19 / 05 / 2024

ato paneli ne zaman

ato paneli ne zaman

Atila Menekşe, ekonomik, sosyal ve kültürel gelişimin birinci unsurunun modern kentleşme olduğunu belirterek, "Yerel yönetimler, kentin gereksinimlerini karşılayacak planlara yoğu ulaşmalı ve Adana'yı her alanda gelişmeye açık hale getirmelidir" dedi.

Konut fiyatlarındaki gidişat ne olacak? İstanbul’da daire mi, İskoçya’da şato mu, Manhattan’da gökdelen mi?

Sosyal medyada İskoçya’da bir şato ilanı ile İstanbul’daki bir daire ilanı oldukça fazla paylaşıldı. Peki konut fiyatları ne olacak? Ev alacaklar beklemeli mi? Yatırımcılar ne yapmalı? İşte detaylar...

Tarım, gıda ve içecek sektörü yılın ilk çeyreğinde 12,23 milyar dolarlık ihracat gerçekleştirdi

Türkiye Gıda ve İçecek Sanayii Dernekleri Federasyonu (TGDF) Dijital Veri Paneli'ne göre, 2023 yılının ilk 6 ayında tarım, gıda ve içecek sektörü, geçen sene aynı dönemine kıyasla yüzde 1,04 yükselişle 12,23 milyar dolarlık ihracat yaptı.

Arçelik’ten güneş paneli üretimi konusunda dev adım!

Sürdürülebilirlik faaliyetleri ile sektöründe lokomotif görevi gören Arçelik, yenilenebilir enerji sektöründe önemli bir yatırımı uygulamaya koyarak güneş paneli üretimine başlıyor. İstanbul Beylikdüzü’nde kurulan tesiste, yapay zekâ desteğinde yüksek kaliteli güneş paneli üretilecek.

Göktürk ve Zekeriyaköy'deki villa fiyatına İskoçya’da şato satın alınabiliyor! 

Londra’da 25 yıldır gayrimenkul danışmanlığı yapan Neşe Alex Jenkins, Türklerin yeni gözde ülkesinin İskoçya olduğuna dikkat çekti. Jenkins, söz konusu açıklamasında Göktürk ve Zekeriyaköy'deki villa fiyatına İskoçya’da şato satın alınabildiğini belirtti.

Dacia Yeni Sandero fiyatları ne kadar? En ucuz Yeni Sandero kaç lira? İşte 8 Haziran 20022 fiyat listesi...

Dacia Yeni Sandero, şık gösterge paneli ve 8 inç dokunmatik ekranlı multimedya sistemiyle ön plana çıkıyor. Peki Dacia Yeni Sandero fiyatları ne kadar? En ucuz Yeni Sandero kaç lira? İşte 8 Haziran 20022 fiyat listesi...

Dacia Lodgy fiyatları kaç lira? En ucuz Dacia Lodgy ne kadar? İşte 26 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Dacia Lodgy, iç tasarımındaki parlak siyah orta paneli, koyu karbon ön paneli, krom havalandırmaları ve Stepway özel döşemesi ile göz dolduruyor. Peki Dacia Lodgy fiyatları kaç lira? En ucuz Dacia Lodgy ne kadar? İşte 26 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Reysaş GYO depolarının üzerine güneş paneli kuracak!

Reysaş GYO'nun portföyünde yer alan depoların çatılarına Yeşil Lojistik kapsamında çatılarımızı değerlendirmek maksadı ile GES Tesisi kurulmaya devam ediliyor. Reysaş GYO'nun yeni kurulan tesisi ile 2 milyon 700 bin EURO yıllık Güneş Enerjisi geliri artacak. 

Sivas'ta 50 dönümlük güneş paneli tesisi kuruldu!

Sivas Merkez Kayadibi köyünde 50 dönüm arazi üzerine inşa edilen güneş paneli tesisinde 15 bin nüfuslu bir ilçenin elektrik enerjisi karşılanabiliyor...

İstanbul'da binaların çatılarına güneş panelleri kurulacak! 

AK Parti ve MHP’nin oluşturduğu Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Binali Yıldırım, İstanbul'da uygun binaların çatısına güneş paneli kurmayı planladıklarını açıkladı.

Antalya'ya 125 milyon liralık güneş paneli fabrikası!

Antalya Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren güneş paneli üreticisi CW Enerji Mühendislik Ticaret ve Anonim Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Sarvan, Antalya'da 125 milyon liralık yeni bir güneş paneli fabrikası kuracaklarını açıkladı. 

Kaliforniya'da konutlara güneş paneli zorunluluğu geliyor!

Enerji verimliliği ve tasarrufunun yanı sıra yenilenebilir enerjiyle karbon emisyonunu azaltmak isteyen ABD'nin Kaliforniya Enerji Komisyonu bir ilke imza atarak yeni yapılacak konutlarda güneş paneli bulundurulmasını zorunlu hale gelecek. 

Türk Gayrimenkul Sektörüne Genel Bakış paneli düzenlendi!

Abdullah Gül Üniversitesi’nde (AGÜ) İnşat Mühendisliği tarafından "Türk Gayrimenkul Sektörüne Genel Bakış" konulu panel gerçekleştirildi. 

Sigortalı bina sayısı artırılacak!

Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, Türk Kızılayı tarafından, AFADİstanbul Valiliği ve İstanbul Büyükşehir Belediyesinin destekleriyle düzenlenen "17 Ağustos 1999 Marmara Depremi Anma Programı ve Güvenli Yaşam Paneli"ne katılarak, konuşma yaptı.

ato paneli ne zaman Haberi

ato paneli ne zaman

ATO kuruluşunun 120"inci yılı nedeniyle gerçekleştirdiği etkinlikler kapsamında, "Adana'nın Geleceği ve Yeni Kent Modeli" konulu panel düzenledi. Kentsel Strateji Platformu işbirliğiyle düzenlenen panel. 21 Ekim Salı günü (yarın) saat 13.00'de HiltonSA Oteli Balo Salonu'nda yapılacak. Panele şehir plancıları A. Faruk Göksu ile Sıla Akalp konuşmacı olarak katılacaklar. Adana'daki kentsel düzenlemelerin ekonomik gelişimi de kapsaması gerektiğine dikkat çekebilmek amacıyla paneli düzenlediklerini bildiren ATO Başkanı Atila Menevşe, şunları söyledi: 


GÜÇLÜ EKONOMİ, YAŞANABİLİR ADANA 


"Müthiş bir potansiyele sahip olan Adana ekonomisi, imar planlarının sektörel gelişimleri yeterince dikkate alınmadığı için sıkıntılar yaşıyor. Ayakkabıcılıkta Türkiye'nin en önemli üretim merkezi olan Adana, sektörün bir sitede toplanmamış olmasından dolayı sahip olduğu potansiyeli değerlendiremiyor. Üretimimizi modern bir site yerine, kent merkezinin farklı bölgelerine dağılmış, sağlıksız ortamda faaliyet gösteren işyerleriyle...