06 / 05 / 2024

Avcılar İnşaat iletişim

Avcılar İnşaat iletişim

Avcılar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, bu yıl hayata geçirilecek projelerden bahsetti. Avcı, yeni projelerin konut satışlarını daha da artıracağını söyledi.

Avcılar İnşaat'tan 25'inci yıla özel yedi proje birden!

Sektöründe hızla büyüyen ve iş hacminde çıtasını her geçen gün yükselten Avcılar İnşaat 25'inci yılını yedi proje ile taçlandırmaya hazırlanıyor. Avcılar inşaat Yönetim Kıırıılu Başkanı İdris Avcı konu ile ilgili konuştu.

Avcılar İnşaat'tan 7 yeni proje!

Sektörde çeyrek asırdır hizmet veren,İnşaat sektöründe hızla büyüyen ve iş hacminde çıtasını her geçen gün yükselten Avcılar İnşaat 25. yılını birbirinden değerli 7 proje ile taçlandırmaya hazırlanıyor.

Yenigün Motorlu Araçlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenigün Motorlu Araçlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Yenigün tarafından kuruldu.

Avcılar Space'te son 2 konut yüzde 10 indirimle satışta!

Avcılar İnşaat'ın Avcılar Space projesinde yüzde 10 indirim imkanı sağlanıyor. Avcılar Space projesinin teslimlerinin 2024 yılının Haziran ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

Avcılar Lusso Bornova konutlarında peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı!

Avcılar İnşaat tarafından inşa edilen Lusso Bornova konut projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Lusso Bornova konut fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Tugay Duran tarafından kuruldu.

Avcılar'ın 40 yıllık imar sorunu çözüldü!

Avcılar’ın 40 senedir imar bekleyen Yeşilkent mahallesinin imar planı sorunu sonunda çözüldü. Yeşilkent mahallesinin yaklaşık 40 senedir imar beklediğine dikkat çeken Turan Hançerli, 100 bin insanı kapsayan 40 yıllık sorunun çözüldüğünü belirterek, katkı sağlayanlara teşekkür etti.

Ergün Polat İnşaat ve BEZE Group'tan yeni ortaklık! 

İnşaat sektöründe ileri yapı teknolojilere sahip deprem yönetmeliğine uygun projelerini hayata geçiren Ergün Polat İnşaat, iletişim danışmanlığı alanında faaliyet gösteren BEZE Group ile yeni bir ortaklığa imza attı. 

Altındağlar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altındağlar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Altındağ tarafından kuruldu.

Avcılar Next 2021'de teslim edilecek!

Avcılar İnşaat tarafından hayata geçirilen Avcılar Next projesi büyük ilgi görüyor. Konutların yüzde 85'i satılan projede teslim tarihi 2021 olarak hedeflendi.

Avcılar Next'in yüzde 85’i satıldı!

Avcılar İnşaat’ın yeni projesi Avcılar Next projesinin yüzde 85’i satıldı. Avcılar Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, “Güven inşa ediyoruz, bu satışlar da Avcılar’a duyulan güvenin kanıtı” diye konuştu.

Turan Hançerli: Avcılar'ın yapı stoku yenilenmeli!

Avcılar'ın yapı stokunun eski olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Turan Hançerli, olası bir depreme hazırlıklı olmak için binaların güçlendirilmesi gerektiğini söyledi. 

Odabaşılar İnşaat'ın konkordato talebi reddedildi!

Mali sıkıntıları aşamadığı için konkordato isteyen Odabaşılar İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin konkordato davasıyla ilgili yeni karar çıktı. Buna göre, şirketin konkordato talebi reddedildi...

Odabaşılar İnşaat'ın konkordato duruşması 16 Eylül'de!

Mali sıkıntıları aşamadığı için konkordato talep eden Odabaşılar İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin konkordato duruşması 16 Eylül 2020 günü gerçekleşecek...

Avcılar İnşaat Bornova projesi geliyor! Yeni proje!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Avcılar İnşaat, Bornova projesi için düğmeye bastı. Proje 23 milyon 234 bin TL'ye mal olacak.

Avcılar İnşaat iletişim Haberi

Avcılar İnşaat iletişim

Avcılar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, 2017'de sektör genelinde gerçekleştirilecek yeni projelerin konut satışlarını daha da artıracağını ifade etti. Avcı, siyasi ve ekonomik istikrarla doğru orantılı olarak. Avcılar İnşaat'ın da müthiş bir ivme yakalayacağının altını çizdi. Mayıs 2017'de Effect projesinde yaşamın başlayacağını hatırlatan Avcı, proje içinde yer alan Çarşı hakkında ise şu değerlendirmelerde bulundu: "Bu projemizde yer alan açık çarşımıza gelen aşırı taleplerin, bizi firma seçiminde zorladığını belirtmeliyim. Bu talepleri, anlaşmak üzere olduğumuz profesyonel AVM danışmalık firmasıyla değerlendirerek çarşımızın Bornova FORUM'a alternatif olarak yer almasını sağlayacağız." 


2016'da yüzde 30 büyüdü

Avcılar İnşaat'ın yeni hedeflerinden de bahseden İdris Avcı, şöyle devam etti: "20 bin metrekarelik bir alana kurulu olan Avcılar Effect projemizin 2'nci etabına başlıyoruz. Yine bu yıl içerisinde 250 bin...