05 / 05 / 2024

Atrax fuarı

Atrax fuarı

Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği, Emlak Konut kampanyalarının yanı sıra TOKİ tarafından 237 bin konutun dönüştürülme planlamaları, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da 30 bin konut yapılacağını açıklaması rekreasyon için önemli fırsatlar oluşturuyor.

Atrax 2013 Fuarı her yaştan adrenalin tutkunu buluşturuyor!

Bu yıl ikincisi düzenlenen Türkiye’nin ilk eğlence fuarı Atrax dünyanın dört bir yerinden gelen adrenalin oyuncaklarına ev sahipliği yapıyor. Fuar, 7 Aralık'a kadar devam edecek.

ATRAX 2023 'Mutlu Şehirler' temasıyla 12-14 Ocak'ta İstanbul Fuar Merkezi’nde!

ATRAX 2023 Fuarı, 'Mutlu Şehirler' temasıyla 12-14 Ocak tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

ATRAX 2018 Fuarı 1 Şubat'ta başlıyor!

Bu yıl 6. kez organize edilecek olan Uluslararası Eğlence-Etkinlik, Park-Rekreasyon Endüstrisi ve Hizmetleri Fuarı ATRAX 2018, temalı konut projelerde yeni trendleri tanıtmak için hazırlanıyor. 

ATRAX 2015 Fuarı'nı bu yıl 8 bin 957 kişi ziyaret etti!

3-5 Aralık tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi 9. ve 10. Hall’de düzenlenen ATRAX 2015, profesyonel ve sektörel ziyaretçilerden oluşan profili ile dördüncü yılında da büyük bir başarı kaydetti.

ATRAX Eğlence ve Rekreasyon Fuarı 3 Aralık'ta!

Eğlence-Aktivite, Park-Rekreasyon Endüstrisi ve Hizmetleri Fuarı ATRAX 2015, 3-5 Aralık tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezinde kapılarını açıyor. ATRAX Fuarı'nda geçen yıl 30 ülkeden 195 katılımcı yer aldı.

ATRAX 2015 Fuarı 3 Aralık'ta başlayacak!

Türkiye ve komşu ülkelerin ilk ve tek ihtisas fuarı ATRAX, 4’ncü yılında uluslararası organizasyon olarak büyümeye devam ediyor. ATRAX 2015, 3-5 Aralık tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezinde düzenlenecek .

ATRAX 2013 ikinci yılında 8 bin 158 ziyaretçi ağırladı!

5-7 Aralık tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi 9. ve 10. Hall’de düzenlenen ATRAX 2013, profesyonel ve sektörel ziyaretçilerden oluşan profili ile ikinci yılında da büyük bir başarı kaydetti. Atrax ikinci ylında 8 bin 158 Ziyaretçi ağırladı...

Atrax 2013 Fuarı her yaştan adrenalin tutkunu buluşturuyor!

Bu yıl ikincisi düzenlenen Türkiye’nin ilk eğlence fuarı Atrax dünyanın dört bir yerinden gelen adrenalin oyuncaklarına ev sahipliği yapıyor. Fuar, 7 Aralık'a kadar devam edecek.

Türkiye'nin ilk eğlence ve aktivite fuarı Atrax 5 Aralık'ta açılıyor!

Türkiye’nin ilk ve tek Uluslararası Eğlence, Aktivite, Park Endüstrisi ve Hizmetleri Fuarı ATRAX 2013, 5 Aralık Perşembe günü İstanbul Fuar Merkezi Yeşilköy’de açılıyor. Fuar, 7 Aralık’a kadar devam edecek.

I-Deco fuarı aralıkta açılacak!

I-Deco İstanbul Dekorasyon, Mobilya ve Tasarım Fuarı, 8-12 Aralık tarihleri arasında CNR Expo Fuar Merkezi'nde düzenlenecek

 

Buildist Yapı Malzemeleri Fuarı 30 Eylül'de başlıyor

Arkitera Mimarlık Merkezi ile Clarion Survey, güçlerini Buildist Yapı Malzemeleri Fuarı için birleştirdi

Paintİstanbul fuarı İstanbul'da yapılacak

Paintİstanbul fuarı 23-26 Eylül'de Lütfi Kırdar'da yapılacak

ISTANBUL REstate Gayrimenkul Fuarı yarın başlıyor

ISTANBUL REstate Gayrimenkul Fuarı 15-17 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek

EPOS, İstanbul REstate Gayrimenkul Fuarı'nda!

İstanbul REstate Gayrimenkul Fuarı, 16-17 Haziran 2010 tarihlerinde gerçekleştiriliyor

Atrax fuarı Haberi

Atrax fuarı

Türkiye İstatistik Kurumu’nun istatistiklerine göre inşaat sektörü geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre yüzde 13,3 büyüdü. Son olarak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER)’nin 49 firma, 100’ü aşkın proje ve Emlak Konut’un 30 firma, 15 bin konut için başlattığı kampanyalar sektörün gelişimi açısından önemli bir dönüm noktası olarak görülüyor.


Kuruldukları bölgelere binlerce metrekare yeşil alan, eğitici ve dinlendirici aktiviteler, spor kompleksleri kazandıran rekreasyon projeleri de inşaat sektörü ile doğru orantılı olarak gelişiyor. Önümüzdeki birkaç yıl içinde hayata geçirilecek konut projelerinde çeşitli eğlence, dinlence ve spor alanlarının olacağı düşünüldüğünde rekreasyon sektörü de ekonomiye önemli katkılar yapacak. Tureks Uluslararası Fuarcılık tarafından sektörün tek ihtisas fuarı olarak organize edilen Uluslararası Eğlence-Etkinlik, Park - Rekreasyon fuarı ATRAX ise rekreasyon alanı oluşturacak belediyeleri ve konut markalarını 1-3...