28 / 04 / 2024

Atlas Group Suudi Arabistan projesi

Atlas Group Suudi Arabistan projesi

20 etaptan oluşan projenin 2 etabını yapım işini bir yabana ortakla birlikte Atlas Group üstlendi. Atlas Group Başkanı Mehmet Ceylan, 2 milyar dolarlık bir işe imza attıklarım ve çok yakında projeye başlayacaklarım söyledi.

Atlas Group Suudi Arabistan'da sıfırdan kent kuruyor!

Atlas Group, " Mekke Gate Projesi " ile 128 bin konutluk bir şehir inşa edecek. Mehmet Ceylan, projenin toplam maliyetinin 2 milyar dolar olduğunu söyledi.

Gayrimenkul sektöründe yeni dönem! Krizi fırsata çevirdiler!

Minimalizmin gayrimenkul sektöründe bir yaşam tarzına dönüştüğünü söyleyen Atlas Group Yönetim Kurulu Başkanı Umut Bingöl, “Mali şartlar, ev sahibi olmayı zorlaştırıyor. İstanbul gibi büyükşehirlerdeki insanlar da daha sade ve minimalist bir yaşam biçimini seçerek, çözümü ‘tiny house’larda buluyor.

Atlas Group: Minimalizm kendini gayrimenkulde tiny houselar ile gösterdi!

Şehir hayatından sıkılanlar çözümü tiny houselara yatırım yapmakta buluyor. Atlas Group Yönetim Kurulu Başkanı Umut Bingöl, konut sektöründe tiny house’ların yerini değerlendirdi. 

İnşaat devi Binladin Group çalışanlardan maaş tepkisi!

Suudi Arabistan’ın en büyük inşaat şirketlerinden olan Binladin Group, yaşadığı ekonomik kriz sebebiyle Nisan ve Mayıs aylarında çalışanlarından bazılarının maaşlarını ödeyemedi. 100 bin çalışanı olan ve 15 milyar dolarlık borcunu yapılandıramayan şirketin, bu ay maaşları ödeyip ödeyemeyeceği de bel

Albassam Group'tan, Urla ve Çeşme'ye 15 milyar TL'lik proje! 

Suudi Arabistan merkezli Albassam Group'un, Çeşme ve Urla'da acele kamulaştırılan arazilerde proje yapacağı iddia edildi. 4 milyon metrekareye yayılan projede, 6 bin odalı 2 lüks ve 2 bin 500 odalı 50 butik otel yapılacak...

Atlas Group Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlas Group Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Öcal tarafından kuruldu. 

Atlas Group Gayrimenkul Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlas Group Gayrimenkul Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Adem Özbey tarafından kuruldu. 

Cathay Group Ataköy projesi geliyor!

Cathay Group ve Suudi Arabistanlı Neba şirketi ortaklığında hayata geçirilecek olan Nivo İstanbul'da çalışmalar tam gaz sürüyor. Cathay Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz, gelecek ay Ataköy projesinin lansmanını yapacaklarını söyledi.

Binladin Group, 50 bin çalışanını işten çıkardı!

Suudi inşaat devi Binladin Group, 50 bin çalışanıyla yollarını ayırdı. Bunun nedeni düşen petrol fiyatları olmakla birlikte şirketin kamu harcamalarını kısıtlama kararı oldu.

Alpiş İnşaat'ın konut projeleri Suudi Arabistan'da satılacak!

Suudi Arabistan'ın sanayi ve ekonomi şehri Yanbu'nun Valisi Musaad Al Sulaim ile Arap Turizm Örgütü Başkanı Dr. Bandar Fahad Al Fehaid ve Yan bu Belediye Başkanı, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı'ndan oluşan heyet Alpiş Group'u ziyaret etti.

Fuzul Grup, Alayuni Group ve Alhabib Real Estate ile Riyad’da proje yapacak!

İnşaat sektöründe kısa sürede pek çok projeye imza atan Fuzul Grup, Başakşehir’deki projelerine yatırım yapan Suudi Alayuni Group ve Alhabib Real Estate ile Riyad’da proje yapacak. Yatırım miktarı 400 milyon lirayı bulacak.

Simit Sarayı, Suudi Arabistan'da mağaza açtı!

Simit Sarayı, Suudi Arabistan’ın en büyük yatırımcı şirketlerinden Al Hokair Group ile birlikte hizmete sunduğu yeni Simit Sarayı mağazalarıyla Suudi Arabistan’da büyümesini sürdürüyor.

Suudi Al Rajhi Group ile Beyttürk İnşaat'tan ortaklık!

Türk inşaat sektörünün yabancıya konut satışında önde gelen şirketlerinden Beyttürk İnşaat, Al Rajhi Group ile İstanbul, Bursa veYalova çevresinde konut, rezidans ve otel yatırımları konularında işbirliği yapmak üzere bir mutabakat zaptı imzaladı.

Beyttürk İnşaat ve Al Rajhi Group'tan işbirliği!

Beyttürk İnşaat, Suudi Arabistan firması Al Rajhi Group ile işbirliğine imza attı. İki firma, İstanbul, Bursa ve Yalova çevresinde konut, rezidans ve otel yatırımları konularında ortaklık yapmak üzere bir mutabakat zaptı (MoU) imzaladı..

Atlas Group Suudi Arabistan projesi Haberi

Atlas Group Suudi Arabistan projesi


Atlas Group, Suudi Arabistan'da yapımına başlanacak olan "Mekke Gate Projesi" ile 128 bin konut inşa edecek. 20 etaptan oluşan projenin 2 etabını yapım işini bir yabana ortakla birlikte Atlas Group üstlendi. Atlas Group Başkanı Mehmet Ceylan, 2 milyar dolarlık bir işe imza attıklarım ve çok yakında projeye başlayacaklarını söyledi. Ceylan, Proje kapsamında inşa edilecek dairelerin dünya genelinde satışa sunulacağım...