atlas Group mehmet ceylan

Atlas Group mehmet ceylan

Atlas Group, " Mekke Gate Projesi " ile 128 bin konutluk bir şehir inşa edecek. Mehmet Ceylan, projenin toplam maliyetinin 2 milyar dolar olduğunu söyledi.

Menteş Group İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Menteş Group İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Sabır Menteş tarafından kuruldu.

Gayrimenkul sektöründe yeni dönem! Krizi fırsata çevirdiler!

Minimalizmin gayrimenkul sektöründe bir yaşam tarzına dönüştüğünü söyleyen Atlas Group Yönetim Kurulu Başkanı Umut Bingöl, “Mali şartlar, ev sahibi olmayı zorlaştırıyor. İstanbul gibi büyükşehirlerdeki insanlar da daha sade ve minimalist bir yaşam biçimini seçerek, çözümü ‘tiny house’larda buluyor.

Atlas Group: Minimalizm kendini gayrimenkulde tiny houselar ile gösterdi!

Şehir hayatından sıkılanlar çözümü tiny houselara yatırım yapmakta buluyor. Atlas Group Yönetim Kurulu Başkanı Umut Bingöl, konut sektöründe tiny house’ların yerini değerlendirdi. 

Tellioğlu Group Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Tellioğlu Group Yapı Anonim Şirketi Kadıköy'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Avni Tellioğlu ve Mehmet Emin Tellioğlu ortaklığında kuruldu.

Aslan Group Fuarcılık Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Aslan Group Fuarcılık Ve Pazarlama Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yılmaz ve Sara Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Mag Group Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mag Group Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Güney tarafından kuruldu.

2m Çevre Group Mühendislik Enerji Turizm Otomotiv İnşaat Yapı Lab. Dan.Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

2m Çevre Group Mühendislik Enerji Turizm Otomotiv İnşaat Yapı Lab. Dan.Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün KArtal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Tosun ve Metehan Özcan ortaklığında kuruldu.

Abwab Group Gayrimenkul İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Abwab Group Gayrimenkul İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Esenyurt'ta Fatih Mehmet Aslan ve Seyfullah Furkan ortaklığında kuruldu.

İnova Group Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnova Group Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Mehmet Özcan tarafından kuruldu.

Agm Group Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Agm Group Gayrimenkul Limited Şirketi bugn Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Zahid Genç, Ömer Faruk Çolak ve Rahmi Genç ortaklığında kuruldu.

Kani Group İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kani Group İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Koroğlu tarafından kuruldu.

Can Group Turizm Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Can Group Turizm Otelcilik Anonim Şirketi Beyoğlu’nda  50  bin TL sermaye bedeli ile Mehmet    Can tarafından kuruldu.

Neta Group Turizm Sanayi Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Neta Group Turizm Sanayi Ticaret  Limited Şirketi Şişli’de  2 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile AtillaKoçarslan, Mehmet Uğur    Koçarslan, Mihriban Ayça Koçarslan, Suphi Aybars Koçarslan ve  Zekiye Aybike Koçarslan  Zekiye Koçarslan Muhtaroğlu tarafından kuruldu.

Atlas Group mehmet ceylan Haberi

Atlas Group mehmet ceylan


Atlas Group, Suudi Arabistan'da yürüttüğü "Mekke Gate Projesi" ile 128 bin konutluk bir şehir inşa edecek. Atlas Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ceylan, projenin toplam maliyetinin 2 milyar dolar olduğunu söyledi. Kabe'ye 13 kilometre uzaklıktaki proje 8.9 milyon metrekarelik alana...