06 / 05 / 2024

Avantgarde stanbul

Avantgarde stanbul

Avantgarde markasını uluslararası standartlarda operatör haline getirme kararı alan Lucis Global, otelcilik alanında hem içeride hem yurtdışında büyüyecek. İstanbul'da en az 3 yeni otel açılacak...

Avantgarde Grup İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avantgarde Grup İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Masoud Beygı ve Sepıdeh Mırzaeı Fard ortaklığında kuruldu.

Avantgarde Collection otel yatırımlarında hız kesmiyor!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, bugünkü köşesinde Avantgarde Collection kurucusu İsmet Öztanık'ın yeni açılan otellerine ilişkin açıklamalarını kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın 'Zincire yeni Otel ekledi' başlıklı yazısı...

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

Avantgarde Şişli açıldı!

Turizm sektörüne Avantgarde Collection otel zinciri markasını kazandıran Lucis Şirketler Grubu, beşinci otelini de Şişli'de açtı.

Avantgarde Collection 103 odalı otelini İstanbul'da hizmete açtı!

Pandemiye rağmen yatırımlarına hız kesmeden devam eden Avantgarde Collection yeni otelinin açılışını Şişli'de hizmete sundu.

İstanbul’un hızlı değerlenen semtleri hangileri?

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, geçen sene İstanbul'da en çok konut satışı yapılan ilçeler ve pandemi sonrası hızlı değerlenen bölgeleri değerlendirdi...

Avantgarde Şişli tanıtım toplantısı 3 Şubat'ta!

Avantgarde Collection Kurucusu İsmet Öztanık ve CEO Cenk Öztanık'ın, Avantgarde Şişli’yi, yatırım planlarını, şehir otelciliğindeki değişimleri ve fırsatları, pandeminin turizm sektörüne etkilerini masaya yatıracağı basın toplantısı 3 Şubat tarihinde yapılacak.

Avantgarde Şişli açıldı!

İstanbul’da Avantgarde Taksim, Avantgarde Levent, Avantgarde Collection Taksim Square ve Avantgarde Yalıkavak otelleri bulunan Avantgarde Collection yeni otelini hizmete açtı.

Avantgarde Collection, otel ofisi konseptini Türkiye’ye getiriyor!

Avantgarde Collection, insanların ev veya ofis çalışmalarına alternatif olarak kendi otel odalarını rezerve etmelerini imkan sunan dünya genelinde yayılan Otel Ofisi (Live/Work) konseptini Levent’teki otelinde uygulamaya başlıyor.

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın sinyalizasyonunu ASELSAN geliştirecek!

İstanbul metrosunda ASELSAN tarafından geliştirilen sinyalizasyon sistemi kullanılacak. Sistem Kalyon-Kolin-Cengiz Marmaray iş ortaklığı ve ASELSAN işbirliğinde yapılacak...

Avantgarde Turizm ve Seyahat Anonim Şirketi kuruldu!

Avantgarde Turizm ve Seyahat Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Berkan Soydan tarafından kuruldu.

Avantgarde Restoran Eğlence Ve Organizasyon Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avantgarde Restoran Eğlence Ve Organizasyon Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Shabnam Dehghanı Zangeneh ve Mohammad Alı Dadashpour Davachı ortaklığında kuruldu.

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilendi!

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilenen yüzü ile misafirlerine keyifli bir İstanbul deneyimi yaşatacak.

Avantgarde stanbul Haberi

Avantgarde stanbul


Avantgarde markasını uluslararası standartlarda operatör haline getirme kararı alan Lucis Global, otelcilik alanında hem içeride hem yurtdışında büyüyecek. 


Lucis Global... 50 yıl önce memleketinden ayrılırken, "Siirt'in 3'te l'ini satıp, İstanbul'a yerleşti" denilecek kadar varlıklı olan Haşim Öztanık'ın en küçük oğlu Lütfi Bey ile oğullan Cenk ve İsmet'in kurduğu bir şirket. İsmi de baba ile oğullarının ilk harflerinden oluşuyor. 


Henüz global bir oyuncu değil ancak hedefi global bir marka olmak. Lütfi Öztanık, demir-çelik sektöründeki şirkeüeri ile ilgüeniyor. Lucis Global Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olan büyük oğlu İsmet Öztanık ise otel işlerine ağırlık vermiş durumda. Zincirliknyu'daki 84 odalı beş yıldızlı Avantgarde Hotel'in de sahibi olan Lucis Global, önümüzdeki iki yılda Avantgarde markasını uluslararası standartlarda operatör haline getirme karan aldı. Geçen hafta bir grup...