06 / 05 / 2024

ato Ankara İl Emniyet binasını yenileyecek mi

ato Ankara İl Emniyet binasını yenileyecek mi

Darbe girişiminde ağır tahribata uğrayan Ankara İl Emniyet binası, Ankara Ticaret Odası'nın 15 milyon TL'lik yardımıyla baştan sona onarılacak.

Yabancılara sahte kira sözleşmesi şoku: İkamet izni olmayanlara ev kiralamaya çalışan 6 şüpheli gözaltında!

Yasal olarak ikamet izni bulunmayan yabancı uyruklulara sahte kira sözleşmeleri hazırlayarak Ankara İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne ibraz eden 6 şüphelinin göz altına alındığı belirtildi. İşte detaylar...

Ankara Ticaret Odası 100’üncü yılında depremzedelere 100 konut inşa edecek!

Ankara Ticaret Odası (ATO), 100. yıl kutlamalarını iptal ederek, kaynaklarını depremzedelerin kalıcı konut ihtiyacının giderilmesi amacıyla kullanacak. Bu sene kuruluşunun 100. yılı olan ATO, ilk etapta 100 milyon TL'lik kaynakla deprem bölgesinde toplamda 100 kalıcı konut inşa edecek.

Dünya'nın ilk Ekonomi ve İklim Değişikliği Zirvesi Ankara'da!

Ankara Ticaret Odası (ATO) öncülüğünde Ankara'da 'Ekonomi ve İklim Değişikliği Zirvesi' gerçekleştirilecek. ATO Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek zirve 30-31 Mart'ta! İşte detaylar...

Sincan'da 14.1 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Ankara 2. Satış Memurluğu, Ankara İl, Sincan İlçesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 14 milyon 100 bin TL olarak belirlendi. 

Ankara Sincan'da 13 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Ankara Batı İcra Dairesi, Ankara İl, Sincan İlçe, Osmaniye Mahallesi'nde bulunan fabrika ve arsasını satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 13 milyon TL olarak belirlendi.

CHP'liler Kanal İstanbul'un ÇED Raporu'na itiraz dilekçesi verdi

CHP Ankara İl Teşkilatı, son günlerin en çok tartışılan projesi Kanal İstanbul'un Çevresel Etki Değerlendirmesi Raporu'na itiraz dilekçesi verdi...

Ankara Emniyet Müdürlüğü binasının yapımı tamam!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 15 Temmuz'da Fethullahçı Terör Örgütü'nün hedefi olan Ankara İl Emniyet Müdürlüğü binasının yapımının tamamlandığını açıkladı.

Ankara Yenimahalle'de 24.7 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Ankara 3. İcra Dairesi Müdürlüğü, Ankara İl, Yenimahalle İlçe, 16240 Ada, 3 Parselde yer alan arsayı 24 milyon 749 bin 136 TL'ye icradan satıyor...

The LCP Group Türk yatırımcılara Amerika’da yatırım fırsatları sunuyor!

Dünyaca ünlü gayrimenkul yatırım şirketi The LCP Group’un CEO’su Francis Lively İzmir ve Ankara’lı iş insanlarına Amerika’da 500.000 Dolar yatırım ile tüm aile için Green Card alma fırsatı veren EB-5 vizesini ve yeni projelerini anlattı.

Mehmet Özhaseki: Ankara için 100’dan fazla projemiz var!

AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuşan Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, 100’dan fazla projeleri olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2023'e kadar 65 yeni OSB kuracağız!

ATO Ödül Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "2023 yılına kadar 65 yeni organize sanayi bölgesi kurarak, sadece buralarda 1 milyon ilave istihdam hedefliyoruz. " dedi.

Kayıtdışı filminin çekimleri için Murat Atabarut'un evi kiralandı!

Başrollerini Erkan Petekkaya, Songül Öden ve Uğur Polat'ın paylaştığı 'Kayıtdışı' filmi için Mimar Murat Atabarut ve eşi Arzu Atabarut'a ait Polonezköy-Mahmut Şevket Paşa Köyü'ndeki sekiz odalı şato kullanılacak. Çift, 2 yıllığına kiraya verdikleri şato karşılığında 20 milyon euro kazanacak.

CNR Emlak Ankara Fuarı 7-10 Eylül'de!

Gayrimenkul sektörünün Türkiye’deki ilk ve tek uluslararası fuarı CNR Emlak İstanbul Fuarı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın himayesinde Ankara’ya taşınıyor. ATO Congresium’da organize edilecek CNR Emlak Ankara Fuarı, 7-10 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek.

ato Ankara İl Emniyet binasını yenileyecek mi Haberi

ato Ankara İl Emniyet binasını yenileyecek mi
Darbe girişiminin yol açtığı tahribatın izlerini silmek için yurt genelinde çalışmalar başlatılırken, Ankara Ticaret Odası (ATO) da bu çalışmalara destek olmak için harekete geçti. ATO Başkanı Salih Bezci ve beraberindeki heyet dün Ankara Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan'la görüştü. Darbecilerin saldırısı sonucu ağır tahribata uğrayan Emniyet binasını onarmak istediklerini Karaaslan'a ileten Bezci ardından, alınacak karar için ATO Meclisi'ne geçti.


MECLİSTEN KARAR ÇIKTI

ATO Meclisi'nde gerçekleştirilen olağanüstü toplantıda, 15 Temmuz'da gerçekleşen darbe girişimi sırasında uçaklardan atılan bombaların etkisiyle başkentte en fazla tahribata uğrayan stratejik noktalardan olan Ankara Emniyet Müdürlüğü'nün tadilat ve yenileme masraflarının üstlenilmesi kararı alındı. Olağanüstü toplanan ATO Meclisi'nde yardım için oluşturulacak bütçe için 5 milyon TL teklif edilirken Meclis üyeleri teklifi kabul etti. Darbe akşamı ATO yönetimi olarak gece 11.00'de ATO'ya...