30 / 04 / 2024

Austin Reed

Austin Reed

Mali sorunları nedeniyle kayyuma devredilen İngiltere'nin önde gelen giyim ve ev tekstili zinciri BHS bütün mağazalarını kapatma kararı aldı.

Austin Reed 120 mağazasını kapatacak!

İngiltere'nin perakende giyim firması Austin Reed bu ayın sonuna kadar 120 mağazasını kapatacak.Açıklamada, Austin Reed'in kayyuma devredilmesinin ardından perakende zincirine alıcı bulamadığı kaydedildi.

ABD'de 2024 yılında 4,71 milyon ikinci el konut satılması bekleniyor!

ABD'de Ulusal Emlakçılar Birliği yaptığı açıklamada 2024 yılında toplam olarak4,71 milyon ikinci el konut satışı beklediğini ve Austin, Teksas'ın en çok bastırılmış konut talebine sahip en iyi emlak piyasası olduğunu belirtti.

Gider ayak duyurusu yapıldı! Netflix 3.0 geliyor

Netflix'in kurucu ortağı ve şirketin 25 yıllık tarihi boyunca CEO'su Reed Hastings, Perşembe günü sahneden çekileceğini duyurdu. Önce Gişe Rekortmeni'ni öldüren ve ardından kablolu TV'nin yavaş yavaş kan kaybetmesine neden olan şirket için bir dönemin sonu olacak.

Oracle, Silikon Vadisi'nden taşınıyor!

Teknoloji devi Oracle, şirket merkezini Silikon Vadisi'nden Texas’ın başkenti Austin'e taşıma kararı aldı. 

Apple Austin’de 1 milyar dolarlık yeni kampüs inşa ediyor!

Teknoloji devi Apple Inc. Teksas, Austin’de yaklaşık 278 bin metrekare büyüklüğünde yeni bir kampüs inşaatına başladığını açıkladı. 1 milyar dolar yatırım bedeli ile hayata geçirilecek kampüs, 2022'de açılacak...

Avrasya Kapı Pencere ve Cam Fuarı'nda 3. havalimanı konuşuldu!

Avrasya Kapı, Pencere ve Cam Fuarı 2018 kapsamında REED TÜYAP ve Glass Performance Days (GPD) iş birliğiyle gerçekleştirilen ‘Cam Temalı Eğitim Etkinliği yapıldı. 

Avrasya Pencere, Cam ve Kapı 2017 Fuarı 8-11 Mart'ta!

REED TÜYAP Fuarcılık tarafından bu yıl, 8-11 Mart 2017 tarihleri arasında, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde eş zamanlı gerçekleştirilecek Avrasya Pencere, Cam ve Kapı 2017, AR-GE ve inovasyon harikası ürünlerin sergileneceği bir platform olarak göze çarpıyor.

Yenimahalle Belediyesi Avrasya Kent Fuarı'nda!

Yenimahalle Belediyesi, Reed TÜYAP tarafından TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen Avrasya Kent - Yaşanabilir Kentler için Altyapı Çevre Düzenlemeleri Fuarı’nda açtığı stantla ilgi odağı oldu.

Avrasya Kent Fuarı TÜYAP'ta açıldı!

Bu yıl ilk kez REED TÜYAP bünyesinde geleceğin güvenli, ulaşılabilir ve daha sıcak şehirlerini kurma hedefiyle düzenlenen "Avrasya Kent Fuarı", TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde açıldı.

Avrasya Kent Fuarı 24-27 Kasım'da!

REED TÜYAP Fuarcılık bünyesinde 24-27 Kasım 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Avrasya Kent Fuarı; Türkiye ve dünyanın önde gelen kentlerinden İstanbul’a gelecek olan yerel yönetimleri aynı çatı altında buluşturmayı hedefliyor.

Austin Reed 120 mağazasını kapatacak!

İngiltere'nin perakende giyim firması Austin Reed bu ayın sonuna kadar 120 mağazasını kapatacak.Açıklamada, Austin Reed'in kayyuma devredilmesinin ardından perakende zincirine alıcı bulamadığı kaydedildi.

Yük konteynerindan prefabrik ev!

Son yıllarda çeşitli ünitelerden ev yapımı gittikçe popüler olmaya başladı. Teksas, Austin’de yaşayan bir kişi de nakliyede kullanılan yük konteynerlerinden birini aldı ve muhteşem bir prefabrik eve dönüştürdü.

Belediye Kent 2014 Fuarı 30 Kasım'a kadar sürecek!

Reed Tüyap Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenen Belediye Kent 2014 Fuarı İstanbul Büyükçekmece 'de bulunan Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi 'nde yoğun bir katılımla açıldı.

Megan Fox-Brian Austin Green çifti, 3.3 milyon dolara villa aldı!

Megan Fox-Brian Austin Green çifti, 3.3 milyon dolara yeni bir villa satın aldı. Ünlü çift, Kaliforniya'nın Toluca Lake bölgesinde bulunan, evde iki çocuklarıyla birlikte yaşayacak...

Austin Reed Haberi

Austin Reed

İngiltere'nin önde gelen giyim ve ev tekstili zinciri British Home Stores (BHS) toplam 163 mağazasını kapatma kararı aldı.

İngiliz perakende giyim firması Austin Reed'in bu ayın sonuna kadar 120 mağazasını kapatma kararı almasının ardından ünlü giyim ve ev tekstili zinciri BHS de 163 mağazasını kapatma kararı aldığını duyurdu.

Kapatma kararının nisan ayında mali sorunları nedeniyle kayyuma devredilen BHS'ye alıcı bulunamaması nedeniyle verildiği belirtildi.

Konuya ilişkin BHS yönetiminden yapılan yazılı açıklamada, “Yönetimin dikkate değer çabalarına rağmen satış konusunda bir alıcı bulunamadı. Birkaç teklif aldıysak da bunlar faaliyetlerin devam ettirilmesi için yeterli sermayeyi temin etmedi.” ifadeleri kullanıldı.

Kapatma kararıyla mağazalarda çalışan 8 bin kişi ve bu mağazalara üretim yapan 3 bin kişi olmak üzere toplamda 11 bin kişinin işlerine son verilmesi planlanıyor.



Yeni...