05 / 05 / 2024

Avcılar İnşaatın devam eden projeleri

Avcılar İnşaatın devam eden projeleri

İZMİR son yıllarda gayrimenkulde atakta ve taleple buna bağlı konut satış hızına bakıldığında bu hareketliliğin uzun yıllar devam etmesi bekleniyor. İzmir'de bu rotayı izleyen firmalardan biri de Avcılar inşaat...

Emlak Konut GYO İstanbul Avcılar Firuzköy'ün geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO İstanbul Avcılar Firuzköy Genel Altyapı, Sanat Yapıları Ve Yol İnşaatı İşi'nin geçici kabulünün yapıldığını duyurdu.

Avcılar Space'te son 2 konut yüzde 10 indirimle satışta!

Avcılar İnşaat'ın Avcılar Space projesinde yüzde 10 indirim imkanı sağlanıyor. Avcılar Space projesinin teslimlerinin 2024 yılının Haziran ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

Avcılar Lusso Bornova konutlarında peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı!

Avcılar İnşaat tarafından inşa edilen Lusso Bornova konut projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Lusso Bornova konut fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Avcılar'ın 40 yıllık imar sorunu çözüldü!

Avcılar’ın 40 senedir imar bekleyen Yeşilkent mahallesinin imar planı sorunu sonunda çözüldü. Yeşilkent mahallesinin yaklaşık 40 senedir imar beklediğine dikkat çeken Turan Hançerli, 100 bin insanı kapsayan 40 yıllık sorunun çözüldüğünü belirterek, katkı sağlayanlara teşekkür etti.

Avcılar kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Avcılar Belediye Başkanı Başkanı Av. Turan Hançerli, ilçe genelinde devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Avcılar'da kentsel dönüşümde KDV oranı yüzde 18’den yüzde 1'e düşürüldü!

Avcılar Belediyesi, kentsel dönüşüm konutlarına ilişkin inşaat taahhüt işlerinde KDV yüzde 18’den yüzde 1'e düşürdü.

Avcılar Next 2021'de teslim edilecek!

Avcılar İnşaat tarafından hayata geçirilen Avcılar Next projesi büyük ilgi görüyor. Konutların yüzde 85'i satılan projede teslim tarihi 2021 olarak hedeflendi.

Avcılar Next'in yüzde 85’i satıldı!

Avcılar İnşaat’ın yeni projesi Avcılar Next projesinin yüzde 85’i satıldı. Avcılar Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, “Güven inşa ediyoruz, bu satışlar da Avcılar’a duyulan güvenin kanıtı” diye konuştu.

Küçükçekmece ve Avcılar'a dikkat!

Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, "Büyük deprem Tekirdağ’da olacak. Marmara Ereğlisi’nin beklediği depremin yıkım kuvveti de 9 olacaktır. İstanbul’un önünde olacak olan deprem Küçükçekmece ile Avcıların önünde olacak ve bu deprem 6,4 ile 6,7 arasında olacak" dedi.

Turan Hançerli: Avcılar'ın yapı stoku yenilenmeli!

Avcılar'ın yapı stokunun eski olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Turan Hançerli, olası bir depreme hazırlıklı olmak için binaların güçlendirilmesi gerektiğini söyledi. 

Avcılar İnşaat Bornova projesi geliyor! Yeni proje!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Avcılar İnşaat, Bornova projesi için düğmeye bastı. Proje 23 milyon 234 bin TL'ye mal olacak.

Avcılar İnşaat'tan erken anahtar teslimi!

Sektörün önde gelen isimlerinden Avcılar İnşaat , Avcılar Exclusive Bayraklı Projesi’nde erken anahtar teslimi yapacaklarını duyurdu. 2021 Aralık ayında daire teslimi planlanan projede teslim tarihinin 2020 yılı Kasım ve Aralı ayları içerisinde gerçekleşeceği belirtildi...

Deprem sadece Avcılar’ın değil İstanbul’un meselesi!

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, İstanbul depremi ile ilgili olarak, “Avcılar depreme hazır diyemeyiz, hazırlanmaya çalışıyor diyebiliriz. Hazırlanmak için düğmeye bastık. Yürüyerek değil koşarak yol alıyoruz. Kaybedecek vaktimiz yok” dedi...

Avcılar İnşaatın devam eden projeleri Haberi

Avcılar İnşaatın devam eden projeleri

İZMİR son yıllarda gayrimenkulde atakta ve taleple buna bağlı konut satış hızına bakıldığında bu hareketliliğin uzun yıllar devam etmesi bekleniyor. Düne kadar sokak aralarında yükselen konut projeleriyle sınırlı olan gayrimenkul sektörü buğun site ve gökdelenlerle yoluna devam ediyor, İzmir'de bu rotayı izleyen firmalardan biri de Avcılar inşaat... Firma sokak aralarında başlattığı konut üretimini şimdi ana arterlere taşıdı ve yüksek montanlı işlere imza atıyor.

Yapı sektörunde hızla büyüyen ve iş hacmi çıtasını her geçen gun yükselten Avcılar İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı ile hem devam eden projelerini, hem de gelecek planlarını konuştuk. Avcılar inşaat'ın 1989'da kurulduğunu hatırlatan Avcı, bugüne kadar 3 bin 250 konut ve 455 işyeri ile toplamda 415 bin metrekare alana sahip projeleri başarıyla tamamladıklarını söyledi. İdris Avcı,"İlk...