07 / 05 / 2024

Avcılar Next nerede

Avcılar Next nerede

Avcılar İnşaat’ın yeni projesi Avcılar Next projesinin yüzde 85’i satıldı. Avcılar Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, “Güven inşa ediyoruz, bu satışlar da Avcılar’a duyulan güvenin kanıtı” diye konuştu.

Port Avcılar nerede? Port Avcılar fiyat listesi!

Mutlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Port Avcılar nerede? İşte Port Avcılar nerede sorusunun yanıtı ve Port Avcılar fiyat listesi...

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 2. Etap ihalesi 16 Haziran'da! 

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Avcılar Firuzköy 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu 16 Haziran 2022 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek. Peki Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 2. Etap nerede? İşte merak edilen ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Avcılar projesi nerede?

Emlak Konut GYO Avcılar projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Emlak Konut GYO Avcılar projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Avcılar Next 2021'de teslim edilecek!

Avcılar İnşaat tarafından hayata geçirilen Avcılar Next projesi büyük ilgi görüyor. Konutların yüzde 85'i satılan projede teslim tarihi 2021 olarak hedeflendi.

Avcılar Next'in yüzde 85’i satıldı!

Avcılar İnşaat’ın yeni projesi Avcılar Next projesinin yüzde 85’i satıldı. Avcılar Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, “Güven inşa ediyoruz, bu satışlar da Avcılar’a duyulan güvenin kanıtı” diye konuştu.

Avcılar Next ödeme planı!

İzmir’i “yeni nesil yatırım” konsepti ile tanıştıracak Avcılar Next projesinde ön talep dönemine özel fırsatlar sunuluyor. İşte Avcılar Next ödeme planı...

Avcılar Next'te ön talep toplanıyor! Yeni proje!

İzmir’i “yeni nesil yatırım” konsepti ile tanıştırmayı planlayan Avcılar Next projesinde ön talep dönemi başladı. Projeden 5 bin TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olunabiliyor.

Avcılar Caddebostan nerede?

Avcılar Caddebostan projesi 202 adet daireden meydana geliyor. 2+1'den 4+1'e kadar daire tiplerine yer verilen projede satışlar devam ediyor. Peki Avcılar Caddebostan nerede?

Collet Avcılar nerede?

Batı Yapı imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası Avcılar'da hayata geçirilen Collet Avcılar projesi 15 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Peki, Collet Avcılar nerede?

3S Kale Avcılar nerede inşa ediliyor?

28 bin 50 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen 3S Kale Avcılar'ın detayları belli oldu. 3S Kale Avcılar nerede inşa ediliyor?

Avcılar Ispartakule Evleri kura çekilişi nerede?

Kura çekilişinin yarın gerçeklşeceği proje İstanbul İl'i Avrupa Yakası Avcılar ilçesinde inşa edilecek. Projede 152 adet daire satışa çıkarıldı. Peki Avcılar Ispartakule Evleri kura çekilişi nerede?

Bornova Avcılar Effect nerede?

Toplam 390 adet bağımsız birimden meydana gelen projede daire tipleri 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Proje Avcılar İnşaat imzası taşıyor. Peki Bornova Avcılar Effect nerede?

Avcılar Prestij Bornova nerede?

Kişiye özel indirim sağlanan proje toplam 32 bin 500 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Projede daire tipleri 1+1 dubleksten 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Peki Avcılar Prestij Bornova nerede?

Avcılar Next nerede Haberi

Avcılar Next nerede

Avcılar İnşaat, yeni projesi Avcılar Next’i Bornova projesine başladı. 700 ton demir ve 6 bin metreküp beton kullanılan projenin temeli, 30 saat gibi kısa bir süre içerisinde atıldı. Milliyet Ege'de yer alan habere göre; Bornova’da inşaatına başlanan projeyle yatırımcılara özel ‘yeni nesil yatırım’ modeli de hayata geçirildi. Ticari alanlar ve konutlar için garantili kira desteği sağlandı. Bin metrekarelik sosyal alana sahip projede ayrıca 4 bin metrekarelik Gençlik Parkı’da hayata geçirilecek. Temelleri yeni atılmasına karşın dairelerin yüzde 85’i, satıldı. Avcılar Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, “Güven inşa ediyoruz, bu satışlar da Avcılar’a duyulan güvenin kanıtı” dedi.

1- Deprem acısını yaşadık. Sizin yaptığınız binalarda durum nedir?

İzmirimize geçmiş olsun. Hayatını kaybedenlere buradan bir kez daha Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Depremden hemen sonra teknik...