10 / 05 / 2024

avcılar ıspartakule başvuru tarihi

avcılar ıspartakule başvuru tarihi

Emlak Konut Ispartakule Evleri fiyatları 248 bin TL'den başlıyor. 3 farklı kategoride satışa sunulan projede 15 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. İşte Emlak Konut Ispartakule kura başvuru şartları...

Avcılar'a kentsel dönüşüm müjdesi: 5 yıl içerisinde tamamlanacak!

Yerel seçimler yaklaşırken adaylar da yeni projelerini peş peşe açıklıyor. AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu projeleri kapsamında kentsel dönüşüm projesi vererek, ilçede dönüşüm çalışmalarının 5 yıl içerisinde tamamlanacağını söyledi.

AK Parti Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu'ndan dönüşümde ilave 1 kat vaadi!

AK Parti’nin Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu, 1999 yılında yaşanan Marmara depreminde yüzlerce binanın yıkıldığı Avcılar'a kentsel dönüşüm kapsamında ilave 1 kat daha vadetti.

Avcılar'da kentsel dönüşüm tüm mahallelere yayıldı: 2029'da riskli hiçbir yapı kalmayacak!

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili konuştu ve mahalle mahalle son durumları aktardı. Hançerli, 2029'da riskli hiçbir yapının kalmayacağını da söyledi. 

Avcılar Barış Manço Kültür Merkezi'ndeki sinema salonları ve yeme içme alanları kiraya verilecek!

İstanbul İli Avcılar Belediye Başkanlığı, Avcılar Barış Manço Kültür Merkezi'ndeki sinema salonları ve yeme içme alanları için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 19 Aralık'ta yapılacak.

Avcılar Belediye Başkanı Hançerli: Kentsel dönüşüm yasasıyla dönüşümün önündeki sorunları çözemeyiz!

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli son zamanlarda gündemden düşmeyen kentsel dönüşüm yasası ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Kentsel dönüşüm yasasıyla dönüşümün önündeki sorunları çözemeyiz" dedi. İşte konu ile ilgili son dakika detayları....

Yeni kurulan Kentsel Dönüşüm Başkanlığı'na 1187 personel alınacak! İşte branşlar ve başvuru şartları!

Resmi Gazete'de bugün yayımlanan karara göre Kentsel Dönüşüm Başkanlığı kurulacak. Bu kapsamda yeni kurulan Kentsel Dönüşüm Başkanlığı'na 1187 personel alınacak. İşte branşlar ve başvuru şartları...

Aile Bakanlığı 7.910 TL destek ödemesi yapacak. Para için son başvuru tarihini kaçırmayın

Aile Bakanlığı tarafından ailelere yönelik yapılan ödemelere de zam geldi. Parayı almak isteyen vatandaşların başvuru tarihini kaçırmamaları gerekiyor.

Avcılar Belediyesi'ne ait sosyal tesis alanları 65 bin TL’ye kiraya veriliyor! 17 Şubat 2023’teki ihaleyi kaçırmayın!

Avcılar Belediye Başkanlığından Kiralama İlanı duyurusu geldi. Belediyeye ait sosyal tesisler 17 Şubat 2023’te ihale edilerek kiraya verilecek.

TOKİ başvuru ücretini iade ediyor! TOKİ başvuru ücreti nasıl geri alınır?

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinde kuralar çekilmeye devam ediyor. Ancak kuralarda ismi çıkmayan çok sayıda vatandaşın merak ettiği konu başvuru ücretlerinin iade edilip edilmeyeceği. Konu netleşti, TOKİ bu vatandaşların başvuru parasını iade edecek.

TOGG başvuru nasıl yapılır?

TOGG’un ilk modeli üretim bandından indi. Bu haber üzerine vatandaşlar, “TOGG başvuru nasıl yapılır?” sorusunun yanıtını aramaya başladı. İşte detaylar!

TOKİ başvuru şartında istenen hane halkı geliri nedir, kimleri kapsar? 

TOKİ 2022 Sosyal Konut başvuruları başladı. Ucuz fiyata ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar ise başvuru şartlarını mercek altına aldı. Koşullar arasında bulunan ve kafaları karıştıran en büyük soru ise hane halkının gelir düzeyi oldu. Peki TOKİ başvurusunda istenen hane halkı geliri nedir, kimleri k

Resmen değişti! 51 bin lira karşılıksız veriliyor, işte başvuru şartları

Asgari ücret zammı sonrası birçok ödemede de artış yaşanmıştı. Bunlardan biri de işsizlik maaşı en yüksek rakam 5 bin 500 liraya çıktı. Başvurular ise e-Devlet üzerinden 30 gün içerisinde yapılmakta. İşte son dakika haberinin tüm ayrıntıları ve başvuru şartları...

Avcılar Belediyesi'nden kiralık sosyal tesis, lokanta, büfe ve kafeterya!

İstanbul İli Avcılar Belediye Başkanlığı, Avcılar Üniversite Mahallesi'nde yer alan sosyal tesis, lokanta, büfe ve kafeterya için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte ihale detayları...

avcılar ıspartakule başvuru tarihi Haberi

avcılar ıspartakule başvuru tarihi

Emlak Konut GYO tarafından hayata geçirilecek Ispartakule Konutları kura çekiliş tarihi 12 Temmuz olarak belirlendi. Projede yer alan dairelerin büyüklükleri 87,22 metrekare ile 221,14 metrekare arasında değişiyor.


Daire seçenekleri arasında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salonların bulunduğu Ispartakule Evleri başvuru süresi 3 Temmuz'da sona erecek. Projede 240 ay vade fırsatıyla ödeme yapılabilecek.


Emlak Konut Ispartakule'de toplam 1.500 adet konut orta gelir grubu, alt gelir grubu ve özel durum grubu kapsamında kura yöntemiyle satışa sunuldu. Projede konutların sözleşme tarihinden itibaren 36 ay içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.


Başvuru formu www.emlakkonut.com.tr web sitesi üzerinden doldurulabilen Ispartakule Konutları İstanbul Avcılar'da inşa edilecek. Projede 15 bin TL peşin ödemelerde daire sahibi olunabiliyor.


Ispartakule Emlak Konut başvuru ücreti...