02 / 05 / 2024

Avcılar Atatürk Stadyumu

Avcılar Atatürk Stadyumu

Avcılar Belediyesi Firuzköy stadı, Avcılar Belediyesi Meclis kararı ile ismi ‘’Avcılar Atatürk Stadyumu’’ olarak değiştirildi.

İstanbul’da emlak fiyatları baştan aşağı değişti! Avcılar Fatih ve Bakırköy’de fiyatlar düşerken, kuzeyde fırladı!

Deprem felaketinin ardından beklenen Marmara depremi İstanbul'daki emlak fiyatlarını etkiledi. Avcılar, Fatih, Bakırköy gibi riskli ilçelerde fiyatlar düşerken; daha sağlam olduğu söylenen kuzey bölgelerde ise talep patlaması yaşanıyor.

İstanbul depremiyle ilgili çarpıcı uyarı! Bakırköy ve Avcılar... Uzman isim peş peşe açıkladı! 

Prof. Dr. Murat Utkucu, beklenen büyük İstanbul depremi ile ilgili son dakika çarpıcı açıklamalarda bulundu. İstanbul depremiyle ilgili çarpıcı uyarı! Bakırköy ve Avcılar... Uzman isim peş peşe açıkladı! 

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi, Türkiye'nin birinci, dünyanın beşinci en büyük şehir parkı olacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'ndeki çalışmaları anlatan bir video yayınladı. İşte ayrıntılar...

Atatürk Havalimanı’nın yanında 433 bin metrekarelik fuar alanı yapılıyor! İnşaat başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanı’nın yanında 433 bin metrekare büyüklüğe sahip olacak bir fuar alanı için inşaata başlandığını belirtti. İşte ayrıntılar...

Atatürk Havalimanı inşaatındaki son plan ortaya çıktı! Millet Bahçesi yapılacaktı

Cumhuriyetin ilk yıllarında temeli atılan Atatürk Havalimanı, Millet Bahçesi'ne dönüştürülecek. Proje kapsamında havalimanında uçuşlar durduruldu. Geçtiğimiz Mayıs ayında Millet Bahçesi projesinin temeli atıldı ancak yeni imar planında olmayan bir gelişme dikkat çekti.

Atatürk Orman Çiftliği arazisindeki imar planı değişikliği TBMM'de!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Milletvekili Ali Haydar Hakverdi tarafından Ankara Etimesgut'taki Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) arazisinde uygulanan imar planı değişikliğini meclis gündemine verdiği önergeyle taşıdı. Peki önergede hangi soruları sordu? İşte ayrıntılar...

Atatürk Kültür Merkezi'ndeki son rötuşlar tamamlandı!

29 Ekim'de Cumhuriyet Bayramı'nda açılacak olan Atatürk Kültür Merkezi'nde rötuş işlemleri tamamlandı. AKM'nin ışıkları yakıldı. 

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi ne zaman açılacak? 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2018'de yapılan genel seçimler sırasında Atatürk Havalimanı’nın yerine ‘Millet Bahçesi’ inşa edileceğini duyurmuştu. Peki İstanbul Millet Bahçesi'nin inşaatı başladı mı? İstanbul Millet Bahçesi ne zaman açılacak? İşte ayrıntılar...

Giresun Atatürk Stadyumu yerine millet bahçesi inşa edilecek! 

Giresun'da 1928 yılında inşa edilen Atatürk Stadı yakın zaman içerisinde yıkılacak. Yıkılacak olan stadyum yerine millet bahçesi inşa edilecek.  

İBB'nin Atatürk Parkı'ndaki kaçak yapıları için soru önergesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi AK Partili Saim Kadıoğlu, Atatürk Parkı'nda İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen kaçak yapılar hakkında soru önergesi talebinde bulunuldu.

Atatürk Havalimanı'na yapılacak hastane emlak piyasasını nasıl etkileyecek? 

Atatürk Havalimanı arazisine yapılan pandemi hastenesinin havalimanı çevresindeki ilçelerde emlak piyasasını etkileyeceği öngörülüyor. Peki emlak piyasası nasıl etkilenecek? Emlakçılar konuyla ilgili ne diyor? İşte detaylar...

Atatürk Havalimanı kapatılacak mı?

Sivil Havacılık Eski Genel Müdür Yardımcısı Oktay Erdağı, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda inşa edilen Yeşilköy Hastanesi'ne ilişkin açıklamalarda bulundu. Erdağı, havalimanına hastane yapılmasının, uçuşları engelleyeceğini belirtti...

Atatürk Havalimanı'nda inşası devam eden pandemi hastanesinin kablolarını çaldılar!

Atatürk Havalimanı'nda inşaatı devam eden pandemi hastanesinden bakır kablo çalarken suçüstü yakalanan 6 şüpheli tutuklandı. 

Avcılar Atatürk Stadyumu Haberi

Avcılar Atatürk Stadyumu

Avcılar Belediyesi Firuzköy stadı, Avcılar Belediyesi Meclis kararı ile ismi ‘’Avcılar Atatürk Stadyumu’’ olarak değiştirildi.


Avcılar bölgesinde 12 amatör futbol kulübüne ev sahipliği yapan stadyum, Avcılar’da bulunan tek futbol stadyumu. Stadyum olimpik ölçülerde olup, profesyonel maçlara da ev sahipliği yapan stadyumu bölgedeki amatör futbol takımları, iç saha maçlarının yanı sıra antrenmanlarını da yeni adıyla Avcılar Atatürk Stadyumda yapmaktadırlar


Stadyum içerisinde engelliler için özel tasarlanmış spor salonun yanı sıra ayrıca 

fitness salonu, güreş salonu, atletizm, sağlık odası ve dinlenme alanlarına sahiptir.  5240 seyirci kapasiteli stadyumun izolasyonu Kasım ayında yapıldı. 



2012 Mayıs ayında açılan ve Avcılar belediyesi Firuzköy Stadyumu olarak hizmet veren stadyum bundan sonra  yeni adıyla hizmet verecek.


Avcılar Atatürk Stadı.




Cihan...