08 / 05 / 2024

Ato Kooperatifi son durum

Ato Kooperatifi son durum

Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, Besa Grup olarak Ankara’nın seçkin semtlerinden İncek’te hayata geçirdikleri Kent İncek ve Ato Kooperatifi projeleri hakkında bilgi verdi.

Birleşerek arsa alan yerli alıcılarla konut kooperatifi yeniden canlanabilir!

Son dönemlerde sık sık gündeme gelen gayrimenkul piyasasında giderek daralan pazar emlakçıların da yabancı müşteri portföylerini dış pazarlara yönlendirmesine neden oldu. Birleşerek arsa alan yerli alıcılar da neredeyse unutulan “konut kooperatifi” seçeneğini yeniden canlandırabilir. 

Tarım Kredi Kooperatifi'nden Mart bitmeden son kampanya! Ayçiçek yağı 135,toz şeker 105 TL! Yarın son gün.. yetişen alır

Tarım Kredi Kooperatifi, kampanyalı ürünlerini Mart ayı sonunda da sürdürüyor. Yarın son günü olan mart indirimlerine vatandaş tarafından çok büyük rağbet oldu. Tarım Kredi Kooperatifi, Ramazan alışverişini uygun ücretli yapmak isteyen vatandaşları bekliyor.

Tarım Kredi Kooperatifi'nden et fiyatlarına dev indirim! Düğmeye resmen basıldı! 12 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Tarım Kredi Kooperatifi market ve et fiyatları ilişkin son dakika açıklamaları yakından takip ediliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, müjdeli haberi son dakika açıklamasıyla duyurdu. Peki, Tarım Kredi Kooperatifi market fiyatlarında ne zaman indirim olacak? İşte 12 Ağustos 2022 fiyat listesi..

Tarım Kredi Kooperatifi'nden muhteşem indirimler! Bu kampanya kaçmaz! İşte 31 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Tarım Kredi Kooperatif Market'in 29- 31 Temmuz 2022 aktüel ürünler kataloğunda bazı indirimli ürünlerin son günü bugün! Peki, Tarım Kredi Kooperatifi tarafından yayımlanan aktüel katalogda bu ürünlerin fiyatları ne kadar oldu? İşte 31 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Tarım Kredi'nin sebze meyve kampanyasında son gün bugün, mutlaka gidin! İşte 15 Mayıs 2022 fiyat listesi

Tarım Kredi Kooperatifi'nin sebze meyve kataloğunun son günü bugün. Peki, Tarım Kredi'de hangi ürünler kampanyaya dahi edildi, fiyatları ne oldu? İşte 15 Mayıs 2022 aktüel ürünler kataloğu ve fiyat listesi...

Pirince yüzde 50, salçaya yüzde 71 zam gelecek! İşte A101, ŞOK, MİGROS, Tarım Kooperatifi 11 Nisan 2022 fiyat listesi...

Son zamanlarda şeker, süt, yağ, et derken bir zamda pirince ve salçaya gelecek. Peki zincir marketlerde güncel pirinç ve salça fiyatları kaç TL oldu? işte A101, ŞOK, MİGROS, Carrefoursa, Tarım Kredi Kooperatifi 11 Nisan 2022 fiyat listesi…

ATO Başkanı Baran: Arsa ve arazilerde KDV indirimi sektörel faaliyetleri artıracak!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran son zamanlarda sık sık gündeme gelen KDV indirimi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Baran açıklamasında arsa ve arazilerdeki KDV indiriminin sektörel faaliyetleri artıracağını belirtti.

Efe Bezci Kent İncek ve Ato Kooperatifi projelerini anlattı!

Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, Besa Grup olarak Ankara’nın seçkin semtlerinden İncek’te hayata geçirdikleri Kent İncek ve Ato Kooperatifi projeleri hakkında bilgi verdi.

İZTOP son ticari arsasını satışa çıkardı!

Uzun yıllar önce büyük vaatler ve ümitlerle kurulan, ancak başlattığı projeyi bitiremeyen İzmit Toplu İş yeri ve Konut Yapı Kooperatifi (İZTOP), D­100 Karayolu kenarında elinde kalan son araziyi de satışa çıkarttı.

ATO'nun yapmak istediği 70 katlı binada son durum!

ATO'nun yapmak istediği 70 katlı bina için açılan davada mahkeme planı iptal etti. İçişleri Bakanlığı, yargı kararlarının uygulanmadığı iddiası ile tüm Meclis üyelerine yazı göndererek savunmalarını talep etti.

Ato Kral Midas'ın Son Akşam Yemeğini Gerçekleştirdi!

Ankara Ticaret Odası ve Atılım Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen kongrenin son gün programında, IMDA’nın 30 ülkeden gelen bilim adamı ve yöneticilerden oluşan yaklaşık 700 kişilik ekibi Gordion’da bulunan Tümülüs ziyaret etti.

İskoçya'da 9.3 milyon dolara şato satılıyor!

İskoçya'da lüks konut tüketiminde fiyatlar son yılların en düşüğünde. Bu da 'şato avcıları'nın işine geliyor. Şatolar arasında en gözdesi Dall House. Şatonun fiyatı ise 9.3 milyon dolardan açılıyor..

Yaylacık Yapı Kooperatifi davasında son durum!

Bergama 1. Asliye Hukuk Mahkemesi; Yaylacık Yapı Kooperatifi iflas davasındaki son durumu yayınladı...

Ato Kooperatifi son durum Haberi

Ato Kooperatifi son durum

Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, Besa Grup olarak Ankara’nın seçkin semtlerinden İncek’te hayata geçirdikleri Kent İncek ve Ato Kooperatifi projeleri hakkında bilgi verdi. Proje alanında incelemelerde bulunan Bezci, Ato Kooperatif projesinin 2018 Mayıs ayında teslim edileceğini söyledi. 188 konuttan oluşan Ato Kooperatifi’nde 4+1 ve 2+1 daire seçenekleri bulunuyor.


KOOPERATİF SİSTEMİYLE LÜKS VE KONFORLU KONUT PROJESİ, KENT İNCEK 

Ankara’da nezih yaşam tercih edenlerin en fazla ilgi gösterdiği yerleşim yerlerinden olan İncek’te hayata geçirilen diğer bir proje ise Kent İncek projesi. 7 blok ve 604 adet konuttan oluşan projede 1+1, 2+1, 2,5+1, 3,5+1 ve 4,5+1 daire seçenekleri bulunuyor. Projede ciddi oranda sosyal donatılara yer verdiklerini söyleyen Bezci; “Projemizde yaklaşık 30 bin metrekare yeşil alan var. Yarı olimpik yüzme havuzu, tenis kortları,...