02 / 05 / 2024

Avcılar fabrika ihalesi

Avcılar fabrika ihalesi

Küçükçekmece 1. İcra Dairesi, Avcılar İlçesi, Firüzköy Mahallesi'nde bulunan fabrika ve arsasını satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 15 milyon 510 bin 703 TL olarak belirlendi. 

Avcılar Barış Manço Kültür Merkezi'ndeki sinema salonları ve yeme içme alanları kiraya verilecek!

İstanbul İli Avcılar Belediye Başkanlığı, Avcılar Barış Manço Kültür Merkezi'ndeki sinema salonları ve yeme içme alanları için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 19 Aralık'ta yapılacak.

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 2. Etap 2. oturumu 22 Haziran'da!

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 2. Etap 2'nci oturum tarihi 22 Haziran 2022 saat 14:30 olarak açıklandı. İşte Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy ihalesi detayları...

Avcılar Belediyesi'nden kiralık sosyal tesis, lokanta, büfe ve kafeterya!

İstanbul İli Avcılar Belediye Başkanlığı, Avcılar Üniversite Mahallesi'nde yer alan sosyal tesis, lokanta, büfe ve kafeterya için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte ihale detayları...

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 2. Etap ihalesi 16 Haziran'da! 

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Avcılar Firuzköy 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu 16 Haziran 2022 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek. Peki Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 2. Etap nerede? İşte merak edilen ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 2. Kısım için 7.2 milyar TL'lik teklif! 

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 2. Kısım ihalesi için verilen en yüksek teklif 7 milyar 221 milyon TL oldu. İşte dev teklifi veren o firma...

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 2. Kısım ihalesi 26 Mayıs'ta!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Avcılar Firuzköy 1. Etap 2. Kısım Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin ilk oturumu 26 Mayıs'ta saat 11:00'de yapılacak.

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 1. Kısım ihalesi 24 Mayıs'ta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Avcılar Firuzköy 1. Etap 1. Kısım  ihalesinin 1. oturumu 24 Mayıs 2022 Salı günü saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Avcılar'a 4 bin kişilik öğrenci yurdu! İhalesi bugün!

İstanbul İli Avcılar İlçesi 4000 Kişilik Öğrenci Yurdu İle Sosyal Tesis İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Avcılar'a 4 bin kişilik yurt müjdesi!

İstanbul İli Avcılar İlçesi 4000 Kişilik Öğrenci Yurdu İle Sosyal Tesis İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 15 Şubat 2021 tarihinde yapılacak.

Xiaomi, Avcılar'da fabrika kuracak!

Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi, Avcılar'da kuracağı fabrika ile akıllı telefon üretimine başlayacak.

Avcılar'da 15.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsa!

Küçükçekmece 1. İcra Dairesi, Avcılar İlçesi, Firüzköy Mahallesi'nde bulunan fabrika ve arsasını satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 15 milyon 510 bin 703 TL olarak belirlendi. 

Avcılar Belediyesi fuar alanı irtifak karşılığı işletme ihalesi 25 Eylül'de!

Avcılar Belediye Başkanlığı tarafından fuar ve sergi alanı, işyerleri inşası ile Fuar ve sergi alanı stant vb. alanların işletilmesi işi ihale ediliyor..

Avcılar'da 30.708 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

İstanbul İli, Avcılar İlçesi,Avcılar Mahallesi, Cihangir Mevkii'nde bulunan konfeksiyon fabrikası 30 milyon 708 bin TL bedel ile icradan satılıyor.

Avcılar fabrika ihalesi Haberi

Avcılar fabrika ihalesi

Küçükçekmece 1. İcra Dairesi, Avcılar İlçesi, Firüzköy Mahallesi'nde bulunan fabrika ve arsasını 15 milyon 510 bin 703 TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 22 Aralık 202 günü gerçekleşecek. 

T.C. KÜÇÜKÇEKMECE 1. İCRA DAİRESİ TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :

1 NO'LU TAŞINMAZIN

Özellikleri : Söz konusu 2039 ve 2040 parsel ve üzerindeki fabrika mütemmim cüzleriyle birlikte satılacaktır.

KIYMET TAKDİRİ KARARI VERİLEN MAHKEME DOSYASI BİLİRKİŞİ KÖK RAPORDA TAŞINMAZIN HALİ HAZIR DURUMU:
a) Tapunun ‘’İstanbul İli, Avcılar İlçesi, Firüzköy Mah. Bağlık mevkii 2039 parsel’’ kayıtlı taşınmazı olup adres olarak ‘’ Avcılar ilçesi Firüzköy mah. Mezarlık üstü caddesi no:9’’ Ekber Mutfak Gereçleri San. Tic. Ltd. Şti. adresinde yer almaktadır. Yerinde yapılan incelemede ve dosyada bulunan ilgili belediyeye ait belgelerdeki incelemelerde ana...