05 / 05 / 2024

ATO yatırım semineri

ATO yatırım semineri

Ankara Ticaret Odası’nda Avrupa Birliği (AB) Katılım Öncesi Yardım Aracı IPARD-II Programı kapsamında, yatırım yapmak isteyen işletmelere verilecek 1 milyar 45 milyon Avro tutarındaki mali desteğe ilişkin seminer verildi.

GYODER Kentsel Dönüşüm Projelerinde Gayrimenkul Yatırım Fonu Uygulamaları semineri 19 Ocak'ta!

GYODER Kentsel Dönüşüm Projelerinde Gayrimenkul Yatırım Fonu Uygulamaları semineri 19 Ocak'ta!

GYODER A-Z'ye Gayrimenkul Yatırım Fonu Semineri 2 Mayıs'ta!

GYODER tarafından düzenlenen GYODER A-Z'ye Gayrimenkul Yatırım Fonu Semineri 2 Mayıs Pazar günü saat 14:00 ile 16:00 arasında gerçekleştirilecek. Seminer ücretsiz olarak verilecek.

Vefa Grup'tan Afganistan'a fabrika yatırımı!

Afganistan Ülke Günü ve Yatırım Fırsatları Semineri İstanbul Sanayi Odası tarafından düzenlendi.  Seminer'de konuşma yapan Vefa Group İcra Kurulu Başkanı Turan Koçyiğit , Afganistan'a teknoloji ve know-how ihracat açılımı kazandırdıklarını söyledi.

Samsun, Ordu ve Giresun Karadeniz’in yatırım merkezi olacak!

"Bölgende Tek Ol Semineri"nde konuşan ERA Gayrimenkul Türkiye Franchise Kanal Direktörü Kadir Tümen, Samsun, Ordu ve Giresun'un Karadeniz’in yatırım merkezi olacağını söyledi..

ATO'dan 1 milyar 45 milyon avroluk yatırım semineri!

Ankara Ticaret Odası’nda Avrupa Birliği (AB) Katılım Öncesi Yardım Aracı IPARD-II Programı kapsamında, yatırım yapmak isteyen işletmelere verilecek 1 milyar 45 milyon Avro tutarındaki mali desteğe ilişkin seminer verildi.

Kanada, ABD ve Avrupa’da Yatırım semineri düzenlendi!

Toronto merkezli Global Locales ve çözüm ortaklarının işbirliği ile düzenlenen “Kanada, ABD ve Avrupa’da Yatırım” konulu bilgilendirme semineri, SOHO House Istanbul’da gerçekleştirildi.

Kanada, ABD ve Avrupa'da Yaşam ve Yatırım Semineri 14 Kasım'da!

“Kanada, ABD ve Avrupa’da Yaşam ve Yatırım” konulu bilgilendirme semineri, 14 Kasım 2015, Cumartesi günü SOHO House Istanbul’da gerçekleştirilecektir.

TDUB Eğitim Akademisi Gayrimenkul Yatırım Fonları semineri düzenledi!

TDUB Eğitim Akademisi, son dönemde en çok merak edilen yeni yatırım aracı "Gayrimenkul Yatırım Fonları" hakkında eğitim semineri düzenledi.

GYODER Gayrimenkul Yatırım Fonları semineri 18 Haziran'da!

GYODER, Hukuki Boyutuyla Gayrimenkul Yatırım Fonları Semineri düzenleyecek. Gayrimenkul Yatırım Fonları ile ilgili detaylı incelemenin yapılacağı seminer, Hergüner Bilgen Özeke Avukatlık Bürosu tarafından 18 Haziran 2015 tarihinde gerçekleştirilecek.

New York’ta Gayrimenkul Yatırımları Semineri Türkiye'de!

ABD gayrimenkul piyasasının deneyimli isimlerinden Keller Williams New York City Bölge Müdürlüğü Danışmanı Aylin Coleri, “ New York’ta Gayrimenkul Yatırımları Semineri ” için Türkiye’ye geliyor.

ABD'de Yatırım ve Ticaret Fırsatları Semineri 7 Temmuz'da!

" Portföyünüzü Çeşitlendirmek - ABD'de Yatırım Fırsatları, Ticari Gayrimenkul Pazarı ve Türk Yatırımcılarına Stratejiler " semineri 7 Temmuz 2014 Pazartesi günü saat 14:00' te düzenlenecek...

TÜSİAD: Türkiye, Afrika'ya yatırım yapsın!

TÜSİAD, Afrika'da İş ve Yatırım Olanakları semineri düzenledi. Seminerde, Türkler Afrika'ya sadece müteahhit olarak gitmesin yatırım yapmayı planlayarak da gitsinler düşüncelerine yer verildi

Kuzu Grup Suriye'de AVM ve otel yatırımı yapacak

Kuzu Grup Suriye'de 500 milyon dolarlık AVM ve otel yatırımı yapacak

ATO yatırım semineri Haberi

ATO yatırım semineri

Avrupa Birliği (AB) Katılım Öncesi Yardım Aracı IPARD-II Programı kapsamında, tarım sektöründe yatırım yapmak isteyen işletmelere verilecek 1 milyar 45 milyon Avro tutarındaki mali desteğe ilişkin bilgilendirme ve tanıtım semineri, Ankara Ticaret Odası’nda (ATO) gerçekleştirildi.

ATO Akademi ve Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) iş birliğiyle düzenlenen seminerin  açılışında konuşan ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, istihdam, ihracat ve ulusal gelire yaptığı katkı nedeniyle tarım sektörünün, Türkiye ekonomisi için hayati öneme sahip olduğunu söyledi. Türkiye’nin enerji kaynakları açısından fakir ancak tarım kaynakları açısından zengin bir ülke olduğuna dikkati çeken Baran, “Ekilebilir arazi büyüklüğünde dünyanın 12’nci ülkesiyiz. Topraklarımızda yüzlerce çeşit tarımsal ürün yetiştirilebiliyor. Nüfusumuzun üçte birine yakın bölümü tarımsal faaliyetlerle geçimini sağlıyor. İstihdamın yüzde 20’si tarım sektöründe” dedi. Baran, geleneksel...