02 / 05 / 2024

Atlas Oteli

Atlas Oteli

İzmir’in tam göbeğinde yıllarca hayalet bina gibi duran Atlas Oteli’ne 1 nolu Sit Kurulu’ndan restorasyon izni çıkmasından sonra harekete geçildi. İskele kurulmasının ardından çalışma başladı.

Atlas Oteli yeniden hizmete giriyor!

Türkiye'nin 2. Cumhurbaşkanı İsmet İnönü ve 3. Cumhurbaşkanı Celal Bayar gibi pek çok ünlü ismi ağırlayan Çankaya'daki Atlas Oteli'nin yeniden hizmete girmesi için çalışma başlatıldı.

Muzaffer Tağıl İzmir Atlas Oteli'ni kiraladı!

Çeşme Altınyunus’ta temizlik işçisi olarak otelcilik kariyerine başlayan ve son yirmi yıldır Türkiye’nin en ünlü otellerinde genel müdürlük yapan Muzaffer Tağıl, Atlas Oteli’ni kiraladı.

İzmir Atlas Oteli'nin restorasyonu diğer binalara umut oldu!

Atlas Oteli'nin restorasyonu, eskiyen diğer binalar için umut oldu. Çankaya'daki eski tütün deposunun mezbelelik görüntüsü içinde çalışma yapılması bekleniyor.

Atlas Oteli’nde restorasyon başladı!

İzmir’in tam göbeğinde yıllarca hayalet bina gibi duran Atlas Oteli’ne 1 nolu Sit Kurulu’ndan restorasyon izni çıkmasından sonra harekete geçildi. İskele kurulmasının ardından çalışma başladı.

Atlas Oteli yeniden hizmete giriyor!

Türkiye'nin 2. Cumhurbaşkanı İsmet İnönü ve 3. Cumhurbaşkanı Celal Bayar gibi pek çok ünlü ismi ağırlayan Çankaya'daki Atlas Oteli'nin yeniden hizmete girmesi için çalışma başlatıldı.

Tokat'a Dedeman Park Oteli inşa edilecek!

Orta Anadolu’nun en büyük kongre merkezli şehir oteli Dedeman Konya’nın sahibi, Atlas Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Nusret Argun, Tokat’a yatırım yapacak olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti..

Atlas Konaklama Hizmetleri Beykoz Legend Otel'i kiraladı!

Avrasya Petrol Turistik Tesisler Yatırımları A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Avrasya Petrol Turistik Tesisler iştiraki Atlas Konaklama Hizmetleri Beykoz Legend Oteli kiraladı.

İskenderun'a 16 katlı Hilton oteli inşa edilecek!

Murat Anoni şžirketi  Yönetim Kurulu Başkanı Edip Zelluh, İskenderun sahilinde 16'şar katlı iki kule halinde otel yatırımına başladıklarını belirterek, kulelerden birinin 5 yıldızlı Hilton oteli olarak hizmet vereceğini açıkladı  

Pera Palace, Türkiye 'nin en iyi yeni oteli seçildi!

Pera Palace Hotel, Orta Asya ve Türkiye Otel Yatırım Konferansı (CATHIC) tarafından œTürkiye"nin En İyi Yeni Oteli seçildi...

Konya'ya Hilton Oteli açılacak!

Kosifler Group Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Kosif, Başbakan Tayyip Erdoğan"ın, memleketleri Rize"de de bir Hilton Oteli yapılmasını istediğini, bu isteği yerine getireceklerini söyledi

ETS Grup, Belekte lüks golf oteli açacak!

ETS Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ersoy, “Belek’te yeni bir markayla lüks golf oteli açacağız. Yeni otel yatırımlarımız artık bu markayla olacak. Bu yıl 1000 kişiyi işe alacağız” dedi

Antalya Talya Oteli yenilenecek

Marmaris Altınyunus Turistik Tesisler A.Ş'den yapılan açıklamaya göre Talya Oteli'nin yeniden yapım dahil renovasyon imkanlarına yönelik ön incelemeler yapılıyor...

Kapadokya'nın ilk uluslararası zincir oteli açılıyor!

Kapadokya’nın ilk uluslararası zincir oteli olan "Doubletree BY Hilton Avanos Kapadokya" 2 Şubat’ta açılıyor.Doubletree BY Hilton Avanos Kapadokya Oteli Genel Müdürü Nedim Baha  bölgenin ilk uluslararası zincir

Dedeman Zonguldak Oteli, 2011 Temmuz'da tamamlanacak!

Zonguldak’ın ilk alışveriş merkezini açan maden şirketinin yaklaşık 35 milyon dolara yaptırdığı Dedeman Zonguldak Oteli’nin, konferans salonları ve yat limanıyla kent turizmine önemli katkı sağlaması hedefleniyor

Atlas Oteli Haberi

Atlas Oteli

İzmir’in tam göbeğinde yıllarca hayalet bina gibi duran Atlas Oteli’ne 1 nolu Sit Kurulu’ndan restorasyon izni çıkmasından sonra harekete geçildi.


İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden alınan izinin ardından otelin dış cephesine iskelesi kurulmasının ardından onarım çalışması başladı. Daha önce kent estetiğini bozduğu için üzeri defalarca örtülen otelin içler acısı durumu tepkilere neden oluyordu. Oteli kurtarma çalışmaların başladığını gören İzmirliler ’nihayet’ yorumunu yaptı. Geçtiğimiz haftalarda İzmir’in bu tarihi eserini dededen toruna koruyacaklarını belirten Atlas Oteli sahiplerinden Erdal Keresteci, bir yıl içinde restorasyonu bitirilecek olan binayı, İzmir’in en güzel Butik oteli haline getirip turizmin hizmetine açacaklarını duyurmuştu.


Cumhuriyet dönemi yapıları arasında gösterilen Çankaya Kavşağı’nda, eski İtfaiye Binası’nın bitişiğindeki bina uzun zaman önce boşaltılarak kaderine terkedilmiş, çatıdan dökülen parçalar yaya güvenliğini tehlikeye atmıştı.



Hürriyet...