29 / 04 / 2024

atlı safari turu didim

atlı safari turu didim

Aydın'ın Didim ilçesindeki atlı safari turları turistlerin yeni eğlencesi oldu. Her yıl dünyanın bir çok ülkesinden binlerce turisti ağırlayan Didim'de, "atlı safari" adı verilen atlı turlar büyük ilgi görüyor.

Sabancı ailesinin mirascısı Sevilay Sabancı 'Atlı Köşk hissesini satıyor' iddiasına yanıt!

Sabancı Ailesi’nin mirasına ortak olan Sevilay Sabancı Çınar'ın 600 milyon dolar değerindeki Atlı Köşk’ün 48’de 1’lik hissesini 200 milyon TL’ye satışa çıkardığı haberleri gündeme düşerken Atlı Köşk vekillerinden açıklama geldi.

Atlı Restorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Atlı Restorasyon Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Rıdvan Atmaca tarafından kuruldu.

Erçatlı İnşaat Yapı Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erçatlı İnşaat Yapı Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Topci tarafından kuruldu.

Uzay turu bileti kişi başı 10 milyon 652 bin TL olarak belirlendi; 800 rezervasyon yapıldı

Uzay turu bileti kişi başı 450 bin dolar (10 milyon 652 bin TL) olarak belirlendi. Şu ana kadar 800 rezervasyon yapıldı. İşte detaylar...

Seçimin ikinci turu öncesi piyasa sallantıda! İslam Memiş gram altındaki bombayı patlattı!

İslam Memiş, seçimin ikinci turu öncesi, dolar, borsa ve gram altın altına dair bazı uyarılarda bulundu. İşte detaylar!

İstanbul Safari Group Turizm Seyahat Acenteliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Safari Group Turizm Seyahat Acenteliği Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Hakan Bilir tarafından kuruldu.

3 boyutlu gayrimenkul turu platformu geliyor!

Huawei Türkiye Ar-Ge Merkezi, üç boyutlu "360 Derece Sanal Gayrimenkul Turu Platformu"nu piyasaya sunmak için çalışmalara başladı.

Atlı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Zekiye Yardımcı ve Tuncay Yardımcı tarafından kuruldu. 

Sapphire'den 47 rezidans alan İranlı Merhrdad Safari icralık oldu!

İstanbul Levent'teki Sapphire'den 47 rezidans alan İranlı Merhrdad Safari hakkında ödemeleri aksattığı gerekçesiyle icra takibi başlatıldı.

Sabancı Ailesi'nden Atlı Köşk davası açıklaması!

Merhum İhsan Sabancı’nın gayrimeşru kızı Sevilay Sabancı Çınar’ın pay istediği Atlı Köşk davasında sona gelindiği iddia edilmişti. Sabancı Ailesi'nin avukatı Burcu Sırataş, haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

İstinye Atlı Spor Kulübü’nün imar planları kurula takıldı!

Sarıyer İstinye’deki Atlı Spor Kulübü’nün mevcut binalarını ruhsata bağlamak için İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan plan, koruma kurulu engeline takıldı.

Kiler GYO, Mehrdad Safari'den parasını alamadı, icra takibi başlattı!

Kiler GYO, Sapphire'deki 47 rezidansı 90 milyon 594 bin USD+KDV bedel ile İranlı iş adamı Mehrdad Safari'ye satmıştı. Ancak Mehrdad Safari paranın bir kısmını ödeyemedi. Kiler GYO da bunun üzerine icra takibi başlattı...

13 karede nostaljik İstanbul turu!

BYEGM, resmi instagram hesabında İstanbul'un nostaljik fotoğraflarını yayınladı. Görenleri şaşırtan fotoğrafları sizler için derledik. İşte 13 karede nostaljik İstanbul turu...

atlı safari turu didim Haberi

atlı safari turu didim


Aydın'ın Didim ilçesindeki atlı safari turları turistlerin yeni eğlencesi oldu. Her yıl dünyanın bir çok ülkesinden binlerce turisti ağırlayan Didim'de, "atlı safari" adı verilen atlı turlar büyük ilgi görüyor.


Kısa bir binicilik dersinin ardından deniz kıyısı ve patika yollarda devam eden turlar, turistler için farklı bir eğlence imkanı sunuyor. 3 saat süren safari turları başta İngiliz turistler olmak üzere İskoç, Rus, Arap ve Pakistanlılar büyük ilgi gösteriyor. 


Her sabah saat 10.00-13.00 ve 16.00-19.00 saatleri arasında yapılan turlar, Altınkum-İmbat Sitesi ve Mesut Tatil Köyü güzergahında gerçekleştiriliyor.


- Alternatif spor


Turu gerçekleştiren işletmeci Haydar Çaylak, turistlerin at üstünde doğanın tadını çıkardığını ifade etti.


Turistlerin yoğun ilgisinden çok memnun kaldıklarını ifade eden Çaylak, bu turlarla aynı zamanda alternatif spor imkanı sunduklarını kaydetti. Çaylak, turlar sayesinde turistlerin hem...