20 / 05 / 2024

ATO binası nerede

ATO binası nerede

ATO Başkanı Salih Bezci fuarda fuarla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Bezci, değerlendirmede bulunurken, Ankara'ya yapacakları binadan da bahsetti. ATO 100 bin metrekarelik bir fuar alanını Ankara'ya kazandıracak.

Biva Tower nerede?

Biva Tower projesi Türkiye'nin en yüksek çelik yapılı binası olarak yükseliyor. Peki Biva Tower nerede? İşte detaylar...

Gökyüzü Bahçeleri Dikmen nerede?

Toplam 175 adet konuttan meydana gelen Gökyüzü Bahçeleri Ankara projesi Ankara'nın en yeşil binası olma özelliği taşıyor. Peki Gökyüzü Bahçeleri Dikmen nerede?

ATO hizmet binası 18 ayda tamamlanacak!

Adana Ticaret Odası'nda kente yakışır bir hizmet binası kazandırma heyecanı yaşanıyor. İhale süreci bitmek üzere. Projenin 18 ayda tamamlanması bekleniyor

Alanya ASMEK binası nerede?

ASMEK binası Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in de katıldığı törenle açıldı. Başkan Türel, 1 yılda 100’ün üzerinde proje başlattıklarını, bir kısmının da tamamlandığını belirtti.

Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın faturalarına ATO onayı!

Tüm Kamu Kurumlarının olduğu gibi Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın faturaları da ATO'nun onayına sunuldu.Cumhurbaşkanlığı Hizmet Binası'nın inşaat, mekanik, elektrik gruplarındaki ürün ve imalatlarının faturaları ve rayiç fiyatları ATO tarafından onaylandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın nerede yaşayacağı kesinleşti!

Cumhurbaşkanı seçildikten sonra nerede ikamet edeceği ve çalışma binası olarak nereyi kullanacağı merak edilen Erdoğan, dün Azerbaycan'a hareketinden önce Esenboğa'da yaptığı basın toplantısında cevabı verdi...

Esenler Belediyesi yeni hizmet binası nerede?

Esenler Belediyesi nereye taşındı? Esenler Belediyesi nereye gitti? Esenler Belediyesi yeni hizmet binası hangi adreste? Esenler Belediyesi yeni hizmet binasının adresi nedir? Esenler Belediyesi yeni adresi nedir? Esenler Belediyesi nerede? İşte cevaplar.

Şişli Belediyesi yeni hizmet binasına taşındı!

Şişli Belediyesi, Bulgar Vakfı ile mahkemelik olduğu yeni hizmet binasına yerleşti. Şişli Belediyesi'nin Başkanlık ve 3 Müdürlük dışında tüm birimleri yeni binaya taşındı. Peki Şişli Belediyesi yeni hizmet binası nerede? İşte adresi...

KOSGEB, ATO'da şube açıyor!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'na bağlı Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı , Ankara Ticaret Odası'nda temsilcilik açacak. KOSGEB, ATO Hizmet Binası'ndaki yeni ofisinde Ankaralı işletmelere destek verecek.

ATO binası, Türkiye'nin en yüksek binası olacak!

ATO Başkanı Salih Bezci fuarda fuarla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Bezci, değerlendirmede bulunurken, Ankara'ya yapacakları binadan da bahsetti. ATO 100 bin metrekarelik bir fuar alanını Ankara'ya kazandıracak.

Adana Adliyesi'nin yeni binası için ATO destek verecek!

Adana Baro Başkanı Mengücek Gazi Çıtırık, yeni yapılacak adliye binasına destek turlarını sürdürüyor. Bu kapsamda Adana Ticaret Odası Başkanı Atilla Menevşe ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti...

Celaloğlu Kaya City nerede?

Celaloğlu Kaya City nerede? Celaloğlu İnşaat imzasını taşıyan Kaya City Rezidans satış ofisi Ilgaz sok. No:20 Başakşehir Konakları Yönetim binası adresinde yer alıyor.

Kent Konut Yıldız Konutları nerede?

Kent Konut Yıldız Konutları nerede sorusunun yanıtı şöyle: Karabaş Mahallesi Hafız Binbaşı Cad. Yunus Emre Kültür Merkezi Üstü (Adliye Binası Yanı ) İzmit / KOCAELİ

ATO binası nerede Haberi

ATO binası nerede

25. Mipim Fuarı'na Ankara Ticaret Odası da katıldı. ATO Başkanı Salih Bezci fuarda fuarla ilgili değerlendirmelerde bulunurken Ankara'ya yapacakları binadan da bahsetti. Bezci; 275 metre yüksekliğindeki ATO binası, Türkiye'nin en yüksek binası olacağını duyurdu. Bu bina içerisinde sosyal alanları ve sergi salonları yer alacak. Ayrıca ATO; Ankara'da 175 bin metrekare inşaat alanına sahip AVM'nin de temelini attı. 2 sene sonra açılacak AVM dışında ATO 100 bin metrekarelik bir fuar alanını Ankara'ya kazandıracak.


Kübra...