03 / 05 / 2024

Atmaca Gayrimenkul kampanya

Atmaca Gayrimenkul kampanya

Atma Gayrimenkul yıl sonu kampanyası hazırladı. Firma kampanya kapsamında 120 aya kadar banka kredisi ve 48 aya kadar iç finansman desteği gibi birbirinden cazip fırsatlar sunuyor. 

Atmaca Gayrimenkul'den sonbahar kampanyası!

Atmaca Şirketleri Grubu'nun inşaat markası Atmaca Gayrimenkul, Bahçeşehir'e aile yaşantısına dönük projeler üreterek değer katmaya devam ediyor.

Tahincioğlu'ndan ev aldıran kampanya! Nidapark Çankaya'da 270 bin TL, Nidapark Ataşehir'de 400 bin TL' peşinatla!

Tahincioğlu Gayrimenkul iki yeni projesinde yeni bir kampanya başlattı. Söz konusu kampanya kapsamında Nidapark Çankaya projesinden 270 bin TL, Nidapark Ataşehir projesinden ise 400 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. 

Hüma Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ticaret İşletmeleri Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Hüma Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ticaret İşletmeleri Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Efrahim Atmaca tarafından açıldı.

Merkez Ankara'da 0,99 vade oranlı yeni kampanya! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın en çok satan projesi olan Merkez Ankara'da 0,99 vade oranlı yeni bir kampanya başladı.

Skyland İstanbul’dan yeni yıla özel kampanya!

Eroğlu Gayrimenkul’ün yeni teknolojiler, kusursuz mimari ve konforu prestijle buluşturduğu projesi Skyland İstanbul’da yeni yıla özel kampanya sunuluyor.

Çukurova Balkon’da dev kampanya!

Çukurova Gayrimenkul imzası ile Kartal'da hayata geçirilen Çukurova Balkon projesinde; konut satın alma endişelerini ortadan kaldıran DEV KAMPANYA başlıyor. Konutlar kısa süre için geçerli olan özel kampanya ile 0,99 vade oranı ve 3.482 TL taksitle satışa sunuluyor.

Univa’dan yerli yatırımcıya özel kampanya!

Türkiye’de bir ilke imza atarak gayrimenkul sektöründe yeni bir dönemi başlatan Erkanlı Holding’in yatırım amaçlı öğrenci evi projesi olan Univa, yerli yatırımcıya özel kampanya başlattı.

Atmaca Gayrimenkul'den yabancıya konut satışında rekor!

Atmaca Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Atmaca, "Ocak'ta yüzde 81,9’luk artışla yabancı yatırımcı oranında tarihte en yüksek ocak satış rakamlarını yakalamıştık. Şubat’ta yüzde 92.1’lik artışla, hem geçtiğimiz yılın şubat ayına hem de geçen aya oranla artış sağlamayı başardık" dedi...

Bahçeşehir Park'ın ticari ünitelerine 'Macera Parkı' dopingi!

Atmaca Gayrimenkul tarafından Bahçeşehir’in kalbinde hayata geçirilen Bahçeşehir Park’taki ticari ünitelerin satışları, projeye komşu olarak inşa edilen Macera Parkı’nın etkisiyle yükselişe geçti...

Hasanoğlu Şirketler Grubu'ndan Evim Türkiye Fuarı'na özel kampanya!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, Demirören Medya ve ISTexpo ortaklığıyla düzenlenecek olan Evim Türkiye Gayrimenkul Fuarı’na katılım gösterecek. Hasanoğlu Şirketler Grubu Evim Türkiye Fuarı'na özel kampanya düzenledi.

Adem Atmaca: Yabancıya konut satışını zirveye taşıyabiliriz!

Atmaca Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Atmaca, "Stok sorununa çözüm üreten paketle hükümetimiz, sektörümüzün yurt dışında tanıtılması için yapılan organizasyonlara destek vermeye hazırlanıyor. Bu sayede yabancı yatırımcı oranındaki artışı zirveye taşıyabiliriz." dedi...

Emlak Konut’tan yeni kampanya geliyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın (GYO) daha önce şirketten gayrimenkul alanlara yönelik olarak gerçekleştireceği kampanya için geri sayım başladı.

Atmaca Gayrimenkul 7 milyon TL'lik Macera Parkı kuracak!

Bahçeşehir’de hayata geçirdiği projelerde adından sıkça söz ettiren Atmaca Gayrimenkul, yeni yatırımı için kolları sıvadı. Firma, Bahçeşehir Park’ın yanına 7 milyon TL’lik yatırımla Macera Parkı kurmaya hazırlanıyor.

AND Gayrimenkul'den tarihi konut kampanyasına destek!

AND Gayrimenkul'den tarihi konut kampanyasına ANd Pastale projesi ile destek veriyor. Kampanya kapsamında projede yüzde 10 indirim yapılıyor...

Atmaca Gayrimenkul kampanya Haberi

Atmaca Gayrimenkul kampanya

İstanbul'un Bahçeşehir ilçesinde hayata geçirdiği projelerle ilçeye yeni bir kimlik kazandırmayı başaran Atmaca Gayrimenkul yıl sonu kampanyası ile cazip fırsatlar sunuyor. Firma bölgede Bahçeşehir Atmaca, Bahçeşehir Park, Bahçeşehir Hayat, Gölet Dükkan ve Bahçeşehir Konakları olmak üzere 5 projesi yaptı. 


Atmaca Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Adem Atmaca, "Tüm projelerimizi hedef alan yıl sonu kampanyamızda, yatırımcılarımıza avantajlı ödeme, yüksek prim getirisi, kişiye özel ödeme seçenekleri, 120 aya kadar banka kredisi ve 48 aya kadar iç finansman desteği gibi birden çok avantajlı fırsatlar sunuyoruz. Yatırımcılarımız ödeme güçleri ölçüsünde istedikleri ödeme seçeneğinden birini tercih edebilir. Kampanyamız aracılığıyla bugüne kadar sürdürdüğümüz benzersiz satış performansımızda yıl sonunda zirveyi görmeyi hedefliyoruz" ifadelerini kullandı. 


Bahçeşehir Konakları’nda teslimler başladı

Atma Gayrimenkul inşaatını tamamladığı Bahçeşehir Konakları projesinde teslim...