05 / 05 / 2024

Avcılar Ev Satışı

Avcılar Ev Satışı

T.C. İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı, Avcılar'da bulunan bahçeli evi 75 bin TL'den satışa çıkardı. Satış, 02 Ağustos 2012 Perşembe günü saat 14:00'de yapılacak

Ev sahibi ve kiracıları ilgilendiriyor: Kiracısı olduğunuz ev satılırsa işte bu haklara sahipsiniz!

Ev sahipleri ile kiracılar arasında en merak edilen konulardan bir de ev satılırsa kiracının haklarının neler olduğu sorusu oldu. Peki, kiracısı olduğunuz ev satılırsa haklarınız neler olur? İşte detaylar..

Port Avcılar satışta! 2024 sonunda teslim!

Mutlu İnşaat imzası taşıyan Port Avcılar satışa çıktı. 2024 yılının sonunda teslim edilecek olan Port Avcılar'da home ofis ve dükkanlar yer alıyor.

Majör Gölyaka satışta! Emlak Konut GYO'dan Avcılar'a 423 konut ve 56 dükkanlık yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle hayata geçirilen Majör Gölyaka projesinde satışlar başladı. İstanbul Avrupa Yakası Avcılar'da inşa edilen projede 423 konut ve 56 dükkan yer alıyor.

Ev satışlarında artık açık artırma başladı! Bu sayede fiyatlar yükseliyor

Ev satışlarında açılan bu yeni dönem kamuoyuna duyurulmaya başlandı. Bu haberin konut satışında 'açık artırma' dönemi olduğu söylendi! Ev sahiplerinin bu teklif taktiği fiyatları çok daha fazla seviyelere yükseltti... 

Avrupa Ticaret Merkezi yüzde 10 indirimle satışa çıktı! Artaş İnşaat'tan Avcılar'a 301 yeni iş yeri!

Avrupa Konutları Esentepe projesinin geçtiğimiz aylarda satışa çıkaran Artaş İnşaat, şimdi de Avcılar'daki yeni projesi Avrupa Ticaret Merkezi'nde satışları başlattı.

Emlak Konut Çekmeköy ve Avcılar projeleri satış için gün sayıyor!

2021'nin son çeyreğinde 12 projede 15 bin konut satışı yapacak olan Emlak Konut, önümüzdeki günlerde Çekmeköy ve Avcılar projesini satışa sunacak.

İhlas Gazetecilik, Avcılar'dan 105.1 milyon TL'ye 3 arsa satın aldı!

İhlas Gazetecilik, İstanbul'un Avcılar ilçesi Firuzköy Mahallesi'nden yatırım amaçlı 3 arsa satın aldı. İhlas Gazetecilik, arsalar için toplam 105 milyon 78 bin 266 TL ödedi.

Avcılar'da 13.5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Küçükçekmece 4. Satış Memurluğu, İstanbul ili, Avcılar ilçesi, Firüzköy Mahallesi, 5926 parselde yer alan gayrimenkulü 13 milyon 536 bin 177 TL'ye satıyor...

Avcılar'da bakımsızlıktan çürüyen ev için yıkım kararı!

Avcılar'da 8 senedir ev sahiplerine ulaşılamayan ve bakımsızlıktan çürüyen apartman için yıkım kararı alındı Yıkım ihale yoluyla gerçekleşecek.

Çanakkale Gökçeada'da arazi ve ev satışları patladı! 

Turizmin önemli merkezlerinden biri olan Çanakkale'de bulunan Gökçeada'ya koronavirüs vakalarının az olması nedeniyse ilgi arttı. Adada arazi ve ev satışları arttı. 

Avcılar Next'in yüzde 85’i satıldı!

Avcılar İnşaat’ın yeni projesi Avcılar Next projesinin yüzde 85’i satıldı. Avcılar Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, “Güven inşa ediyoruz, bu satışlar da Avcılar’a duyulan güvenin kanıtı” diye konuştu.

Avcılar'da 15.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsa!

Küçükçekmece 1. İcra Dairesi, Avcılar İlçesi, Firüzköy Mahallesi'nde bulunan fabrika ve arsasını satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 15 milyon 510 bin 703 TL olarak belirlendi. 

Düşük faizli konut kredisi kampanyası ev satışlarını nasıl etkiledi?

Konut kredisinde olağanüstü avantaj sunan koşullar sona erince ipotekli satışlar yavaşladı. Peki yaz aylarında hayata geçirilen düşük faizli konut kredisi kampanyası ev satışlarını nasıl etkiledi?

Avcılar Ev Satışı Haberi

Avcılar Ev Satışı
Verilen ilan şöyle;


T.C. İSTANBUL VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI Avcılar Uygulama Grup Müdürlüğü Avcılar Vergi Dairesi Müdürlüğü (3 Nolu Satış Komisyonu Başkanlığı)

GAYRİMENKUL MAL SATIŞ ŞARTNAMESİ

1- Gayrimenkul malikinin adı, soyadı ve adresi : Emre ÇELİK

2- Gayrimenkulun bulunduğu mahelle, sk. ve kapı no: Denizköşkler Mah. Fesleğen Sk. No:3/11 Avcılar/İST.

3- Gayrimenkulun durumu ve hususi vasıfları :Mesken

4- İhalenin yapılacağı yer, gün ve saat: 1. Satış 02.08.2012 gün saat:14,00 de alıcı çıkmadığı taktirde 2. satış 09.08.2012 saat 14:00 de açık artırma suretiyle Avcılar Vergi Dairesi Müdürlüğünde yapılacaktır.

5- Gayrimenkulun artırmaya esas olan biçilmiş rayiç değeri:

Kapı No Bul.kat Parsel No Pafta Arsa Payı Tamamının m2 Satış Bedeli

3 2.kat 18887 24 40/576 80,00m2 75.000.-TL

6- Artırmaya iştirak için alınacak teminatın...