06 / 05 / 2024

Atletico Madrid yeni stad

Atletico Madrid yeni stad

Atletico Madrid bu sezon San Blas Canillejas mahallesinde 220 milyon avroluk bütçeyle inşa edilen yeni stadına geçecek.

Atletico Madrid'den 60 milyon euroluk tesis yatırımı! 

Atletico Madrid, Wanda Metropolitano'nın yanında 42 bin metrekarelik altyapı tesisini hayata geçirmeye hazırlanıyor. 60 milyon euroluk projenin 47 milyon eurosu wanda sports tarafından karşılanacak.

Real Madrid yeni stat projesini açıkladı! Maliyeti 525 milyon avro olacak!

Santiago Bernabeu Stadı'ndaki yenileme çalışmaları, 2023 yılında sona erecek. Yenilemenin toplam maliyeti 525 milyon avro olacak...

Atletico Madrid'in yeni stadında sona gelindi!

Atletico Madrid, 16 Eylül'den itibaren "Wanda Metropolitano" adlı 68 bin kapasiteli yeni stadında oynayacak.

Atletico Madrid'in yeni stadı tamamlanıyor!

Atletico Madrid'in yeni stadı tamamlanma aşamasına geldi. Wanda Metropolitano Stadında çatı montajı bittikten sonra koltuklar takılacak.

Atletico Madrid'e 220 milyon avroluk yeni stad!

Atletico Madrid bu sezon San Blas Canillejas mahallesinde 220 milyon avroluk bütçeyle inşa edilen yeni stadına geçecek.

Ankara’nın yeni stadı için Avrupa'daki 3 stat örnek alındı!

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç Ankara’ya yapılacak yeni stadyum projesinde Real Madrid, Chelsea ve Arsenal gibi kulüplerin statlarından örnekler alındığını belirtti.

Arda Turan parasını emlak sektörüne yatırıyor!

Geçtiğimiz aylarda Atletico Madrid takımından Barcelona’ya 41 milyon Euro’ya transfer olan Arda Turan, yatırımını emlak ve e-ticarete yapan Arda Turan'ın Boğaz’dan yalı baktığı iddia edildi.

Arda Turan, Boğaz’dan yalı bakıyor!

Arda Turan, İspanya’nın Atletico Madrid takımından Barcelona’ya 41 milyon Euro’ya transfer olmuş, sezonluk 8 milyon Euro’ya imza atmış.

Timsah Arena'nın açılışına Atletico Madrid geliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan yeni stadyumun açılış töreninde, 26 Ağustos'ta özel maçta Bursaspor ile İspanya'nın Atletico Madrid takımı karşılaşacak.

İspanya La Peineta Stadı'nın inşaatı 2016'da bitecek!

Milli futbolcumuz Arda Turan'ın formasını giydiği Atletico Madrid, Vicente Calderon Stadı'na veda etmeye hazırlanıyor. İspanya La Peineta Stadı'nın inşaatı 2016'da bitecek.

Arda Turan: Gayrimenkule yatırım yapıyorum!

Yaklaşık 4 yıldır İspanya’da da 10 numaralı Atletico Madrid formasıyla Türkiye’yi temsil eden Arda Turan’la, çözüm sürecinden, faiz tartışmalarına, Türk futbol endüstrisinden yatırımlarına kadar birçok konuyu konuştuk.

Timsah Arena'nın açılışına Real Madrid gelecek!

BURSA Büyükşehir Belediyesince inşası sürdürülen yeni stadyumun açılış maçına davet edilen dünyaca ünlü İspanyol kulübü Real Madrid'in, bu teklife olumlu yanıt verdiği bildirildi..

Futbolcu Arda Turan Londra ve Madrid'de ev alacak!

Atletico Madrid’in futbolcusu Arda Turan, gayrimenkule yatırım yaptığını ve dolar ve euro bazında nakit para tuttuğunu söyledi. Tasarruflarını nasıl değerlendirdiğini anlatan Turan, Londra ve Madrid’de ev satın alacağını söyledi...

Atletico Madrid yeni stad Haberi

Atletico Madrid yeni stad

İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Atletico Madrid, gelecek sezondan itibaren maçlarını oynayacağı yeni stadının isminin "Wanda-Metropolitano" olacağını açıkladı.


İspanya'nın köklü kulüplerinden olan Atletico Madrid, 50 yıldır maçlarını oynadığı ve 2016-2017 sezonu sonunda veda edeceği Vicente Calderon Stadı'nın yerine yaptırdığı yeni stadın ismini belirledi. Atletico Madrid, yapımı devam eden yeni stadının isminin, kulübün yüzde 20 hissesine sahip olan Çin firması Wanda grup ile varılan anlaşma gereği  "Wanda-Metropolitano" olmasına karar verildiğini duyurdu.


Vicente Calderon Stadı'nda düzenlenen basın toplantısına kulüp başkanı Enrique Cerezo, yönetim kurulu üyeleri, Wanda grubunun yöneticileri, erkek ve kadın futbol takımlarının oyuncuları katıldı.


Wanda grubu ile anlaşmanın Çin'de bulunan Atletico Madrid Yönetim Kurulu Başkanı Miguel Angel Gil Marin tarafından bugün imzalandığını kaydeden Cerezo, "Yeni stat kulübün imajında önemli bir adım...