03 / 10 / 2024

Autopia irtibat

Autopia irtibat

Türkiye’nin ilk, Avrupa’nın en büyük Otomobil Alışveriş Merkezi projesi olan Autopia, yeni açılan Keleşoğlu kiralama ve Satış Ofisi tarafından Otomotiv dünyasına ve galericilere kaçırılmayacak kiralama ve satış fırsatları sunuyor.

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler irtibat çadırı kuruldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ ve İzmit Belediyesi işbirliğiyle, Arızlı Akpınar’da temeli atılan afet odaklı, doğa dostu ve yenilikçi KİPTAŞ İzmit Çınar Evler projesi konutlarına başvuru yapmak isteyenler için, İzmit Belediyesi Belsa Hizmet Binası B blok kuzey tarafına irtibat çadırı

Türk Eximbank, İskenderun'da irtibat bürosu açtı!

2019 hedefi 8 yeni şube açma olan Türk Eximbank, 16. irtibat bürosunu İskenderun'da açtığını açıkladı.

MÜSİAD 100 ülkede irtibat ofisi açacak!

Yurt dışı ağını genişletmeyi hedefleyen MÜSİAD, Kuveyt temsilciliği ile yurt dışında 78 ülkede 208 irtibat noktasına ulaştı.

Bayburt’ta TOKİ irtibat bürosu hizmete açıldı!

Kentsel Dönüşüm kapsamında Gençosman Mahallesi’nde bölgedeki halkı bilgilendirmek amacı ile TOKİ irtibat bürosu hizmete başladı.

3 Nolu Autopia Yönetim Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

3 Nolu Autopia Yönetim Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mustafa Keleş, Hicabi Keleş, Yaşar Gül ve Yalçın Gül Yönetim Kurulu Üyeliklerinde 60 bin TL sermaye ile Esenyurt'ta kuruldu.

2 Nolu Autopia Gülşah İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

2 Nolu Autopia Gülşah İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Yaşar Gül ve Yalçın Gül Yönetim Kurulu Üyelikleri'nde 50 bin TL sermaye ile 30 Haziran'da Bakırköy, Bakırköy, Şenlikköy Mahallesi'nde kuruldu.

1 Nolu Autopia Keleş İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

1 Nolu Autopia Keleş İnşaat Sanayi ve TicaretAnonim Şirketi, Mustafa Keleş Yönetim Kurulu Başkanlığı, Hicabi Keleş ve Metin Keleş Yönetim Kurulu Üyelikleri'nde 50 bin TL sermaye ile 30 Haziran'da Bakırköy'de kuruldu.

Autopia'da ortaklar anlaşamadı mahkeme tasfiye kararı verdi!

Türkiye'nin yanı sıra Avrupa’nın da ilk otomobil konseptli AVM’si olan Autopia’da ortaklar mal paylaşımında anlaşamadı. Mahkeme, 300 milyon dolar değerindeki otomobil AVM'sinin tasfiyesine karar verdi.

Bursa'da kentsel dönüşüm irtibat ofisi açıldı!

Kentsel dönüşüm alanında somut adımları tek tek atan Osmangazi Belediyesi, Bursa'da kentsel dönüşümün fitilini ateşleyecek olan Soğanlı kentsel dönüşüm projesinin ilk etap ihalesinin yapılmasının ardından, kentsel dönüşüm irtibat ofisi açıldı.

Soğanlı kentsel dönüşüm irtibat ofisi açıldı!

Osmangazi Belediyesi, Bursa’da kentsel dönüşümün fitilini ateşleyecek olan Soğanlı Mahallesi’nde 42 hektarlık alanda hayata geçireceği kentsel dönüşüm projesi hakkında vatandaşları bilgilendirmek için irtibat bürosu açtı.

Basın İlan Kurumu irtibat bürosu İstanbul Adalet Sarayı'nda açıldı!

Resmi ilanları yerinde teslim alarak kamuyu iş yükü ve maliyetten, vatandaşı da büyük bir külfetten kurtaracak irtibat bürosunun açılış kurdelesini, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu ve BİK Genel Müdürü Mehmet Atalay beraber kesti.

Zorlu Enerji Levent'te irtibat bürosu açtı!

Zorlu Enerji Elektrik üretim A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Zorlu Enerji Levent'te irtibat bürosu açtı. Ofis, Büyükdere Caddesi üzerinde yer alıyor.

İmralı irtibat bürosu yıkılıyor!

Bursa’nın Mudanya İlçesi’ndeki sahil projesi kapsamında, 1999 yılında İmralı Adası ile irtibatın sağlanması amacıyla sahil bandı üzerine kurulan Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ait irtibat noktaları iskele üzerine yapılan yeni binaya taşındı...

Autopia irtibat Haberi

Autopia irtibat

Dünyada ilk olmanın verdiği heyecan, başarı ve sektör tecrübesinin getirmiş olduğu artılarla yoluna devam eden Autopia, bugünlerde satışı hızla devam eden ve sadece kalan showroomlara yaz  ayları boyunca uyguladığı çok özel kiralama fiyat koşullarıyla otomotiv dünyasına  ve galericilere ,banka, yat,tekne ,servisler,cafeler,restoran,çocuk alanları için benzersiz fırsatlar sağlıyor.


Bu eşsiz deneyim ve oluşumun içinde yer almak isteyen tüm otomotiv dünyasının önde gelenleri ve Galeri sahipleri kapılarını kısmi olarak açmaya hazırlanan Autopia’da tükenmekte olan showroomlara çok özel  avantajlarıyla sahip olabilecek.



Web: www.autopia.com.tr

Telefon: 0212...