08 / 05 / 2024

aü hastane oteli

aü hastane oteli

Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi'ne farklı ülke ve 11 ilden gelen hasta refakatçilerinin geceleri konaklamalarını sağlamak amacıyla hastane oteli ve Dişçilik Fakültesinin ek hizmet binası açıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Arnavutluk'a hastane müjdesi!

Arnavutluk'a inşa edilecek olan hastaneyle beraber burada artık sıkıntı yaşanmayacağına değinen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arnavutluk'ta inşa edilecek olan hastaneyi çok önemsediklerini söyledi.

YDA Holding'ten Kazakistan'a hastane yatırımı!

YDA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin, "Kazakistan'da uygun yatırım ortamı var ve yatırımcılar için imkanlar sunuluyor" dedi...

Dünyanın en iyi 10 ağaç ev oteli!

Yeşilliklerin arasında yer alan ağaç ev oteller, farklı bir tatil deneyimi yaşamak isteyenler için mükemmel bir seçenek sunuyor. İşte ağaç ev otellerinin en iyileri...

Elazığ Ağın'a hastane müjdesi!

Başbakan Binali Yıldırım, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı döneminde temelini attığı Ağın (Karamağara) Köprüsü'nü inceledi. Yıldırım ilçeye bir de hastane müjdesi verdi.

Osmaniye'deki eski turistik otel 22.5 milyon TL'ye satıldı!

Osmaniye Belediyesi, eski turistik otel olarak inşa edilmiş binayı kamuoyuna açık bir biçimde, ihale usulü satışa çıkarttı. Oteli 22 milyon 550 bin Türk Lirası bedel ile Türkiye çapından faaliyet gösteren kurumsal firma olan EVKUR Yükselen Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi almaya hak kazandı.

Türkiye El Bab’a hastane kuracak!

Türkiye El Bab’a 200 yatak kapasiteli hastane kuracak. Kurulacak hastanenin doktorları Türkiye’ye sığınan ve Türkiye’de eğitilen Suriyeli doktorlar ve hemşirelerden oluşacak.

Celal Ağa Konağı Oteli'nin 2 katı yıkılacak!

Vezneciler'deki 680 yıllık tarihi ‘Acemoğlu Hamamı’nın üzerinde inşa edilen kaçak otelin 2 katı yıkılacak. 11 yıl önce yıkım kararı verilen otelin yıkımı İBB ekipleri tarafından gerçekleşecek.

Paramount Hotels & Resorts 6 Mayıs'ta açılacak!

100 dönümlük arazi üzerinde konumlanan Paramount Hotels & Resorts markalı dünyadaki ilk otelini Bodrum'da 6 Mayıs'ta açıyor. Oteli Paramount Hotels&Resorts markalı dünyadaki ilk otel olma özelliği taşıyor.

Güzelyurt Hastanesi projesi hala bekliyor!

Güzelyurt’a hastane işi arap saçına döndü. Müteahhit kendi arasında kavga ediyor, siyaset çözüm üretemiyor. Nüfusu hızla artan Güzelyurt’ta ise vatandaşlar sürecin bir an önce tamamlanmasını bekliyorKaynak: Güzelyurtlu hastanesini istiyor

Sultanhisar ve Yenipazar'a hastane müjdesi!

AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, Sultanhisar ve Yenipazar ilçelerinde entegre hastane binaları yapılacağını söyledi.

Giresun Bulancak'ta yollar asfaltlanıyor!

Bulancak İsmetpaşa Mahallesi Hastane yolunda asfalt öncesi çalışmalar devam ediyor. İlçenin bir çok mahallesinde alt yapısı biten yolları asfalt veya betonla kaplayan Bulancak Belediyesi, İsmet paşa Hastane yolunda hummalı bir şekilde çalışma yapıyor.

Kayseri Bünyan'a hastane müjdesi!

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, "İlçemizi bölgesinde bir sağlık üssü haline getirecek yeni bir hastane için çalışmalarımız sürüyor" dedi.

Atatürk Üniversitesi'nde hastane oteli açıldı!

Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi'ne farklı ülke ve 11 ilden gelen hasta refakatçilerinin geceleri konaklamalarını sağlamak amacıyla hastane oteli ve Dişçilik Fakültesinin ek hizmet binası açıldı

aü hastane oteli Haberi

aü hastane oteli


 Atatürk Üniversitesi'nde, Araştırma Hastanesine farklı ülke ve 11 ilden gelen hasta refakatçilerinin geceleri konaklamalarını sağlamak amacıyla hastane oteli ve Dişçilik Fakültesinin ek hizmet binası açıldı.


Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi Oteli önünde düzenlenen törende konuşan Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, refakatçilerin hasta yakınlarını beklerken yaşadığı sıkıntılara dikkati çekti.


Altıparmak, yaz aylarında refakatçilerin bir nebze olsun idare edebildiğini ama kış aylarında duvar diplerinde naylonların altında insanların kaldıklarını gördüğünü belirterek, "Öyle üzüldüm ki anlatamam. Ondan sonra karşılaştığım her belediye başkanına mutlaka refakatçiler için ucuz yerler yapın diye ısrarla söylüyordum. İlk yapanlardan biri de Altındağ Belediye Başkanımız oldu." dedi.


Yapılan yatırımlarla bu durumun ortadan kalktığını ve konforun yükseldiğini Altıparmak, şunları kaydetti:


"Önceden hastaya, öğrenciye imkan sağlanıyordu, refakatçi unutuluyordu. Bu anlamda da eksiklik giderilemiyordu. Son dönemde bütün illerde giderildi....